sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Serdar Ali Çelikler’den olay iddia: Fatih Terim kendini bilerek attırdı

Galatasaray-Fenerbahçederbisi uzun yıllar unutulmayacak olaylara sahne oldu. İki takımın hocası kart gördü, Terim saha dışına gönderildi. Haber …

Galatasaray-Fenerbahçederbisi uzun yıllar unutulmayacak olaylara sahne oldu. İki takımın hocası kart gördü, Terim saha dışına gönderildi. Haber yerli yazarı Serdar Ali Çelikler, Fatih Terim‘in karşılaşma sonu hesap vermemek için kendini bilerek attırdığını iddia etti.



İşte Serdar Ali Çelikler’in yazısı:

“ATTIRMA TAKTİĞİNE BAŞVURDU”

“Fenerbahçeseneler sonra Galatasaray’ı yendi. Ali Koç ikinci derbi galibiyetini aldı. Fatih Terim, yine kaybettiği bir karşılaşmanın sonrasında konuşmama yapmamak; eleştirileri azaltmak için kendini attırma taktiğine başvurdu. Galatasaray yine bir Fenerbahçekarşılaşmasındastresten dağıldı. Sahaları da kapanır hocaları da ceza alır. Hakem Halil Umut Meler olabildiği kadar iyi karşılaşma yönetti. Şimdi gelelim maça…

“KOALİSYON KADROSU”

Bir kere Fenerbahçekarşılaşmaya koalisyon 11’i ile başladı. Hafta içi başkan Ali Koç; Vitor Pereira, Mert Hakan, İrfan Can ve Mesut Özil’le birlikte bir toplantı yapmıştı. O toplantı sonucunda “Önde top tutmaya dayalı, topu bilenlerin sahada olduğu” bir takım çıktı sahaya. 4’lü savunmanın merkezi Kim ve Tisserand, solunda Novak vardı, Ferdi sağ bekti. Önlerinde Sosa, Zajc ve MHY dizilmişti. Ön alanda en uçtaki Berisha’nın solunda Mesut sağında İrfan vardı.

“ÜRETKEN OLAMADILAR”

Bu kadro “Topa sahip olurlarsa kimseye vermezler” kadrosuydu. Galatasaray iki kez bu pas trafiğini bozup 2 hızlı akınla 2 pozisyon buldu. Feghouli’yi Berke engelledi. Kerem golünü attı. Bu dakikadan sonra Fenerbahçeiçin iş daha zordu. Pas yapsalar da boşluk bulmak zorundaydılar ve G.Saray kontralarına cevap vermek durumundaydılar. Lakin tersi oldu. G.Saray önde olan bir takımın yememesi gereken bir kontrada yakalandı, Mesut golü attı. Sonra Fenerbahçeiyi oynamaya başladı. Devre sonuna kadar iyi oynadılar ama üretken olamadılar.

“KOALİSYON KADROSUNU BOZDU”

2. devreye de konuk takım iyi başladı. Son anda engellenen ataklar hep Fenerbahçelehineydi. Ta ki 65’e kadar. Vitor Hoca o anda koalisyon kadrosunu bozdu ve 3-5-2’ye döndü. Sosa ve İrfan çıkınca da ön alanda top yapılamamaya başlandı. G.Saray baskısı arttı. Berke, Cicaldau ve Diagne’ye gol izni vermedi. 2 kez de Kim, son an dokunuşları ile golleri engelledi. G.Saray, karşılaşma başı bulamadığı pozisyonları üst üste buldu. Diagne’nin VAR’dan dönen golü ile G.Saray bir kez daha moral bozukluğuna girdi. Fener hiç bir şey oynamazken Crespo kimsenin beklemediği bir golle üstünlüğü getirdi.

“ALİ KOÇ ELİNİ ÇEKMESİN”

Bu galibiyet 65. dakikaya kadar karşılaşmaya ve oyuna hakim olduğu futbol, Ali Koç-Pereira-Mesut-İrfan-MHY koalisyonunun başarısıydı. Oyun olarak çökülen dönemde ise Vitor’un transferi Crespo’nun golü atması tamamen ironiktir. Trabzonspor, Antep maçını kazanır ise G.Saray’ın ligle işi neredeyse bitmiş durumda olur. Fener’in de işi zor. Ama bu galibiyet morali yukarı çıkartır. Vitor Hoca ile takım arasında ilişkileri tamir eder. Şimdi ilginç bir fikstürü var Fenerbahçe’nin. Üst üste 4 galibiyet takımı ummadığı bir yere getirebilir. Koalisyonun devam etmesi, Ali Koç’un takıma koyduğu eli hiç çekmemesi ve Enner’in dönmesi 4 maçlık seri getirebilir.

“GENÇLEŞTİRME BAŞKA HOCA İLE OLMALI MI?”

Kim Min Jae ve genç file bekçisi Berke çok çok iyi oynadılar. Ama Fener’in starı İrfan Can’dı. Mert Hakan, yorulana kadar Mesut ve Ferdi bir de Zajc ekstra övgüyü hak ediyorlar. Kerem Aktürkoğlu övgüleri hak eden çok iyi bir oyuncu. Cicaldau da öyle. Morutan bir büyük mücadelede daha silik kaldı. Takımın geri kalanı gergin ve skor olarak geride olduğu dakikalarda düşüktü. Terim, tartışılmalı. ‘Bu gençleştirme stratejisi başka bir hoca ile mi olmalı?’ sorusu sorulacaktır.”

Haberler.com – Spor Haberleri

(Haberler.com)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.