sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Borussia Dortmund – Beşiktaş maçı (CANLI) – Beşiktaş Haberleri

Sezona istediği gibi başlayamayan Beşiktaş , UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki son karşılaşmasındaAlman ekibi Borussia Dortmund’a konuk oluyor …



Sezona istediği gibi başlayamayan Beşiktaş , UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki son karşılaşmasındaAlman ekibi Borussia Dortmund’a konuk oluyor. İlk 5 karşılaşma sonunda puan alamayan Beşiktaş, bir galibiyet ile bu sezonki Şampiyonlar Ligi macerasını noktalamak istiyor. Alman ekibi Borussia Dortmund da 5 karşılaşma sonunda 6 puanda kalarak öncesinde favori olarak gösterildiği gruptan çıkma şansını yitirmiş durumda. Borussia Dortmund, ikili averajda gerisinde olduğu Sporting’in arkasında UEFA Avrupa Ligi için üçüncü sıradaki yeri garanti şekilde kalmış durumda.

MAÇTAN DAKİKALAR:

1′ Mücadelede ilk düdük çaldı, karşılaşma başladı.

Borussia Dortmund – Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

7 Aralık Salı günü Signal Iduna Park’ta oynanacak Borussia Dortmund – Beşiktaş maçı 23:00’da başlayacak. Karşılaşma Exxen platformundan naklenyayınlanacak. karşılaşmanın naklenskor takibi ve detaylar da Fanatik.com.tr’de olacak.

Borussia Dortmund – Beşiktaş 11’ler:

Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Hummels, Zagadou, Schulz, Dahoud, Witsel, Bellingham, Reus, Wolf, Malen

Beşiktaş: Ersin, Necip, Welinton, Montero, Umut, Josef, Mehmet Topal, Can, Kenan, Larin, Batshuayi

Sergen Yalçın: Yüreğimizi ortaya koyacağız

Kara Kartal’ın usta teknik adamü Sergen Yalçın, bu gece Borussia Dortmund’la karşı karşıya gelecekleri mücadele öncesinde oyuncularıyla bir araya geldi. Takım olarak kötü bir süreçte olduklarını belirten Yalçın’ın, bir an önce reaksiyon verip çıkışa geçmek zorunda olduklarını futbolcularına aktardığı bildirildi. Yalçın, dünkü idman sonrasında yapılan karşılaşma toplantısında, “Dortmund’un çok iyi bir kadrosu var. Ancak amacımız iyi futbol izlettirmek. Hırsımızı, inancımızı ve yüreğimizi ortaya koyacağız. Size inanıyor ve güveniyorum. Takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp istediğimiz sonucu alacağız” ifadelerini

Beşiktaş, Avrupa’da istediğini bulamadı

Siyah-Beyazlı takım , Avrupa kupalarında geride kalan 233 mücadelede rakiplerine 88 kez üstünlük kurdu. 98 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 47 mücadeleden berabere ayrıldı. Beşiktaş, Borussia Dortmund karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi’nde 50. mücadelesini yapacak. Kartal, geride kalan 49 karşılaşmasında rakiplerine 13 kez üstünlük kurarken, 9 mücadelede berabere kalıp, 27 mücadelede ise stattanyenilgiyleayrıldı.

Sahasındakazanmayı unuttu!

Beşiktaş, Avrupa’daki deplasman karşılaşmasındaise son dönemde galibiyet alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Siyah-Beyazlı ekip, Avrupa’daki son 10 dış saha maçının sadece birini kazanabildi. 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi’nde Sarpsborg’u Norveç’te 3-2 mağlup eden Beşiktaş, diğer 10 dış saha karşılaşmasında 2 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandırabilen Siyah-Beyazlı ekip, kalesinde ise 26 gol gördü. Beşiktaş, deplasmandaki son 6 maçtan ise mağlup ayrıldı.

Siyah-Beyazlı takım 30. zaferin peşinde

Kara Kartal, bugünkü Borussia Dortmund karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 118. kez deplasman mücadelesine çıkacak. Siyah- Beyazlı takım, dış sahadaki 117 mücadelede n 29’unu kazandı. Rakiplerine konuk olduğu 21 maçtan beraberlikle ayrılan Beşiktaş, 67 müsabakada ise yenildi. Kartal, bu akşam 30. zaferinin peşinde olacak.

Pjanic şoku

Beşiktaş’ta Borussia Dortmund maçının kamp kadrosu açıklandı. Mert Günok, Kevin N’Koudou ve Alex Teixeira sakatlıkları sebebiylekamp kadrosunda yer almıyorlardı. İlk açıklanan Dortmund maçı kamp kadrosunda yer alan isimlerden Miralem Pjanic ise geçirdiği rahatsızlık sebebiyledaha sonra kadrodan çıkarıldı.

Kara kartal’ın konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Oyuncumuz Miralem Pjanic’de üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmıştır. B. Dortmund maçı kamp kadrosundan çıkarılan Pjanic’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” ifadeleri kullanıldı.

10. kez yalnız bırakacak

Sİyah beyazlı takım’ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Miralem Pjanic, hayal kırıklığı yarattı. Son olarak üst solunum yolu enfeksiyonu sebebiyleDortmund maçının kadrosundan çıkarılan Boşnak oyuncu, bu sezon 21 karşılaşmanın 10’unda takımını yalnız bırakmış olacak. 31 yaşındaki oyuncu, Kartal formasıyla görev yaptığı 8 Süper Lig karşılaşmasında2 asist yaparken, 3 Şampiyonlar Ligi müsabakasında da yine 2 gol pası verdi.

Kara kartal’ın Dortmund maçı kamp kadrosu

Pjanic’in de kadrodan çıkarılmasının sonrasında Kara kartal’ın Dortmund maçı kamp kadrosunda 20 futbolcu yer aldı. Kara kartal’ın kadrosunda yer alan isimler şu şekilde: Ersin Destanoğlu, Emre Bilgin, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Can Bozdoğan, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçı, Umut Meraş.

Karşılaşmaya Fransız hakem

Beşiktaş – Borussia Dortmund maçını, Fransa Futbol Federasyonu’ndan François Letexier yönetecek. UEFA’nın sitesinde yer alan bilgiye göre, Letexier’in yardımcılıklarını Cyril Mugnier ile Mehdi Rahmouni yapacak. Müsabakanın 4. hakemi Milos Gigovic, VAR hakemi Delajod Willy, AVAR hakemi ise Amaury Delerue olacak.

Dortmund’da Emre Can cezalı

Beşiktaş – Borussia Dortmund öncesi iki takımda genelinde tek cezalı isim Borussia Dortmund’dan… Borussia Dortmund’un yerli asıllı oyuncusu Emre Can, cezası sebebiyleforma giyemeyecek. Beşiktaş’ta Dortmund maçı öncesi Cyle Larin, kart sınırında bulunuyor.

(Fanatik)

Kartal haberleri

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.