sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş-Kayserispor maçının sonrasında olay sözler: Adam gibi işinizi yapın! – Sevdamız Beşiktaş

GALİBİYET HASRETİNİ DİNDİRDİ Süper Lig’in 16. haftasında Kayserispor’u 4-2 yenen Beşiktaş galibiyet hasretini dindirdi. Bu sonuçla moral bulan …

Süper Lig’in 16. haftasında Kayserispor’u 4-2 yenen Beşiktaş galibiyet hasretini dindirdi. Bu sonuçla moral bulan siyah-beyazlı takım, kötü gidişe ‘dur’ dedi. Karşılaşma sonrası spor yazarlarının görüşleri şöyle…

ÖNDER HOCA’NIN HAMLELERİ – ATTİLA GÖKÇE (MİLLİYET)



“Sıkıntıyla başlayan, bezginlik yaratan gol yarışını Beşiktaş özlenen goller ve alkışlanan skorla kazandı. Vekaleten sahaya çıkan Önder Karaveli ile asist ve golü gösteriye dönüştüren Güven Yalçın da günün kahramanı oldu. Beşiktaş yaralı… Hayal kırıklığı ile Art arda yaşanan yenilgiler, takımda çözülme sürecini başlattı… Sergen Yalçın ile kulüp arasındaki sımsıkı bağlar gevşedi. Kaçınılmaz istifa ile gitti Sergen Hoca. Kuşkusuz onun gidişiyle sorunların çözüme kavuşmuş olması bitmesi beklenemez. Beşiktaşlı yöneticiler, olumsuz tabloyu yaratan gerçekleri sadece Sergen Hoca’nın başarısızlığı diye açıklarsa yanlış olur.

‘İLETİŞİM SORUNU’

Olayların serinkanlı analizlerle tanımlanması ve çözüm yollarının belirlenmesi gerekiyor. O çözüm gerçekleşinceye kadar sabır ve soğukkanlılıkla kadronun desteklenmesine ihtiyaç var. Bu arada iki kez geriye düşmesine rağmen maçı 2 farkla kazanan Beşiktaşlı oyuncular, Sergen Yalçın’la yaşadıkları iddia edilen iletişim sorunlarını da akla getirdi. Neyse neyse… Artık tartışmanın yararı yok. Varsa, ortada sorun kalmadı zaten. Beşiktaş taraftarları dün her şeyi unutup umutla, heyecanla enerjiyle takımlarını desteklediler. Ne Sergen Hoca’nın gidişine protest sloganlar attılar, ne de Dortmund hezimetinin sinir bozucu skoruna takılıp oyuncularla uğraştılar.Onca desteğe rağmen karşılaşma kendi içinde de zorluklarla doluydu. Hikmet Karaman, Kayserispor’u son yıllarda alışılmış dip sıkıntılarından uzak tutuyor, hele kendi evindeki Antalyaspor üstünlüğü İstanbul’a gelen takımın öz güvenini yükseltiyordu.

‘THIAM FIRSATÇI VE ÇABUK’

U 19 takımının antrenörü Önder Karaveli vekaleten yönettiği mücadelede savunmada Serdar’a Vida’nın ortaklığını vermeyi tercih etmişti… Josef ve Necip’in yokluğunda oyun merkezini Atiba ve Pjaniç’le tutma planı tutmadı… Kayserispor savunmasında kazandığı toplarla çok çabuk rakip yarı alana geçiyor, burada vites yükseltip hızlanarak etkili pozisyonlara giriyordu. Thiam gibi fırsatçı ve çabuk bir oyuncuya karşı ne Ersin, ne de savunma uyanık ve çabuk davranıp müdahale edebildi. Thiam ilk golde Onur’un asistini kafa ile, ikinci golde İbrahim Akdağ’ın ortasını iyi bir vuruşla tamamlayıp Kayseri gösterisinin baş aktörü oldu.Beşiktaş, ilk golle geriye düştükten sonra denkliği sağlamak için çok çalıştı. Serdar’ın arka direkte bekleyen Larin’e attığı topu Kanadalı kafa vuruşuyla gole çevirirken devreyi neşeyle bitirdiler.

