sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Son dakika haberleri: Chelsea efsanesinden Fenerbahçe’nin yıldızı için transfer açıklaması! ‘Çok iyi, çok güçlü’ – Sevdamız Fenerbahçe

F.BAHÇE’NİN YILDIZI İÇİN TRANSFER AÇIKLAMASI İngiltere Premier Lig takımlarındanChelsea’de 5 sezon forma giyen William Gallas, Fenerbahçe’nin …

F.BAHÇE’NİN YILDIZI İÇİN TRANSFER AÇIKLAMASI



İngiltere Premier Lig takımlarındanChelsea’de 5 sezon forma giyen William Gallas, Fenerbahçe’nin usta oyuncusunun Chelsea’ye olası transferi hakkında konuştu. Londra ekibinin efsanesi, sarı-lacivertlilerin yıldızı için övgü dolu cümleler kullandı. İşte William Gallas’ın açıklamaları…

AVRUPA LİGİ’NE VEDA ETTİ

Bu sezon inişli çıkışlı bir başarı gösteren Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’ne grup aşamasında veda etti. Grubunu 3’üncü sırada tamamlayan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele edecek.

SÜPER LİG’DE KÖTÜ BAŞARI

Fenerbahçe’deki kötü gidişat Süper Lig’de de sürdü. Sarı-lacivertliler, son 6 mücadelede yalnızca 1 galibiyet elde edebildi. Geride kalan 14 hafta sonunda 24 puan toplayan Süper Lig devi, lider Trabzonspor’un 12 puan gerisinde kaldı.

PEREIRA’NIN GELECEĞİ TARTIŞILIYOR

Sarı-lacivertli takımdaki kötü gidişatın faturasının teknik adam Vitor Pereira’ya kesilmesi bekleniyor. Portekizli çalıştırıcının Fenerbahçe’deki geleceği merak konusu olurken, Rizespor karşılaşmasına final gözüyle bakılıyor.

SZALAI’NİN TRANSFERİNİ YORUMLADI

William Gallas, Fenerbahçe’den İngiliz kulübüne transferi konuşulan Attila Szalai’yi yorumladı. Macaristan’ın Zalaegerszeg kulübü altyapısında savunma oyuncuları antrenörü olarak görev alan ve burada bir projeyi yürüten William Gallas, Szalai ile ilgili olarak, “Macaristan Milli Takımı’ndan bahsediyorsak en önemli savunma oyuncusu Attila Szalai. O çok iyi, çok güçlü ve çok hızlı bir savunmacı. Milli takımdaki taktikleri gereği biraz derinde görev alıyor” dedi.

‘POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK’

William Gallas açıklamalarına şu şekilde devam etti: Potansiyeli çok yüksek ve o kadar hızlı ki hücumlarda da sık sık görünüyor. Gördüğüm kadarıyla, Szalai daha çok hücum oynamalı. Çok hızlı olduğu için sol tarafı tamamen kapatarak oynayabilir. Bu da Szalai’nin geleceğini daha parlak hale getirebilir. Hala çok genç ve Macaristan için her geldiğinde onu daha çok gelişmiş görüyorum.

‘TAKİP ETMESİ BİLE ÇOK İYİ’

23 yaşındaki savunmacının Chelsea’yle adının anılması üzerine gelen soruya Gallas, “Chelsea’nin onu takip etmesi bile çok iyi. Transfer gerçekleşseydi, bu Szalai için harika olurdu. Londra’ya transfer olmak Szalai’nin gelişimi için de muhteşem bir adım olurdu” dedi.

‘ATTILA DA KORKMAZ’

Gallas, “Szalai, dünya çapında savunmacılarla oynayarak kendini daha çok geliştirebilir. Elbette Premier Lig’de dünyanın en iyi forvetlerine karşı sahaya çıkacak. İngiltere’deki her karşılaşma fiziksel olarak çok stresli, çok zorludur. Ben bundan hiç korkmadım. Attila da korkmaz” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

AVRUPA DEVLERİNİN TAKİBİNDE

Chelsea’nin transferini yakından takip ettiği Attila Szalai için Avrupa’nın dev kulüpleri de istekli durumda. Atletico Madrid ve Sevilla da Macar oyuncunun transfer sürecini yakından takip ediyor.

SON MAÇLARDA KIZAĞA ÇEKİLDİ

Fenerbahçe’de sezon başından beri formasını kaptırmayan Attila Szalai, takımın kötü gidişatı sonrası kulübeye çekildi. Usta savunmacı son haftalarda forma şansı bulmakta oldukça zorlandı. 23 yaşındaki Macar futbolcu bu sezon 20 mücadelede süre aldı.

SÖZLEŞMESİ 2025’TE BİTECEK

Sarı-lacivertlilerde potansiyeli en yüksek görülen isimler arasında yer alan Attila Szalai’nin sözleşmesi 2025’te sona erecek. Usta savunmacının güncel piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösteriliyor.

FENERBAHÇE2 MİLYON EURO ÖDEDİ

Oyunculuk karialternetifiülkesinde başlayan Attila Szalai daha sonra Vasas, Rapid Wien, Mezokövesd, Apollon Limassol ve Fenerbahçe’de forma giydi. Sarı-lacivertliler bu transfer için geçtiğimiz sezon devre arasında 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

MACARİSTAN’IN VAZGEÇİLMEZİ

Macaristan Milli Takımı’nda da forma şansı bulan usta futbolcu şu ana kadar 23 kez milli takıma davet edildi. 23 yaşındaki savunmacı forma verilmesi halinde sol bekte de forma giyebiliyor.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

(Milliyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.