sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş’ta Sergen Yalçın dönemi resmen bitti!

Beşiktaş’ta teknik adam Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı. Beşiktaş’ta teknik adam Sergen Yalçın, istifasını yönetime sundu. Beşi̇ktaş’lılar rın …

Beşiktaş’ta teknik adam Sergen Yalçın ile yollar ayrıldı. Beşiktaş’ta teknik adam Sergen Yalçın, istifasını yönetime sundu. Beşi̇ktaş’lılar rın saat 12.00’de başlayan antrenmanını, yardımcı antrenör Murat Şahin yönetiyor.



Tarihinin en kötü günlerini yaşayan ve Şampiyonlar Ligi’ne sıfır çekerek veda eden Beşiktaş’ta teknik adam Sergen sergen Yalçın’ın bugün istifasını yönetime sundu. Siyah beyazlı kulüte yaptığı yazılı toplantıda karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığı açıklaması yapıldı.

İşte siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklama:

“29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik adamlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın ‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.”

Başkan tesislere geldi

Kayserispor maçının çalışmaları için Nevzat Demir Tesisleri’nde yapacağı çalışmayla başlayan Beşiktaş’ta Ahmet Nur Nur Çebi bugün tesislere geldi. Tekni̇k Adam Sergen sergen Yalçın’ın, Nur Çebi ile tesislerde yaptığı görüşmede istifasını sundu.

Antrenmanı Murat Şahin yönetiyor

Kara kartal’ın az önce başlayan idmanını Sergen sergen Yalçın’ın yardımcısı Murat Şahin yönetiyor. Yalçın ise başkan Nur Çebi ile görüşme odasına bir araya geldi.

Giresunspor maçının sonrasında istifa edecekti

Sergen sergen Yalçın’ın ligde Giresunspor karşısında alınan 4-0’lık yenilginin sonrasında bırakma kararı aldığı ileri sürülmüştü. 49 yaşındaki teknik adam, 5-0’lık Borussia Dortmund hezimetinin sonrasında yönetime istifasını sundu.

Kayserispor maçına Karaveli hazırlayacak

Siyah beyazlılarda Sergen sergen Yalçın’ın istifasının kabul edilmesi halinde takımı, Süper Lig’in 16. hafta sahasında oynayacağı Kayserispor maçına U19 takımı teknik adamü Önder Karaveli hazırlayacak.

Başkanın adayı Şenol Güneş

Sergen sergen Yalçın’ın sonrasında teknik adamlük görevi için öne çıkan isim ise Şenol Güneş. Başkan Nur Nur Çebi’nin iyi bir arkadaşı olan usta teknik adam Şenol Güneş’i hoca olarak düşündüğü ifade ediliyor.

Torunoğulları ve Kazancı yabancı hoca peşinde

Bu arada başkan Ahmet Nur Nur Çebi, ilk hoca adayı Şenol Güneş olsa da yönetici Erdal Torunoğulları ve Beşiktaş A.Ş Genel Menajeri Ceyhun Kazancı genç yabancı teknik adam arayışlarını sürdürüyor. Bu doğrultuda siyah beyazlıların Almanya-Avusturya-Hollanda üçgeninde çalışmış genç bir yabancı teknik adamla da görüşmelerini sürdüğü ifade ediliyor.

Şampiyonlar Ligi’nde 6’da sıfır çekti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2021-2022 sezonunda Borussia Dortmund, Ajax ve Sporting Lizbon’la aynı grupta yer alan Beşiktaş, grubunda oynadığı 6 mücadelede da stattanmağlup ayrıldı. Beşi̇ktaş’lılar r rakip fileleri 3 kez havalandırırken, kalesinde 19 gol gördü.

15 mücadelede 6 yengilgi, 3 beraberlik

Spor Toto Süper Lig’in ilk 5 haftasında rakiplerine mağlup olmayan beşiktaş’lılar r sonraki süreçte çok farklı bir yol haritası çizdi. Beşiktaş, Süper Lig’de ilk 5 haftanın sonrasında oynadığı son 10 mücadelede sadece 2 galibiyetle stattanayrıldı. Diğer taraftan beşiktaş’lılar r son 5 maçta; 4 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşadı.

İlk yılında 2 kupa kazandı

Sergen Yalçın Beşiktaş’taki ilk teknik adamlük yılında hem Süper Lig’de hem de Türkiye Kupası’nda şampiyon olarak duble yaptı.

 

(Ajansspor)

(Milliyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.