‘TARAFTARI COŞTURAN GOLLER’

İkinci yarıda Beşiktaş biraz daha çabuk, daha organize oyunla baskıyı artırdı ama, Kayserispor da o oyuna karşı koymaktan geri durmadı. Kayseri’nin adamı Thiam 71’de takımını yine öne taşıdı.Sonrasında Önder Karaveli’nin hızlı tepkisine tanık olduk. Atiba ile Larin’i çıkarıp Oğuzhan ve Güven Yalçın’ı soktu oyuna. Oğuzhan oyunu hızlandıran, akıllı toplarıyla takımını sık sık hücuma çıkaran adam oldu. Çok etkin, radikal bir kararlar verdi Önder Hoca.. Siyah beyazlı taraftarnı coşturan goller Art arda geldi.

‘BRAVO ÖNDER HOCA’

Güven Yalçın’ın iki asistiyle Batshuayi Art arda iki gol atıp takımını 89’da ilk defa öne geçirdi. Bir de son golü yazalım. Güven Yalçın, Batshuayi’nin asistiyle attı. Bu gollerden sonra da sihirbaz şapkası Güven’in oldu. Önder Karaveli’yi kutlamak gerekiyor. Birbirlerinin alternatifi olan Batshuayi ile Güven’i değiştirmek alternetifi buluşturmak çok daha yararlı oldu. Beşiktaş üç puanın ötesinde çeşitlilik, renk ve derinlik kazandı. Bravo Önder Hoca.

İKİ YÜZLÜ KARTAL -BİLAL MEŞE (MİLLİYET)

Tribün böyle…. Ya saha içi? Valla, Kartal kazandı diye eleştirmemek olmaz! Özellikle ilk yarı.. Topla oynama yüzdesi Kartal’ın uzak ara lehine… Ya futbol, ya üretim, ya pozisyon? Bir kaleyi bulan şut, bir de gol, hepsi o kadar. Yani Kartal, bu yarıda ‘aynı tas, aynı hamam’!Niye? Topla bu kadar yavaş olursan, vites yükseltmezsen, adam eksiltmezsen, pozisyon bulmak için göbeğiniz çatlar göbeğiniz!Eee bir de Kartal, rakipler için bilinen köydür, kılavuz istemez! Demem o ki, Kara Beşiktaş’dan puan ya da puanlar mı almak istiyorsunuz?Alan daraltın, savunmanıza yaslanın, sabırlı olun, yeter… Tıpkı Kayserispor gibi…

‘SERDAR’A ŞAPKA ÇIKARIYORUM’

Kayserispor’da Thiam adlı bir kanat oyuncusu var, durdurabilene aşk olsun. Adam forvet falan değil, ama buldu mu, babasını tanımıyor, çakıyor, iki golü de o attı. Böylesi bir oyuncuya nefes aldırmayacaksınız, nefes! Neyse ki Kartal’ın da Larin’i var, tam 45’te imdada yetişti, harika bir kafa golüyle skoru eşitlerken, ikinci yarı için arkadaşlarına moral şırınga etti. Gelelim Serdar Saatçı kardeşimize… Golde o da hatalıydı, ancak ‘centilmenliğine’ şapka çıkarıyorum, aferin ona. Kartal’ın kazandığı korner atışında topun kendisinden çıktığını söyleyerek büyük bir centilmenlik örneği gösterdi, bravo kardeş. İkinci yarı bambaşka bir Kartal izledik dersek, abartmış olmayız…

‘ADAM GİBİ İŞİNİZİ YAPIN’

