sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Fenerbahçe’de çok konuşulacak sözler! ‘Ali Koç’a acil çağrı! sadece 12 gün kaldı…’ – Spor Haberleri

Portekizli Teknik Adam Jorge Jesus’un göreve gelmesinden bu yana köklü bir değişime giden Fenerbahçe’de yapılan transferlerle kadrosunu …

Portekizli Teknik Adam Jorge Jesus’un göreve gelmesinden bu yana köklü bir değişime giden Fenerbahçe’de yapılan transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.



İLK TRANSFER LINCOLN

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe’de ilk transfer on numara mevkisine yapıldı. Sarı-lacivertliler, Santa Clara’dan Lincoln Henrique’yi kadrosuna dahil etti. 23 yaşındaki oyuncuyla 2026’ya kadar anlaşma imzalandı. Brezilyalı oyuncunun transferi için Fenerbahçe, 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

İKİNCİ HAMLE BRUMA

Sarı-lacivertlilerde gelecek sezon adına ikinci hamle kanat mevkisine yapıldı. Süper Lig devi, bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Bruma’yı kiraladı. 27 yaşındaki futbolcu sezon sonuna kadar Fenerbahçe’de forma giyecek. Sarı-lacivertlilerin 4 milyon euroluk satın alma opsiyonu hakkı bulunuyor.

SON TRANSFER EMRE MOR

Fenerbahçe’de gelecek sezon adına bir diğer hamle sağ kanada yapıldı. Fatih Karagümrük’te geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken usta oyuncuyla transfer için anlaşma sağlandı. Fenerbahçe, Emre Mor’la 3 yıllık anlaşma imzaladı.

‘O GOLCÜ MUTLAKA GELECEK’

Fenerbahçe’de yapılan 3 transfere rağmen kadroya henüz bir golcü alınmaması sarı-lacivertli taraftarın tepkisini çekerken Milliyet Gazetesi spor servisi editörlerinden Levent Kalkan bugün kaleme aldığı ‘O golcü mutlaka gelecek’ yazısında forvet transferine değindi. İşte Kalkan’ın çok konuşulacak o yazısı;

‘KİEV MAÇINA SADECE 12 GÜN KALDI’

‘Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Dinamo Kiev’le Polonya’da oynanacak ilk karşılaşmaya sadece 12 gün kaldı. UEFA’ya listeler 14 Temmuz’da teslim edilecek. Süper Lig’de yeni sezon ise yaklaşık bir ay sonra başlayacak.

Jorge Jesus, 3 Haziran’da anlaşma imzalayarak takımın başına geçmişti. Portekizli teknik adam yönetimindeki ilk antrenman ise 15 Haziran’da gerçekleştirildi.

Fenerbahçeşimdiye kadar 3 transfer yaptı. İlk olarak Lincoln Henrique geldi. Sonrasında Bruma (kiralık), son olarak da Emre Mor kadroya dahil edildi. Ozan Tufan ve Allahyar bonservisleriyle birlikte beklendiği gibi Hull City’ye gitti. Kulübün sahibi Acun Ilıcalı’nın verdiği bilgiye göre Fenerbahçebu satışlardan kasasına toplam 7.5 milyon euro koyacak.

‘ALİ KOÇ’UN ÜZERİNDE AŞIRI BASKI YOK’

Jorge Jesus liderliğinde şampiyonluğa odaklanan Fenerbahçe’nin kadro yapılanması ve transfer konusunda adımlarını bu kez çok dikkatli atması gerektiğini herkes kabul ediyor. Bu yüzden Başkan Ali Koç’un üzerinde aşırı bir baskı yok.

Ancak Süper Lig’deki 8 yıllık şampiyonluk özlemini, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında şampiyon olarak noktalamak isteyen sarı-lacivertliler için zaman hızla akıyor, günler su misali geçiyor.

Jorge Jesus uzun süredir 3, 6 ve 9 numara takviyesi istiyor. Şimdilik sol bekte Ferdi ve Novak’la durumu idare ediyor. 6 numara problemini de takım içinden çözmek için İsmail Yüksek’i ilk 11’e monte etmeye çalışıyor. Bu bölgede vatandaşı Crespo da var, tedavisi bitti, yakında takıma katılacak.

