sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Önder Karaveli ile yeni sayfa! – Beşiktaş Haberleri

Tekni̇k Adam Sergen sergen Yalçın’ın Kasımpaşa beraberliğinden sonra istifa etmesiyle geçici olarak göreve gelen U19 teknik adamü Önder Karaveli …



Tekni̇k Adam Sergen sergen Yalçın’ın Kasımpaşa beraberliğinden sonra istifa etmesiyle geçici olarak göreve gelen U19 teknik adamü Önder Karaveli, performansıyla taraflı tarafsız herkesin takdiri toplamaya devam ediyor. Futbol antrenörlüğüne 26 yaşında Beşiktaş altyapısında başlayan ve antrenörlük hayatının büyük bölümünü Beşiktaş’ta geçiren 47 yaşındaki UEFA-Pro lisans sahibi teknik adam, A takımla çıktığı 3 mücadelede 7 puan alarak 7’nci sıraya yükselerek hem taraftarın, hem de yönetimin güvenini kazandı.

ACELEYE GEREK KALMADI
Kasımpaşamaçından sonra teknik adam getirmek için çalışmalara başlayan yönetim, Farke ve Pinheiro’dan ret cevabı aldı. Yerli teknik adam konusunda acele etmek istemeyen yöneticiler, Önder Karaveli’nin Kayseri karşılaşmaını kazanması ve üstün oynadığı F.Bahçe’ye karşı da beraberlik almasıyla, yerli teknik adam konusunda acele etmeme ve bekleme kararı aldı. Beşiktaş, Önder Karaveli liderliğinde Göztepe’yi mağlup ederken; Kara Kartal’da Karaveli ile ‘Beyaz’ bir sayfa daha açılmış oldu.

AHMET NUR NUR ÇEBİ: NEDEN OLMASIN!
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Nur Çebi, Göztepe galibiyetinin sonrasında yaptığı toplantıda Önder Karaveli’ye sahip çıkarken şu ifadeleri kullandı: “Önder hocam böyle devam ettiği müddetçe, (ki bence edecektir) bizim onun arkasında durmamız lazım. Şansı bol olsun. Sezon sonu iyi gidiyorsa, başarılıysak, hocamız mutluysa, başardıysak 1, 2, 3, 5 sene devam etsin.”

ADIM ADIM TEKNİK ADAMLÜĞE
Yeni teknik adam belirleninceye kadar geçici olarak göreve gelen U19 teknik adamü Önder Karaveli, bir yandan kendi hikayesini yazarken, bir yandan da emin adımlarla Beşiktaş’ın teknik adamü olmaya doğru yol alıyor. Beşi̇ktaş’lılar rın Konya ve Altay’ı yenmesi, Antalyaspor’dan da Süper Kupa’yı alması demek, Önder Karaveli’nin sezonu Beşiktaş’ın teknik adamü olarak tamamlaması ve kendi hikayesini yazması demek olacak.

TEK SORUN SAVUNMA
Siyah-beyazlı ekibin Karaveli’nin teknik adamlüğünde şu ana dek çözüm üretemediği konu savunma oldu. Ligin 5. haftasından beri gol yiyen Beşiktaş, Karaveli’nin çıktığı 3 mücadelede da bu sıkıntısını gideremedi. Si̇yah-Beyazlı Takım, Önder Karaveli’nin yönetimindeki 3 mücadelede 5 golü kalesinde gördü.

GERİDEN GELEREK KAZANIYORLAR!
Beşiktaş, teknik adam Önder Karaveli liderliğinde çıktığı 3 mücadelede geriye düşmesine rağmen stattanyenilgiyleayrılmadı. Kayseri karşısında ikiz kez geriye düşen siyahbeyazlı ekip, karşılaşmaı 4-2 kazanmayı bildi. Fenerbahçederbisinde 2 kez geriye düşen Kartal, ikisinde de geri dönüş yapmayı başardı ve stattanberaberlikle ayrıldı. Göztepe karşısında 3. dakikada yenik duruma düşen Kartal, Kareveli önderliğinde bu karşılaşmaı da galibiyetle noktalamayı başardı.

DAHA GOLCÜ TAKIM
Beşiktaş, Önder Karaveli’nin teknik adamlüğünde daha golcü bir takım kimliğine büründü. Ligin 15. haftasına kadar 22 gol atarak 1,4 gol ortalaması tutturan siyah-beyazlı takım, Karaveli’nin görev yaptığı 3 mücadelede 8 gol atıp 2,6 ortalama yakaladı.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.