sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Galatasaray maçının sonrasında flaş sözler! “Acilen toparlamalı” – Spor Haberleri

Son dakika Galatasaray haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasındatemsilcimiz Galatasaray, Norveç temsilcisi Molde ile karşılaştı. sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-1’lik galibiyetle ayrılarak grup aşamasına kalma başarısı gösterdi. Fotokarşılaşma Gazetesi yazarları, Galatasaray – Molde maçını dikkat çeken ifadelerle değerlendirdi. İşte o yazılar… (GS spor haberi)

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’ne girdi ama hem statta hem de televizyon başında izleyenlerin inanıyorum ki tansiyonları tavan yaptı. Zafer, doğum sancısı gibi gerçekleşti. Karşılaşmaya kötü başlayan ama Icardi’nin attığı penaltı ile öne geçen Galatasaray, Molde’ye karşı çok etkili olamadı. Özellikle Norveç ekibi, dirençli oyunu ve müthiş fizik gücüyle Galatasaray’a nefes aldırmadı. Taraftarın susmaması, Galatasaraylı oyuncular için avantaj oldu fakat iyi oyun bir türlü rayına oturamadı.



Boey’in çalışkanlığı, Icardi’nin sakatlanmasına rağmen gemiyi terk etmemesi ve bütün hava toplarını alması, Muslera’nın kurtarışları Galatasaray’ın Devler Ligi kapısını açmasını sağladı. FIFA VE UEFA, zorluk derecesi yüksek karşılaşma olarak kabul etmiş ki Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi finalini yöneten Polonyalı Marciniak’ı karşılaşmaya atayarak çok doğru bir karar vermiş. Hakem, ekibi ve VAR, hatasız bir karşılaşma yönettiler. Özellikle 1-1’den snora Molde’nin attığı golün ofsayt olması tribünleri rahatlattı.

Okan hocanın geç de olsa yaptığı doğru hamleler G.Saray’ı toparladı. Angelino’nun rakibe çarptırarak attığı frikik golü, Moldeli futbolcuların ümitlerini yok etti. Psikolojik mücadelede Galatasaraylı oyuncular biraz gerginlerdi. Molde ise kaybedecek bir şeyi olmayacak şekilde bir oyun sergiledi ama uzun bir aradan sonra G.Saray’ın Devler Ligi’ne kalması sadece ekonomik açıdan güç sağlamayacak yeniden Avrupa’da sahne almasına fayda yapacak.

Devler Ligi vitrin olduğu için G.Saraylı oyuncular, daha farklı oynayacaklardır ama orta saha Galatasaray’da yetersiz. Mutlaka iyi bir 8 numara alınmalı, Icardi’nin yanına bir santrfor düşünülmeli ve stopere ilaveyapılmalı. Devler Ligi Galatasaray ailesine hayırlı olsun.

SERKAN KORKMAZ – TOPARLAN

İyi ki Icardi var” dedirten bir karşılaşma daha geride kaldı. Norveç’teki mücadelede top koşturupOliveira- Berkan ikilisi alternetifiTorreira ile Kerem Demirbay görev yapacaktı. Okan Hoca’nın kariyeri, Galatasaray hatta yerli futbolu için hayati önem taşıyan maçta, Demirbay ve Tete tercihleri dikkat çekiciydi. Belli ki hoca kariyerinin en kritik maçlarından birinde bu ikiliye güveniyordu.

İlk mücadelede skorda olmasa da oyun olarak bizi yenen Molde rövanşa da hızlı başladı. Galatasaray, karşısında inatçı ve dinamik bir takım buldu. Tribündekiler ve ekran başındakiler şaşkındık. Neyse ki Icardi tam zamanında kazandırdığı penaltıyı gole çevirerek yüreklerimize yine serin bir su serpti. Bu golden sonra Norveçliler’in birbirlerini sakatladığı hava topunun sonrasında dakikalarca futbol oynanmadı.

Zorunlu ara sonrası karşılaşmaya döndüğümüzde hala sahanın iyisi Molde idi. Adamlar biraz daha iyi şutör olsa ilk yarıyı geride kapatabilirdik. Penaltı dışında rakip kalede ilk pozisyonumsu enstantaneyi 38. dakikada yaşadık. O pozisyonda kaleyi karşıdan gören Icardi keşke Tete’ye pas vermek alternetifişut deneseydi.

Aynı şekilde ikinci yarıda rakip ceza yayında Aktürkoğlu’nun, Icardi’ye gereksiz topuk pası denemesi hayli sinir bozucuydu. Birkaç dakika önce Torreira kötü şut çekti diye el kol hareketleriyle tepki gösteren Aktürkoğlu takımını bir golden mahrum bırakırken çok hoyrattı.

Galatasaray kötü oynuyor. Performansları düşük de olsa savunma dörtlüsü, formda gözüken Muslera ve süper yıldız Icardi’nin dışında kalan beş forma için belirsizlik hala devam ediyor. Takımın en çok ihtiyaç duyduğu yere transfer yapılması gerekirken Midtsjö satılıyor.

Şu an itibarıyla Icardi ve Muslera’nın olduğu bir Molde, ligde de Şampiyonlar Ligi’nde de bu Galatasaray’dan daha iyi iş yapar. E o zaman “bu kadar parayla bunca transfer neden yapıldı” diye sormazlar mı? Zaman hızla ilerliyor. Okan Buruk acilen kafasını ve takımını toparlamalı. Toparlayacaktır da… Ben kendisine inanıyorum. Umarım o da inanıyordur.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.