sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Fenerbahçe’den kiralıklara yakın takip! Tam 9 futbolcu… – Spor Haberleri

ALLY SAMATTA Fenerbahçe’den sezon başında Belçika Jupiler Lig ekibi Royal Antwerp’e kiralanan Tanzanyalı forvet Ally Samatta, ligde 25 …



ALLY SAMATTA

Fenerbahçe’den sezon başında Belçika Jupiler Lig ekibi Royal Antwerp’e kiralanan Tanzanyalı forvet Ally Samatta, ligde 25 mücadelede 1.131 dakika süre alırken, 4 gol ve 4 asistlik bir başarı gösterdi. 29 yaşındaki Futbolcu ayrıca Belçika Kupası’nda forma giydiği tek mücadelede 1 gol kaydetti.

ALLAHYAR SAYYADMANESH

Sarı-lacivertlilerin İranlı golcüsü Allahyar Sayyadmanesh, sezonun ilk yarısını Ukrayna ekibi Zorya’da kiralık olarak geçirmişti. Zorya formasıyla ligde 16 mücadelede 7 gol atıp 4 asist yapan 20 yaşındaki oyuncu, UEFA Avrupa Ligi Elemeleri’nde 2, Konferans Ligi’nde ise 6 mücadelede forma giydi ve 2 gol kaydetti. Zorya ile devre arasında kiralık anlaşması sona eren İranlı futboluyu sarı-lacivertliler Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City’e kiraladı. City’de 3 mücadelede forma giyen Allahyar totalde58 dakika süre aldı.

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA

Sezon başında FenerbahçeTeknik Adamü Vitor Pereira tarafından A takımda bir çok kez şans bulan Muhammed Gümüşkaya, daha düzenli 11’de forma giymesi için devre arasında Giresunspor’a kiralandı. Giresun’da 4 mücadelede forma giyen 21 yaşındaki oyuncu, takımı adına 1 gol atıp 2 de asist yaptı.

MAX MEYER

Devre arasında kiralanan bir başka isim olan Alman Futbolcu Max Meyer, sezon başında sarı-lacivertli takım le 6 müsabakada forma giyip 219 dakika süre almıştı. Devre arasında Danimarka ekibi Midtjylland’a kiralık olarak gönderilen 26 yaşındaki oyuncu, burada 2 müsabakada toplam 103 dakika süre aldı.

MAURICIO LEMOS

Fenerbahçe’nin Uruguaylı savunma oyuncusu Mauricio Lemos, sezon başında Belçika ekibi Beerschot’a kiralanmıştı. Lemos ligde takımı adına 13 mücadelede 818 dakika sahada kalırken, 1 gol atma başarısı gösterdi. Uruguaylı stoper ayrıca Belçika Kupası’nda 1 müsabakada sahada yer aldı.

İSMAİL YÜKSEK

Fenerbahçe’nin 23 yaşındaki orta saha oyuncusu İsmail Yüksek, sezon başında 1. Lig ekibi Bursaspor’a kiralık olarak gönderildi. Yeşil-beyazlılarla ligde 21 mücadelede görev alan oyuncu, 3 gol, 2 asistlik başarı gösterirken, Türkiye Kupası’nda ise 1 mücadelede sahada yer aldı.

SERHAT AHMETOĞLU

Sarı-lacivertlilerin altyapısında yetişen 20 yaşındaki sağ bek Serhat Ahmetoğlu, 2021 yılının devre arasında Fatih Karagümrük’e kiralanmıştı. Bu sezon ligde 4 müsabakada 180 dakika süre alan genç Futbolcu, Türkiye Kupası’nda da 3 mücadelede forma giydi.

EYÜP AKCAN

Fenerbahçe’nin genç isimlerinden Eyüp Akcan, sezon başında Zonguldak Kömürspor’a kiralandı. Takımı adına 23 mücadelede top koşturan orta saha Futbolcusu gol ve asist katkısında bulunamazken, Türkiye Kupası’nda da 1 mücadelede sahada yer aldı.

BARIŞ SUNGUR

Sarı-lacivertlilerin 20 yaşındaki santraforu Barış Sungur, TFF 3. Lig ekibi Kuşadasıspor’a kiralık gitti. Burada 4 mücadelede 223 dakikada 1 gol atan Sungur, geçtiğimiz sezonu da Karşıyaka’da kiralık olarak geçirmişti.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.