sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



FenerbahçeTeknik Direktörü İsmail Kartal’dan önemli açıklamalar – Sevdamız Fenerbahçe

FenerbahçeTeknik Direktörü İsmail Kartal’ın açıklama şöyle; ‘Benim hayatımın çok önemli bir parçası Fenerbahçe’de, ikinci kez bana bu görevi …

FenerbahçeTeknik Direktörü İsmail Kartal’ın açıklama şöyle;



‘Benim hayatımın çok önemli bir parçası Fenerbahçe’de, ikinci kez bana bu görevi layık gören Sayın Başkanımız Ali Koç ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Beni aradığı zaman büyük bir heyecanla görüşmeye gittim. Başkanımızla çok samimi bir görüşme yaptık. Başkanımız bana yaşananları ve takımın durumunu net bir şekilde açıkladı. Ben de her zaman Fenerbahçe’yi takip ettiğimi, futbolcuların kapasitelerini bildiğimi başkanıma söyledim. ‘Sorumluluk alırım. Söz konusu Fenerbahçeise geçmişte olduğu gibi bugün de bu sorumlulukları omzumda taşırım’ dedim. Hayatımın büyük bir bölümünü bu camiaya verdim ve vermeye hazır bir insanım. Bu yüzden görevi kabul ettim. Fenerbahçeçatısı altında bana güven ve destek olduğu sürece gerisi detaydır, teferruattır benim için.

‘Futbolcuların mental durumu iyi değil’

7-8 gündür takımla beraberim. Oyuncularımızın mental olarak iyi olmadığını gördüm. Yetenekleri ile mental seviyeleri aynı durumda değil. Oyuncularımızı mental olarak yukarıya çıkarmak için ben ve ekibim çalışıyoruz. Futbolcuların kalitesinin yüksek olduğunun farkındayım. Fenerbahçecamiasının nasıl bir takım görmek istediğini biliyorum. En büyük sorunumuz zaman. Şu an zamanla yarışıyoruz. Oyuncularımla vakit geçirmem, çalışmam için birazcık elimizde zaman fırsatı olsaydı, bunu kısa bir zaman içerisinde gerçekleştirebilirdik. Böyle bir şansımız, zamanımız yok. 3 günde bir karşılaşma oynuyoruz. Yeterli zamanımız olmamasına rağmen şimdiden oyuncularımızdan pozitif elektrik aldım. Bu durum beni memnun etti.

‘Taraftarlarımız güncel haberya kadar bizi desteklesin’

Taraftarlarımız zaman zaman haklı olarak tepki gösterdiler. Taraftarlarımız her zaman haklıdır. Onlar varsa biz de varız. Eyvallah… 17 puan geride olsak da şampiyonluk şansımız devam ediyor. 3 kulvarda yarış halindeyiz. Yarın oynanacak maçı milat olarak görüyorum. Taraftarımız ilk dakikadan güncel haberya kadar bizi desteklesin. Çok şeyin kısa zaman içinde değişeceğine ben inanıyorum. Bugün birlik ve beraberlik olma günü.

‘Oyuncularımı uyardım’

Oyuncularıma bu formanın değerini anlattım. Bu formayı giymenin ne demek olduğunu anlattım hepsine. Dün bir toplantı yaptım ve oyuncularımı özel hayatlarına dikkat etmeleri konusunda uyardım. Moral ve motivasyonumu yüksek tutmam gerekiyor çünkü oyuncularım benim beden dilime ve tarzıma bakıyor. Birçok şeyi değiştirebilirim, buna inanıyorum. Kendimde pozitif enerji görüyorum. Biraz sabırla bu gidişatın değiştiğini camiamız görecek.

Mesut Özil açıklaması: Ufak tefek problemler olabilir

Beni hepiniz tanıyorsunuz. Rol yapmam. Mesut, dünya çapında bir oyuncudur. Çok düzgün bir insan ve yetenekli. Kendisiyle görüştük, bazı ufak tefek problemler olabilir. Samimi bir sohbet geçti. Kendisi de bundan çok mutlu oldu. Bundan sonra daha iyi olacak. Bugün bu ülkede kaç tane İrfan Can Kahveci var? Bu oyuncularımızın hepsine sahip çıkacağız. Mesut, İrfan, Muhammed… Hepsi bizim, hepsine ihtiyacımız var.

‘4’lü savunmayla oynayacağız’

4-1-4-1, 4-2-3-1 hepsi aynı yere çıkıyor… Taraftarımızı mutlu edecek pozitif futbol neyse onun gereğini yapacağız. Savunmada 4’lü tandem oynayacağız. Taraftarımızı mutlu edecek bir futbol sunacağız.

Oyun felsefem pozitif futbol üzerinedir. Bu işler zamanla birlikte oynayarak olacak. Biraz sabır gerekiyor. Onları yönlendirmeye çalışıyorum. Antalya karşılaşmasındasavunmayı iyi yaptık, hücumda iyi değildik ama 7-8 oyuncumuz yoktu. Onlar geri gelince farklı olacağız.

‘Önümüzdeki 2 maçtan sonra başkanımızla transferi konuşacağız’

Transfer konusunda önümüzdeki 2 maçtan sonra Başkanımız ile oturup her şeyi planlayacağız. Başkanımızın enerjisi çok yüksek ve fedakarlık yapmaya hazır. İki maçtan sonra gerekenleri yaparız.

Sezon sonu takımda kalacak mı?

Ben şu an bugünü konuşuyorum. Sezon sonu için bir şey söylemek istemiyorum. Ben Sarı Lacivertliyim. Başkanımızla oturup konuşur, doğru yolu buluruz. Her şey Fenerbahçe’nin iyiliği için. Birinci teknik adamlük konusunda bir şey söylemem doğru olmaz. Ben Sarı Lacivertliyim. Sezon sonu hem kendim hem Fenerbahçeiçin en doğru kararı veririm.

‘Altay 10 güne takımla çalışmalara başlar’

Altay, benim eski talebem. Benim evladım gibidir. Berke de, Ertuğrul da öyle. Berke’nin durumu iyiye gidiyor. Yarın oynayacak gibi. Altay da 10 güne kadar takımla çalışmalara başlayacak.

‘Szalai’nin ayrılması söz konusu değil’

Attila Szalai’nin takımdan ayrılması söz konusu değil. Şu an gönderirsek yerini nasıl dolduracağız? Dediğim gibi 2 karşılaşma sonra Başkanımızla oturup konuşacağız.

‘Alt yapıyı adapte etmeye çalışacağım’

Alt yapıda tanıdığım, bildiğim genç ve yetenekli oyuncularımız var. Onlarla çalışmayı seven bir hocayım. Alt yapının sorumlusu Tahir hocamızla sürekli görüşüyoruz. Yeri zamanı gelince oynamaları için onları ufak ufak adapte etmeye çalışacağım.

‘Takım kaptanı olmak bant takıp sahaya çıkmak değildir’

‘Mesut Özil, dünya çapında bir oyuncu. Kendisiyle daha fazla iletişim kurarak, birazcık kendisi de bize yardımcı olacak. Takım kaptanı olmak, sadece koluna bant takıp sahaya çıkmak değildir. Kendisiyle de konuştuk ve kendisini aydınlattık.’

(Milliyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.