Futbolcu hamleleriyle birlikte vites yükseltten Kartal, ‘ailecek’ maçı kazanma adına müthiş bir baskı koydu. Aslında bu karşılaşma Kartal’ın ‘onur’ savaşıydı… O formanın bir ağırlığı var, adınız ne olursa, olsun, o formaya herkes saygı duyacak, onu taşımayı bileceksiniz, yoksa ağırlığının altında ezilirsiniz! Kayserispor, cephesinde değişen bir şey olmadı… Baskıya, müthiş bir takım savunmasıyla yanıt verdi, bunun karşılığını da yine 71’de Thiam’la almasını bildi, oyun disiplininden de kopmadılar. Yahuuu kardeşim niye savunma güvenliğini elden bırakıyorsunuz? Adam gibi işinizi yapın, sonra ekstra işlere soyunun! İpini koparan hücuma çıkıyor, Kartal’ın puan kayıplarının temelinde de bu yatıyor zaten!

‘KEDİ OLALI BİR FARE TUTTU’

Bakın bu oyunda kötü oynayabilir, geriye düşebilirsiniz. Yeter ki ‘pes’ etmeyin, yeter ki ‘kazanma’ arzunuzu kaybetmeyin. Bu iki faktörün son 20 dakikada öne çıktığını gözlemledik, galibiyetin de temelinde bu yatıyor. Hani bir deyim vardır, “kedi olalı bir fare tuttu” diye… Tam da Batshuayi’ye göre!

‘YABANCI BAŞLI BAŞINA RİSKTİR’

Adam nihayet kedi olalı bir değil, iki fare tuttu, Kartal’ı ipten çtakım aldı. Eeee skora son noktayı koyan kardeşimiz Güven Yalçın da övgüyü hak ediyor. Bakalım Sergen Yalçın’ın alternetifikim gelecek, yerli mi, yoksa yabancı mı? Bence mi? Tabii ki yerli, hele hele bu negatif tabloda yabancı başlı başına risktir, parayı sokağa atmaktır!”

KENDİ POTANSİYELİNİ DIŞARI VURDU – ALİ GÜLTİKEN (SABAH)

“Kara kartal’ın bu sezon en büyük sorunu takıma katılan yeni transferlerin etkisizliğiydi. Hem kendileri takıma bir şey vermediler hem de diğer oyuncuları bozdular. Çünkü önemli mevkiler; santrfor, 10 numara ve 8 numara pozisyonları takımın can damarıdır. Bu alanda top koşturupoyuncular iş yaptıklarında yalnızca Beşiktaş değil bütün takımlar işler hale geliyor. Beşiktaş, Alex’ten sezon başından bu yana bir şey alamadı. Pjanic için de aynı şeyi söyleyebiliriz. Yani var olan yeteneğinin sahaya yansıması yüzde 40… Aynı şekilde bu karşılaşmaya kadar Batshuayi de aynı pozisyondaydı. Ama şu bir gerçek; bu saydığımız isimlerin hepsi çok kariyerli oyuncular. Bundan dolayı da Beşiktaş bu oyuncuları kadrosuna kattı.

‘RIDVAN YÜREĞİNİ ORTAYA KOYDU’

Hepsinin çok yıldızlı kariyer hikâyeleri var. Gönül bu hikâyenin daha iyilerini Beşiktaş’ta yazmalarını isterdi ama bunun çok gerisinde kaldılar. Dün akşam kendini zorlayan, kendi var olan performansını sahaya yansıtan Batshuayi, bambaşka bir başarı hikâyesine imza attı. Demek ki isteyince oluyormuş. Taraftarın da hem desteği hem de ittirmesi ve zorlamasıyla Beşiktaş takım olarak hem temposunu yükseltti hem de oyun coşkusunu artırdı. Bu artış bazen telaş ve hataları da ortaya çıkarsa da en önemlisi Kara kartal’ın kendi potansiyelini dışa vurdu. Sonucu gördük. Batshuayi 2 gol, iyi top koşturupPjanic, oyunu zorlayan Ghezzal ve Rosier, daha çok isteyen Atiba, var gücüyle mücadele eden Serdar ile Vida ve yüreğini ortaya koyan Rıdvan. Bir de Larin ve Güven’i eklersek Kara kartal’ın istediği sonucu buluyoruz.”

(Milliyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.