sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş – Göztepe maçı (CANLI) – Beşiktaş Haberleri

Süper Lig’de 18. haftanın perdesi Dolmabahçe’de kapanıyor. Önder Karaveli liderliğinde Kayserispor’u yenen, Kadıköy’de Fenerbahçe derbisinde 1 …



Süper Lig’de 18. haftanın perdesi Dolmabahçe’de kapanıyor. Önder Karaveli liderliğinde Kayserispor’u yenen, Kadıköy’de Fenerbahçe derbisinde 1 puan çıkaran Beşiktaş , Göztepe’yi ağırlıyor. 25 puanla 10. sırada yer alan Siyah Beyazlılar, evinde 3 puanı kapıp puan tablosunda üst sıralara yükselmeyi amaçlıyor. 2 maçtır kaybeden ve 14 puanla 18. sırada bulunan Göztepe ise zorlu sahasındasürpriz peşinde. Beşiktaş – Göztepe maçı başladı.

Maçtan önemli dakikalar

Beşiktaş – Göztepe 11’ler:

Beşiktaş: Ersin; Rosier, Vida, Montero, Rıdvan; Josef, Pjanic, Oğuzhan; Ghezzal, Larin, Batshuayi

Yedekler: Emre, Salih, Can, Atiba, Mehmet, Welinton, Kenan, Serdar, Güven, Umut

Göztepe: İrfan Can; Dino, Atınç, Atakan; Berkan, Kerim, Nwobodo, Soner; Halil, Tijanic, Ndiaye

Beşiktaş – Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş – Göztepe maçını Ümit Özyerli yönetecek. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak ve beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak doksan dakikanın naklenskor takibi haberimizde olacak.

Önder Karaveli, kaderini belirliyor!

Sergen Yalçın’ın Kasımpaşa beraberliği sonrasında istifa etmesiyle geçici olarak göreve getirilen U19 Teknik Direktörü Önder Karaveli, iki mücadelede 4 puan alarak başarılı bir grafik çizdi. 4-2 kazanılan Kayserispor maçının sonrasında Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe’den alınan 1 puan, Önder Karaveli’nin hanesine çok olumlu bir referans olarak yansıdı. Bu iki mücadelede da takımın geriden gelerek puanlar alması, teknik adam arayışında Beşiktaş Yönetimi’nin elini rahatlatan ve görüşmeleri daha geniş zamana yaymasını sağlayan önemli bir etken oldu. Siyah-Beyazlı yönetim, Göztepe maçının yanı sıra 19. haftada sahasındaoynanacak Konyaspor maçına da Önder Karaveli’yle çıkma kararı aldı.

Süper Kupa maçı da…

Türkiye Kupası’nda Altay’la oynanacak mücadelede de görevinin başında olması planlanan Karaveli, başarı istikrarını sürdürürse Katar’da 5 Ocak’ta Antalyaspor’la oynanacak Süper Kupa karşılaşmasında de Sİyah beyazlı takım’ın başında olabilir. Karaveli, önündeki 2 lig, 1 Türkiye Kupası ve bir de Süper Kupa karşılaşmalarından olumlu sonuçlarla takımını çıkarması halinde yönetim, ikinci yarıda da Önder hocayla devam etmeyi düşünebilir.

Josef’in durumu belirsiz

Beşiktaş, Süper Lig’in 18. haftasında Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla tamamladı. Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik sorumlu Önder Karaveli liderliğinde bir bölümü basına açık gerçekleştirilen idmanda taktik ve kondisyon çalışması yapıldı. Sakatlıkları süren; N’Koudou, Mert Günok ve Necip Uysal’ın yanı sıra sağ alt baldırında ağrıları olan Gökhan Töre ve kasıklarında ağrı olan Josef de Souza idmana katılmadı. Töre’nin kadroda yer almayacağı, Josef’in ise karşılaşma günü durumunun netlik kazanacağı bildirildi.

Beşiktaş’ta sınırda 2 isim var

Kara Kara Beşiktaş’da Göztepe maçı öncesi Cyle Larin ile Rachid Ghezzal sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde üçer sarı kartları bulunan Larin ve Ghezzal bugünkü mücadelede da aynı durumu yaşadığı takdirde 19. haftadaki İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasındacezalı duruma düşecek.

Olumsuz periyotta değişim zamanı

Beşiktaş, ligdeki son 7 karşılaşmasındaaltı kez puan kaybına engel olamadı. Ligin 16. haftasında Kayserispor’u 4-2 mağlup eden Siyah-Beyazlı ekip, Kasımpaşa (1-1) ve Fenerbahçe(2-2) maçlarını beraberlikle tamamladı. Beşiktaş son 7 mücadelede Hatayspor’a (0-1), Trabzonspor ’a (1-2), Alanyaspor’a (0-2) ve Giresunspor’a (0-4) mağlup oldu. Beşiktaş, bu akşam kazanıp olumsuz periyodu değiştirmeyi hedefliyor.

Göztepe’de 2 eksik

Geçtiğimiz sezon milli takım kampındayken ayak bileğinden sakatlanarak ameliyat olan Boşnak stoper Mihojevic ve Fatih Karagümrük karşılaşmasında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Lourency, karşılaşma kadrosunda yer almayacak. Sarı-kırmızılı ekipte cezası biten kaptan Halil Akbunar’ın ise karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor.

Göztepe’nin 19 yıllık puan hasreti

Göztepe, 19 yıldır Beşiktaş deplasmanından puan alamıyor. sarı-kırmızılılar, son olarak 27 Nisan 2002 tarihinde oynadığı mücadelede aldığı 2-1’lik galibiyetle rakibi karşısındaki son deplasman puanını almıştı. Bu tarihten sonra Beşiktaş’a karşı 5 deplasman maçı daha top koşturupGöztepe, bu mücadelelerin tamamından yenilgiyleayrılarak İzmir’e eli boş dönmüştü. Sarı-kırmızılı takım zorlu mücadelede alacağı puan ya da puanlarla bu kötü istatistiğini sonlandırmayı hedefliyor.

(Fanatik)

Kartal haberleri

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.