sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Bomba iddia! Ahmet Nur Çebi görüştü, Sergen Yalçın’ın yerine… – Sevdamız Beşiktaş

BOMBA İDDİA! NUR ÇEBİ GÖRÜŞTÜ Beşiktaş’ta sular durulmuyor… Beşi̇ktaş’lılar rdaki kötü gidişat sonrası teknik adam Sergen Yalçın ile kritik …

BOMBA İDDİA! NUR ÇEBİ GÖRÜŞTÜ

Beşiktaş’ta sular durulmuyor… Beşi̇ktaş’daki kötü gidişat sonrası teknik adam Sergen Yalçın ile kritik bir zirve gerçekleştirilmişti. Beşi̇ktaş ayrılacağı iddia edilen Sergen sergen Yalçın’ın alternetifi Başkan Nur Çebi’nin usta teknik adama görev vereceği ortaya atıldı. İşte Başkan Nur Çebi’nin görüştüğü o isim…



PUAN FARKI 18’E YÜKSELDİ

Kara kartal’ın Süper Lig’deki kötü performansı Süper Lig’deki puan durumuna da yansıdı. Beşi̇ktaş’lılar r, zirvede namağlup devam eden Trabzonspor’un 18 puan gerisinde kaldı. Beşiktaş’taki bu kötü gidişat sonrası Sergen sergen Yalçın’ın geleceği tartışılmaya başlandı.

KALESİNİ GOLE KAPATAMADI

Beşi̇ktaş’lılar rda kötü gidişat savunmada da dikkatleri üzerine çekti. Süper Lig’in ilk 4 haftasında kalesinde gol görmeyen Beşiktaş, sonraki 11 mücadelede ise kalesini gole kapatamadı. Beşiktaş bu süreçte 22 gol yedi.

SERGEN YALÇIN’LA GÖRÜŞÜLDÜ

Beşiktaş’taki kötü gidişatın resmi Giresunspor maçından sonra iyice su yüzüne çıktı. Usta teknik adam Sergen Yalçın, karşılaşmanın sonrasında istifa edeceğine yönelik sinyaller vermişti. Daha sonra yapılan kritik zirvede devam kararı alınsa da Beşiktaş’taki kötü gidişat Kasımpaşa karşılaşmasındada devam etti.

AHMET NUR NUR ÇEBİ VE ŞENOL GÜNEŞ GÖRÜŞTÜ

Akşam Gazetesi’nde yer alan habere göre; Beşiktaş’ta kötü gidiş durmak bilmezken, yönetim kurulunun yoğun baskısı sonrası Başkan Nur Nur Çebi harekete geçti. Sergen sergen Yalçın’ın takım üzerindeki otoritesinin de kaybolmasının kesinleşmesi sonrası Ahmet Nur Nur Çebi, Sergen Yalçın alternetifigelecek yeni hocayla ilk teması kurdu. Şenol Güneş ile görüşme gerçekleşti.

YÖNETİMİN BASKISINA DAYANAMADI

Kara kartal’ın yüzü bir türlü gülmüyor. Siyah beyazlı takım ligde 5 maçtır galibiyet alamazken, lider Trabzonspor’dan tam 18 puan fark yemiş durumda. Başkan Nur Nur Çebi, Sergen sergen Yalçın’ın arkasında durmak istese de şartlar buna izin vermiyor. Başkan Nur Çebi yönetim kurulunun yoğun baskısına daha fazla dayanamadı ve harekete geçti.

OYUNCULAR OYNAMAK İSTEMİYOR

Beşiktaş Yönetimi, Sergen Yalçın’ı sadece kötü sonuçlar sebebiyle değil, futbolcularını her basın toplantısında kamumaçın önüne atmasından dolayı da göndermek istiyor. Öyle ki Beşiktaşlı oyuncular artık Sergen Hoca için oynamak istemiyor. Siyah beyazlı takımda oyuncular arası gruplaşmalar olduğu da iddia ediliyor.

‘HER AN İŞBAŞI YAPACAKMIŞ GİBİ…’

Yönetim kurulunun ısrarlarına daha fazla dayanamayan Ahmet Nur Nur Çebi’nin, Sergen sergen Yalçın’ın alternetifidüşündüğü teknik adam Şenol Güneş ile ilk teması kurduğu öğrenildi. Kurt hocayla temasa geçen Ahmet Nur Nur Çebi’nin, “Yakın dönemde istemesek de bir ayrılık yaşayacağız. Sizden ekibinizi hazırlamanızı ve her an işbaşı yapacakmış gibi beklemenizi istiyorum” dediği aktarıldı.

‘ÖNCE KOLTUKLAR BOŞALIR, SONRA KONUŞURUZ’

Başarılı teknik adam Şenol Güneş’in ise Ahmet Nur Nur Çebi’ye, “Takımın başında Sergen Yalçın varken sizinle bu görüşmeyi yapmam etik olmaz. Benim Kara kartal’ı ve sizi reddetmem mümkün değil ama bu yolla olmaz. Önce koltuk boşalır, sonra oturup konuşuruz” diyerek olumlu sinyal verdiği de gelen bilgiler arasında.

‘KEŞKE GİTMESEYDİ’

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Nur Çebi, takımın eski teknik adamü Şenol Güneş ile ilgili 2020 yılının ekim ayında yaptığı bir toplantıda şu ifadeleri kullanmıştı: “Keşke Şenol hoca Kara Kartal’dangitmeseydi. Kendisi gitmek istemedi ancak ona yapılan baskılar ve oyunlar neticesinde Kara Kartal’danayrılmak zorunda kaldı.”

BEŞİKTAŞ’TA ÇİFTE KUPA

Şenol Güneş’in Beşiktaş kariyeri başarılarla dolu geçti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruptan namağlup lider çıkan beşiktaş’lılar r; usta teknik adamın döneminde 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

EN YÜKSEK ORANLARIN ADRESİ MİSLİ.COM

(Milliyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.