sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



FENERBAHÇE HABERLERİ – Spor yazarları Alanyaspor-Fenerbahçe maçını değerlendirdi – Spor Haberleri

EMRE BOL – ARDA’YI KORUMA! Arkadaş yine en çok Altay’ı konuşacağımız, anlatacağımız bir maç oldu. Benim saydığım net 8 tane topu kurtardı …



EMRE BOL – ARDA’YI KORUMA!

Arkadaş yine en çok Altay’ı konuşacağımız, anlatacağımız bir maç oldu. Benim saydığım net 8 tane topu kurtardı, takım arkadaşı Kim’in ters vuruşunu bile kurtardı. Üzerine bir de ilk golün asistini yaptı. Bu olağanüstü performansa rağmen zorla kazandı Fenerbahçe.

İnanılır gibi değil! Bir file bekçisi takımının karşılaşma kazanması için daha ne yapabilir? Bırakın oyuncu değişikliklerini Altay yapsaydı! Belki Arda’yı daha erken oyuna alırdı.

Fenerbahçekadrosunda çok fazla düz Futbolcu var. Bu kadar düz oyuncuyla oynamaktansa, farklı şeyler yapabilecek Arda sahada olmalıydı. İsmail hoca şunu çok iyi bilmeli. Arda’nın korunacak bir yanı kalmadı. Arda’yla karşılaşmaya başlamamak, rakibi korumaktan başka bir işe yaramıyor!

Rossi de gecenin kahramanlarından biriydi. İsmail Kartal, Farioli’nin defanstan topla çıkma taktiğini daha iyi değerlendirmesi gerekiyordu. Zira Fenerbahçeön alan presini en iyi yapabilen takımlardan birisi. Buna karşın Ozan sağ bekte çok etkisiz kaldı. Alanya takımı oyunu sürekli onun kanadından kurdu.

İkincilik mücadelesini sürdürmek için bu galibiyet önemliydi. karşılaşmala İlgili son sözüm İsmail hocaya olacak. Hocam artık Arda’yı daha fazla koruma. Lütfen…

REHA KAPSAL – KORUMAK!

Fenerbahçeson haftalarda doğru oynuyordu. Alanyaspor gibi topa sahip olarak top koşturupve formda bir rakibe karşı İsmail Kartal farklı bir strateji hazırladı. Kartal ön alan baskısını fazla yapmadan rakibi genelde orta sahada karşılamayı tercih etti.

Burada oluşturduğu simetrik hatla beraber karşılaşmaın daha dar alanda oynanmasını sağladı. Boşluk bulamayan Alanyaspor’un hücum gücü azaldı. Genelde 4-3-3 top koşturupFarioli, top ayağındayken takımını 3-1-6 veya 3-5-2 gibi fanteziye kaçan bir anlayışla sahaya sürmüştü. Skorda 2-0 geriye düşerek bunun bedelini ödedi.

Yanlışından dönerek Awaziem’i oyundan çıkardı ve oyun ezberine döndü. 2-2’yi de yakaladı. Fenerbahçeözellikle 2-0’a kadar dengeli, doğru oyununu karşılaşmanın bazı bölümlerinde kontrol edemedi. Savunma organizasyonu dengesi bozulunca Alanyaspor da karşılaşmaya ortak oldu.

Bundan sonra oyuna tempo veren özellikle deplasman oynuları için açık alana hücum eden Rossi’nin hareketliliği Fenerbahçe’nin skoru almasında en büyük etkendi.

Osayi diğer çizgide aynı performansı ortaya koyamadı. Zajc ve Crespo’nun orta sahadaki dsorunuoyunu, Fenerbahçe’nin iyi oynadığı dakikalarda öne çıktı. Zajc topsuz yaptığı öne doğru şiddetli koşularla hücumu da destekledi. Fenerbahçe, maçın kontrolünü zaman zaman Alanyaspor’a verse de ligde belirlediği ikincilik hedefi için çok önemli bir deplasmandan 3 puanı almasını bildi.

Bir parantez de genç Arda için açmak gerekir. İsmail Kartal onu neden, kimden, ne için ‘koruyor’ anlamak mümkün değil. Aksine Arda’nın daha fazla güvene, desteğe, en önemlisi de devamlı oynayıp gelişmeye ihtiyacı var.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.