‘ONLAR AYRILIRSA 14-15 MİLYON EUROLUK TASARRUF OLACAK’

Diğer taraftan Jesus’un kesin olarak kadroda düşünmediği Lemos, Meyer, Caulker ve Mesut Özil’le henüz yollar ayrılmış değil. Jesus’un ayrılmalarına onay verdiği Luiz Gustavo ve Samatta da bir yere gitmedi…

Gözden çıkarılan bu 6 futbolcu yeni yapılanma açısından ciddi bir problem olsa da aynı dönemde bir fırsat da sunuyor.

Kaba bir hesap yapalım… Her birinin ortalama yıllık garanti ücreti 2 milyon euro olsa totalde12 milyon euro eder. Bonservis getirebilecek tek futbolcu Samatta’nın iyimser bir hesapla 2-3 milyon euroya satıldığını da düşünürsek totalde14-15 milyon euroluk çok önemli bir tasarruf söz konusu olabilir.

‘ALİ KOÇ’A ACİL BİR ÇAĞRIDA BULUNMAK İSTERİM’

Finansal fair-play, TFF takım harcama limitleri falan tamam ama kadroda düşünülmeyen oyuncularla yolların ayrılması bile başlı başına önemli bir hareket alanı sağlayabilir. Bu oyuncular öyle veya böyle zaten gidecekler. Bu işi en kısa sürede çözmek ve sabırla beklediği golcüyü Jorge Jesus’a teslim etmek en doğrusu olmaz mı?

Vakit daha fazla geç olmadan Sayın Başkan Ali Koç’a acil bir çağrıda bulunmak isterim…

Sekiz yılda sıfır kupa esareti karşısında taş olsa çatlardı ama Fenerbahçetaraftarı dimdik ayakta duruyor…

Sarı-lacivertliler yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmış olmasına rağmen kombine biletleri almak için stat önünde geceden sıraya giriyorlar…

Kupasız geçen yıllara inat, çığ misali büyüyen bir umutla ve tükenmek bilmeyen bir sabırla bekliyorlar…

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe’nin çok özledikleri şampiyonluk kupasını bu defa Kadıköy’e getireceğine yürekten inanıyorlar…

‘FENERBAHÇE’YE BORCUNUZ BÜYÜK’

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında şampiyon olmanın en fazla Fenerbahçe’ye yakışacağı konusunda da hem fikirler ve çok haklılar. Fetö’nün çarptığı ilk duvarı onlar sokaklarda inşa etmişti. Sezon sonunda bir kez daha o duvarın üstüne çıkıp gururla kupalarını kaldırmak istiyorlar…

Sayın Başkan Ali Koç…

Gönülden verdiğiniz milyon eurolara, dolarlara rağmen Fenerbahçe’ye borcunuz büyük…

Sol beki, ön liberoyu bilmem ama o golcüyü en kısa sürede Kadıköy’e getirmek ve Jorge Jesus’a yakışan en doğru kadroyu kurmak zorundasınız…

Sarı Lacivertlitaraftarlar artık sevinç içinde statları doldurmak, zaferden zafere koşmak ve gurur duyacakları bir takım izlemek istiyorlar.

Altay Bayındır, Arda Güler, Kim Min Jae, Osayi Samuel, Attila Slazai, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, İsmail Yüksek, Serdar Dursun, Mergim Berisha, Muhammed Gümüşkaya, Miha Zajc, Miguel Crespo, Lincoln Henrique, Emre Mor, Bruma, Yiğit Efe Demir…

Pırıl pırıl parlayan bu kadronun, camiayı, taraftarı peşinden sürükleyecek bir golcüye ihtiyacı var sadece.

Sörloth mu, Dovbyk mi, Belotti mi, Traore mi, adını siz koyun…

Taraftarın sesine kulak verin, lütfen borcunuzu ödeyin, Jorge Jesus’la yakalanan bu tarihi fırsatı geri çevirmeyin…’

(Milliyet)

 

 

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.