sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Arda Güler Almanya’da gündem oldu! ‘Emre Mor gibi olmayacak’ – Spor Haberleri

Süper Lig’de ikinciliği elde ederek UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ön elemesinde mücadele vermek isteyen Fenerbahçe’de parlayan isim Arda Güler oldu …

Alman kanalı Sport 1, Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’i özel bir dosyayla mercek altına aldı. Arda Güler için Iniesta ve Alex de Souza benzetmeleri yapıldı.

Süper Lig’de ikinciliği elde ederek UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ön elemesinde mücadele vermek isteyen Fenerbahçe’de parlayan isim Arda Güler oldu. Dev kulüplerin peşinde olduğu Arda Güler, Alamnya’da manşet oldu ve dikkat çeken sözler sarf edildi.



16 yaşında sarı lacivertli formayı giyen ve taraflı tarafsız herkesi büyüleyen genç yetenek, geleceğe dair büyük düşler kurduruyor. Daha şimdiden Arda Güler’in Fenerbahçe’de kalıp kalmayacağı, bir Avrupa devine transfer olup olmayacağı konuşuluyor. Fenerbahçe ile 3 yıllık yeni anlaşma imzalayan Arda Güler için Almanya’nın önde gelen ve genç yetenekleri daha da parlatıp yüksek bedellere satan Borussia Dortmund’dan önerigeldiği ortaya atıldı.

DİĞER ALMAN EKİPLERİ PEŞİNDE
Bir başka Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen de Arda Güler’i radarında tutuyor. Leverkusen scout’ları geçen hafta Arda Güler’i çıplak gözle izledi. İtalya Serie A’dan Fiorentina da genç yıldız ile yakından ilgilenen bir diğer kulüp. Üç kulübün somut şekilde Arda Güler ile ilgilenmesi Fenerbahçeyönetiminin de pazarlıklarda elini güçlendirecek. Arda Güler’in satışından yetiştirici kulüp olan Gençlerbirliği’nin de yüzde 20 pay alacak.

ARDA İÇİN ÖZEL MADDE
Arda Güler’in serbest kalma maddesi 20 milyon Euro. 2023-24 sezonu sonunda 25, 2024-25 sezonu sonundaysa bu tutar 30 milyon Euro olacak. Ancak bu serbest kalma maddeleri sezon başına 1300 dakika A takımda oynama koşulana da bağlı.

3 GOL 5 ASİST YAPTI
Bu sezonun başında Portekizli teknik adam Vitor Pereira’nın verdiği şansı çok iyi kullanan Arda Güler, İsmail Kartal döneminde de iyice vites yükseltti. 2005 doğumlu futbolcu bu sezon 15 mücadelede toplam 357 dakika süre aldı. Genç futbolcu buna karşın 3 gol atıp, 5 de asist yapmayı başardı. On numara pozisyonunda top koşturupArda Güler, kanatlarda da görev alabiliyor.

ALMANLAR’DAN ARDA’YA DEV ÖVGÜ

Daha önce Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Arda Güler ile ilgili haber yayınlayan Alman kanalı Sport 1 bu kez özel bir dosyayla genç yıldızı mercek altına aldı. Sport 1 kanalı Arda Güler ile ilgili övgü dolu sözler sarf etti.

“INIESTA’NIN İMZA HAREKETİNE SAHİP”
Takvim’de yer alan haberde; Almanlar, “Ankara’da okul bahçesinde keşfedilen Arda, esnek ve hareketli bir ayağa sahip… Dar alanlar adeta onun hakimiyetinde… Rakip baskısını çok iyi hissediyor ve adam çalımlamakta zamanlaması çok iyi” ifadelerini kullandı. Sport 1, “Iniesta’nın imza hareketi olan sağ ve sol çalımına adeta hükmediyor. Kendine hareket alanı açıyor ve bir sonraki rakibinin üstüne gidip baskı kuruyor. Vücut çalımı, yön değiştirme, top sürme…

DEFANSİF ZEKASI YÜKSEK
Hepsi onda var. Oyun içinde çözüm üretiyor. Çok iyi bir istasyon. Ancak ona başka kapıları açacak en büyük özelliği defansif zekası” yorumunda bulunarak genç yıldızın teknik becerisini övdü. Arda’nın pres alanlarını çok iyi gördüğünü belirten Almanlar, “Duran topların ustası. Sol ayağıyla müthiş falso verebiliyor. Bunu Alanyaspor karşılaşmasındaBerisha’ya attırdığı golde çok net gösterdi.

“EMRE MOR GİBİ HAYAL KIRIKLIĞI OLMAYACAK”
Ali Koç onu ekstra çalıştırıyor. Hiçbir şey tesadüflere bırakılmıyor. Gelecekte Avrupa’da büyük kulüplerde oynayacak. Çünkü onun yeri orası. Emre Mor gibi hayal kırıklığı olmayacak” dedi.

Arda 2.2 milyon Euro piyasa değeriyle U-17 kategorisinde en değerli ilk 10 futbolcu arasında yer aldı. Birinci sırada 60 milyon Euro değeriyle Barcelona’dan Gavi bulunuyor.

(Milliyet)

 

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.