sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Borussia Dortmund – Beşiktaş maçı canlı izle (BJK Dortmund Exxen şifresiz canlı yayın) – Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş , bu sezon Avrupa’daki son sınavına Borussia Dortmund deplasmanında çıkıyor. Sİyah beyazlı takım’ın grupta iddiası yok gibi görünse de …



Beşiktaş , bu sezon Avrupa’daki son sınavına Borussia Dortmund deplasmanında çıkıyor. Sİyah beyazlı takım’ın grupta iddiası yok gibi görünse de karşılaşmanın önemi büyük. Hem sıfır çekmemek hem ülke puanına fayda hem de başarı bonusu için Siyah-Beyazlı takım ‘ın en az 1 puan alması şart. Sergen Yalçın ve öğrencileri, bugün kazanır ise ilk defa 2.8 milyon Euro’luk galibiyet primini, berabere kalırsa da 930 bin Euro’yu kasasına koyacak. Siyah-Beyazlı takım için bugünkü Borussia Dortmund mücadelesi, krizden çıkış için önemli bir fırsat konumunda. Ligde 5 maçtır kazanamayan Kara Kartal, Dortmund’dan moralli dönüp sonrasında pazar günü Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecekleri Kayserispor karşılaşmasındaligde de çıkış yakalamayı planlıyor.

Borussia Dortmund – Beşiktaş maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Signal Iduna Park’ta oynanacak Borussia Dortmund – Beşiktaş maçı bu akşam TSİ 23:00’de başlayacak. Exxen’den naklen yayınlanacak doksan dakikanın naklenskor takibi ve tüm detayları fanatik.com.tr’de olacak.

Borussia Dortmund – Beşiktaş muhtemel 11’ler:

Borussia Dortmund: Kobel, Meunier, Hummels, Akanji, Guerreiro, Reinier, Wolf, Dahoud, Bellingham, Reus, Haaland

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Vida, Montero, Umut, Ghezzal, Josef, Atiba, Can, Larin, Batshuayi

Sergen Yalçın: Farklı düşüncelerimiz vardı, daha iyisini yapabilirdik

Şampiyonlar Ligi’ndeki son maçına bu akşam Dortmund deplasmanında çıkacak olan Beşiktaş’ta teknik adam Sergen Yalçın basın toplantısında konuştu. İyi olacağına inandıkları bir turnuvaya katıldıklarını söyleyen Yalçın, “Bu seviyenin en üst turnuvası. Bizim için çok sağlıklı geçmedi. Farklı düşüncelerimiz vardı, bundan daha iyisini yapabilirdik diye düşünüyorduk” dedi.

Ciddi bir tecrübe kazandık

Yalçın şunları söyledi: “Sakatlıklar, yaşadığımız sorunlar, farklı farklı kadrolarla oynadığımız maçlar bizi sıkıntılı bir sürece attı. Ciddi bir tecrübe kazandık öncelikle. Bu seviyede oyunların nasıl oynandığını ve nasıl oynanması gerektiğiyle ilgili çok ciddi tecrübeler kattı.”

‘5-6 futbolcu değişebilir’

“Yarın (bugün) oynanacak maç, iki takımın da hedefinin olmadığı bir maç. Grubu puansız tamamlamak istemiyoruz. En azından beraberlik, galibiyet alıp daha da kötü bitirmek istemiyoruz. Bizimiçin önemli bir oyun gibi görünüyor. İnşallah iki taraf için de güzel bir karşılaşma olur. Yarın (bugün) biraz farklı bir kadroyla oynayacağız. 3 gün sonra maç, oyuncuları çok zorluyor bu seviyedeki maçlar. Hafta sonunu da düşünürsek, yaklaşık 5-6 oyuncu, biraz farklı oynamayı düşünüyoruz.”

Beşiktaş’ta Miralem Pjanic şoku yaşanıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’ndaki son karşılaşmasındabu akşam Borussia Dortmund’a konuk olacak Beşiktaş’ta Miralem Pjanic şoku yaşanıyor. Siyah-Beyazlı kulüp, Boşnak oyuncunun üst solunum yolu enfeksiyonu sebebiylekarşılaşma kadrosundan çıkarıldığını açıkladı. Kulüpten dün yapılan bilgilendirmede, “Oyuncumuz Miralem Pjanic’de üst solunum yolu enfeksiyonu bulguları saptanmıştır. B. Dortmund maçı kamp kadrosundan çıkarılan Pjanic’in tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” denildi.

10. kez yalnız bırakacak

Sİyah beyazlı takım’ın sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Miralem Pjanic, hayal kırıklığı yarattı. Son olarak üst solunum yolu enfeksiyonu sebebiyleDortmund maçının kadrosundan çıkarılan Boşnak oyuncu, bu sezon 21 karşılaşmanın 10’unda takımını yalnız bırakmış olacak. 31 yaşındaki oyuncu, Kartal formasıyla görev yaptığı 8 Süper Lig karşılaşmasında2 asist yaparken, 3 Şampiyonlar Ligi müsabakasında da yine 2 gol pası verdi. Pjanic’le birlikte sakatlıkları bulunan; Georges-Kevin N’Koudou, Mert Günok, Gökhan Töre ve Alex Teixeira da bugün görev yapamayacak.

Beşiktaş, Avrupa’da istediğini bulamadı

Siyah-Beyazlı takım , Avrupa kupalarında geride kalan 233 mücadelede rakiplerine 88 kez üstünlük kurdu. 98 karşılaşmayı mağlup tamamlayan Beşiktaş, 47 mücadeleden berabere ayrıldı. Beşiktaş, Borussia Dortmund karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi’nde 50. mücadelesini yapacak. Kartal, geride kalan 49 karşılaşmasında rakiplerine 13 kez üstünlük kurarken, 9 mücadelede berabere kalıp, 27 mücadelede ise stattanyenilgiyleayrıldı.

Sahasındakazanmayı unuttu!

Beşiktaş, Avrupa’daki deplasman karşılaşmasındaise son dönemde galibiyet alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Siyah-Beyazlı ekip, Avrupa’daki son 10 dış saha maçının sadece birini kazanabildi. 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi’nde Sarpsborg’u Norveç’te 3-2 mağlup eden Beşiktaş, diğer 10 dış saha karşılaşmasında 2 beraberlik ve 7 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 9 kez havalandırabilen Siyah-Beyazlı ekip, kalesinde ise 26 gol gördü. Beşiktaş, deplasmandaki son 6 maçtan ise mağlup ayrıldı.

Beşiktaş 30. zaferin peşinde

Kara Kartal, bugünkü Borussia Dortmund karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 118. kez deplasman mücadelesine çıkacak. Siyah- Beyazlı takım, dış sahadaki 117 mücadelede n 29’unu kazandı. Rakiplerine konuk olduğu 21 maçtan beraberlikle ayrılan Beşiktaş, 67 müsabakada ise yenildi. Kartal, bu akşam 30. zaferinin peşinde olacak.

Steffen Tigges: Kazanmak istiyoruz

Dortmund’un 23 yaşındaki golcüsü Steffen Tigges, Beşiktaş maçı öncesinde Alman basınına açıklamalarda bulundu. Yetenekli oyuncu, “Şampiyonlar Ligi her zaman çok özel bir arena. Bu karşılaşma, takım için çok önemli, Biz oyuncular olarak her zaman başarılı sonuçlar almak isteriz” sözlerini sarfetti.

(Fanatik)

Kartal haberleri

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.