sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Son dakika Fenerbahçetransfer haberi: Fenerbahçe’de ayrılık! Resmen duyurdular… – Sevdamız Fenerbahçe

F.BAHÇE’DE AYRILIK! RESMEN DUYURDULAR… Sezonun bitmesinin sonrasında hareketli saatler geçiren Fenerbahçe’de son dakika ayrılığı yaşanıyor …

F.BAHÇE’DE AYRILIK! RESMEN DUYURDULAR…



Sezonun bitmesinin sonrasında hareketli saatler geçiren Fenerbahçe’de son dakika ayrılığı yaşanıyor. İşte Sarı Lacivertli takımdaki son dakika ayrılık haberinin tüm ayrıntıları…

ALİ KOÇ’UN ADAYLIĞI BEKLENİYOR

Fenerbahçe’yi yoğun bir gündem bekliyor. Sarı Lacivertli kulüpte başkanlık seçimi yapılacak ve henüz resmi olarak adaylığını açıklayan başkana adayı olmadı. FenerbahçeBaşkanı Ali Koç’un 20 Mayıs Perşembe günü saat 15.00’te bir basın toplantısı düzenleyeceği açıklandı. Ali Koç’un bu toplantıda başkanlığa adaylığını açıklaması bekleniyor.

EMRE BELÖZOĞLU BELİRSİZLİĞİ SÜRÜYOR

Diğer taraftan Emre Belözoğlu konusunda da belirsizlik sürüyor. Emre Belözoğlu’nun 1 yıllık sözleşmesi bitecek. A takım direktörü unvanıyla sezonu tamamlayan Belözoğlu ile ‘Devam edilecek mi, edilirse hangi görevde olacak ve yeni bir teknik adam getirilecek mi’ soruları da şu anda yanıt bulamıyor. Ayrıca teknik heyette yer alan Erdinç Sözer’in de sözleşmesi tamamlanıyor. Bir diğer soru da Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Mehmet Aurelio’nun görevler ne olacak şeklinde.

BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANACAK

Fenerbahçe’de büyük bir değişim yaşanacak. Gökhan, Cisse ve Harun’un sözleşmeleri bitecek, Samatta, Lemos ve Tisserand başta olmak üzere kadroda düşünülmeyen çok futbolcu var. Frey, Zanka ve Ademi gibi oyuncular da kiradan dönecek. Sakatlığı olan Perotti’nin geleceğini kimse bilmiyor. En son 2008’de Şampiyonlar Ligi’ne katılan ve 2014’ten beri kupa kaldıramayan Fenerbahçe, 2 yıldır Avrupa kupalarına katılamıyordu. Şu anda ise Konferans Ligi seviyesine inildi. Eğer Türkiye Kupası’nı Antalyaspor kazanırsa, Avrupa Ligi bile hayal olacak.

SÜRPRİZ HABER

Teknik heyetin yollarını ayırmayı planladığı isimlere resmi önerigelmesi beklenirken sürpriz bir haber geldi. Sarı Lacivertliyıldız için iki takım resmen devreye girdi.

BELÇİKA BASINI DUYURDU: GENK PEŞİNDE!

Belçika basınından Voetbalbelgie’de yer alan habere göre Genk, Samatta’yı kadrosuna katmak istiyor. Genk’in Flamengo’da forma giyen bir forvet oyuncusuyla görüştüğü ve Samatta’yı da kadrosuna katarak Onuachu’ya alternatif üretmek istediği aktarıldı.

SAMATTA’DAN YEŞİL IŞIK

Haberde Samatta’nın Belçika tecrübesi bulunduğu ve Genk kulübünün teklifine olumlu yanıt verdiği ifade edildi. Haberde Samatta’nın Aston Villa ve Fenerbahçe’de kazandığı ücretin daha altında bir yıllık ücreti kabul etmesi gerektiği aktarıldı.

CLUB BRUGGE DA DEVREDE

Belçika’da Samatta ile ilgilenen tek kulüp Genk değil. Club Brugge yetkilileri de Samatta’nın son durumunu hakkında bilgi topluyor. Fenerbahçe’nin 6 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonuyla Aston Villa’dan kiraladığı Samatta’yı elinden çıkarmak istediği ve iki Belçika kulübünün bu fırsatı değerlendirmek istediği vurgulandı.

ÜCRETARAŞTIRMASI YAPIYORLAR

Genk ve Club Brugge yetkililerinin Fenerbahçe’nin bonservisini alacağı Samatta için ücretaraştırması yaptığı ve Tanzanyalı futbolcu için 2-3 milyon Euro bandında bir teklifin Fenerbahçe’ye iletileceği aktarıldı.

BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Fenerbahçe’nin sezon başında kadrosuna kattığı Samatta, Sarı Lacivertli kulüpte büyük hayal kırıklığı yarattı. Sezon başında takıma katılır katılmaz yaşadığı sakatlık problemi sebebiyleverim alınmayan golcü futbolcu sakatlık sonrası forma giydiği karşılaşmalarda bekleneni veremedi.

30 MÜCADELEDE 6 GOL ATTI

Mbwana Samatta bu sezon totalde30 mücadelede forma giyerken bu karşılaşmalarda 6 gol attı. Samatta 30 mücadelede asist katkısında bulunamadı. Tanzanyalı oyuncunun sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

100 TL OYNA 100 TL KAZAN MİSLİ.COM’DA

(Milliyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.