sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş için Bruno Pinheiro’nun referansı Sporting Lizbon! – Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş ’ta Teknik Adam Sergen Yalçın’ın görevden ayrılmasının sonrasında birçok isim gündeme gelirken, beşiktaş’lılar r hayata geçirmek …



Beşiktaş ’ta Teknik Adam Sergen Yalçın’ın görevden ayrılmasının sonrasında birçok isim gündeme gelirken, beşiktaş’lılar r hayata geçirmek istedikleri yeni proje için en uygun adayın Bruno Pinheiro olduğuna karar verdi ve bu hocayla anlaşmaya vardı. Önümüzdeki hafta imzaların atılması planlanırken, kulübün hayata geçirmek istediği proje için de düğmeye basıldı. Özellikle Avrupa’da sistemsel şekilde işleyen futbol düzenini başlatmak için düğmeye basan yönetim, ilk olarak Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı’nın görevini sportif direktör olarak değiştirecek. Ümraniye’de en yetkili isim olacak olan Ceyhun Kazancı, futbolcu yetiştirme üzerine kurulu bu projenin de işleyişinde en baştaki isim olacak.

Pinheiro’ya Sporting Lizbon referansı!

Sİyah beyazlı takım’ın Bruno Pinheiro’yla anlaşmaya varmasının sonrasında her kesim ‘Nereden çıktı bu adam’ derken, Portekizli çalıştırıcının Sİyah beyazlı takım’ın gündemine gelmesi de tesadüfi bir konuşmayla ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi grup maçı için Sporting deplasmanına giden beşiktaş’lılar rda yönetim, Portekiz ekibiyle birlikte yediği yemek sırasında bir süre sohbet etti. Sporting’in 10 milyon Euro bonservis ödeyerek takımın başına getirdiği Ruben Amorim hakkında konuşulurken Beşiktaş cephesi “Portekiz’in en iyi hocasını aldınız diyebiliriz” cümlesini kurdu. Bunun üzerine de Sporting Lizbon Kulübü’nün Genel Müdürü “Portekiz’in en iyi ikinci hocasını aldık. Şu anda en iyi hoca Estoril’i çalıştıran Bruno Pinheiro. Ancak biz Amorim’in, Pinheiro’yu geçeceğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. Teknik Adam Sergen Yalçın’ın görevden ayrılması sonrasında bu diyalog üzerine Pinheiro gündeme geldi. Kara Kara Beşiktaş’da listenin ilk sırasında Daniel Farke vardı. Ancak bu hocayla anlaşılamayınca Bruno Pinheiro’ya önerigötürüldü ve Portekizli hocayla anlaşmaya varıldı.

Önder Karaveli teknik ekipte yer alacak

Kayserispor karşılaşmasındaSİyah beyazlı takım’ın başında sahaya çıkan ve Fenerbahçe derbisinde de kulübedeki yerini alacak olan U19 hocası Önder Karaveli de, Bruno Pinheiro’nun göreve gelmesinin sonrasında A Takım teknik ekibinde yer alacak. Futbolcu yetiştirmeye yönelik hayata geçirilecek olan bu proje için çarkın en önemli dişlilerinden birisi olarak görülen Önder Karaveli, altyapıdaki futbolcuların gelişimi ve A Takım’a yükselmesi konusunda Pinheiro’ya yardımcı olacak.

Futbolcu geliştirme yapılacak

Futbolcu yetiştirmenin öncelik olarak alındığı yeni projede bir diğer konu ise futbolcu gelişimi. Bugüne kadar birçok Avrupa kulübünden kiralık olarak futbolcu alan ve bunun için para ödeyen Beşiktaş’ta sistem değişiyor. Geçtiğimiz günlerde siyah-beyazlı kulübü ziyarete gelen Chelsea’nin teknik mentoru Claude Makalele ile görüşen yetkililer, Chelsea ile de futbolcu geliştirme konusunda anlaşma yapacak. Batshuayi’nin durumunu gözlemlemek için gelen Makalele ile görüşen beşiktaş’lılar r, Londra ekibinde gelişim beklenen futbolcuların Beşiktaş’a kiralanması için anlaşmaya vardı. Bu anlaşma şartlarında futbolcuların Beşiktaş’a gelmesi halinde, kulübün üzerine ödeme alması var. Oyuncunun gelişimine katkıda bulunurken, İngiliz ekibinden de futbolunun oynadığı karşılaşma başına ödeme alacak olan beşiktaş’lılar r, bu projeyi de geliştirmek istiyor.

İHA

(Fanatik)

Kartal haberleri

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.