sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Erol Bulut’tan derbi sonrası 4 ismin üstünü çizdi ! İşte Fenerbahçe….

Fenerbahçe’de teknik direktör Erol Bulut, 4-3 kaybettikleri Beşiktaş maçını değerlendirdi. Bu seviyede bu futbolun yetersiz olduğunu belirten genç teknik adam, ” İstediklerimizin hiçbirini hem hücumda hem savunmada sahaya yansıtamadık. Üst seviyelerde kalmak isteyen bir takımsanız oynanan futbol tabii ki yetersiz ” dedi. Erol Bulut maç sonu açıklamasını çok kısa tuttu.



EROL BULUT’UN GENEL BASIN TOPLANTISINDAKİ AÇIKLAMALARI

Beşiktaş’a sahasında 4-3 mağlup olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Erol Bulut karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Basit ve bireysel hatalardan kalemizde goller gördük. Üst seviyede ve şampiyonluğa oynayan bir takımın savunması bu şekilde goller yememeli” dedi.

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş’a sahasında 4-3 mağlup olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Erol Bulut maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Mücadeleyi değerlendiren Bulut, “Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maçın ilk dakikalarında pozisyonu değerlendiremedik, bunun karşılığında yediğimiz bir hücum oldu ve kalemize gelen ilk şut gol oldu ve moraller bozuldu.

Üzerine ikinci golü yiyince, oyun disiplininden çıktık. Attığımız golle 2-1’i yakaladık. İkinci yarıda beraberliği yakalama şansımız varken, bireysel hatalardan 3 ve 4. golü yedik. Hep geride olan pozisyonda olduğumuzdan, yaptığımız bireysel hatalar ve savunma hatalarıyla maçı kaybettik. Kazandığımızda birlikte kazanıyorsak, bugün de birlikte kaybettik. Futbolcular ve teknik ekip olarak kaybettik. Defans anlamında çok hata yaptık, bunların analizini yapıp hataları minimuma düşürmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe – Beşiktaş derbisini değerlendirdi. Bilgiç, maçın tartışılan hakemi Tugay Kaan Numanoğlu ve VAR hakemi Abdülkadir Bitigen hakkında flaş ifadeler kullandı.Beşiktaş’ın sahayı yüzde 100 ile parselleyen dirençli oyununa karşılık veremedi Fenerbahçe. Top kayıpları, bire birlerdeki başarısızlık ve son karar yanlışlarına, Fenerbahçe defansının “seyirciliği” eklendi.

Tribünlerdeki eksikliği de böyle kapadılar.
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi, siyah-beyazlıların 4-3’lük galibiyetiyle sona erdi. Mücadelede teknik direktör Erol Bulut’un değişiklikleri tartışılırken, teknik adama bir eleştiri de Papiss Cisse’nin eşinden geldi. Senegalli yıldızın eşi Diallo Cisse, sosyal medya hesabından flaş bir tepki göstedi. İşte detaylar…

Fenerbahçe, Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi ve sahadan 4-3 mağlup ayrıldı. Kadıköy’de rakibine karşı 15 yıllık yenilmezlik serisi son bulan sarı-lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut’un kadro tercihi ve oyuncu değişiklikleri tartışma konusu oldu.

45 yaşındaki teknik adama bir eleştiri de Papiss Cisse’nin eşi Diallo Cisse’den geldi. Eşinin ilk yarıda gol atmasına rağmen ikinci yarıda oyundan çıkarılmasını eleştiren Diallo, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

“BİRİSİ BANA BUNU AÇIKLAYABİLİR Mİ?”
Sosyal medyadan paylaşım yapan Diallo Cisse, “İlk yarı 1 gol attı ve oyundan çıktı. Birisi bana bunu açıklayabilir mi?” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe  maça daha ilk dakikada pozisyonla başladı, Perotti değerlendiremedi. Kısa süre sonra Aboubakar’ın mükemmel golüyle yenik duruma düştüler. Sonra Beşiktaş skorla birlikte oyun üstünlüğünü de ele aldı. İkinci golü de buldular.
Tisserand ile Lemos ise Aboubakar ve Larin karşısında adeta refakatçi gibilerdi. Oyundan tamamen düşen F.Bahçe için işler hiç iç açıcı görülmüyordu. Ama ilk yarı sonlarında sürpriz bir korner golüyle farkı bire indirmek ve ikinci yarı başında da Beşiktaş’ın 10 kişi kalması bir anda her şeyi ters yüz edebilirdi.

(Fanatik)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.