sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Ajax-Beşiktaş (CANLI) Bjk-Ajax Şampiyonlar Ligi canlı takip – Beşiktaş Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda bulunan temsilcimiz, ikinci sınavını Ajax karşısında veriyor. İlk mücadelede Borussia Dortmund’a 2-1 …



UEFA Şampiyonlar Ligi’nde C Grubu’nda bulunan temsilcimiz, ikinci sınavını Ajax karşısında veriyor. İlk mücadelede Borussia Dortmund’a 2-1 kaybeden Kara Kartal, Hollanda’da zoru başarmanın peşinde… Ajax- Beşiktaş Şampiyonlar Ligi maçı başladı.

Maçtan önemli dakikalar

Ajax-Beşiktaş maçı başladı.

Henüz 35. saniyede Ajax’ta Gravenberch’in ceza sahası dışından şutu file bekçisi Ersin’de kaldı.

Ajax-Beşiktaş 11’ler:

Ajax: Pasveer, Mazraoui, Timber, Martinez, Blind; Gravenberch, Alvarez, Antony, Berghuis, Tadic, Haller

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, N’Sakala, Umut, Josef, Kenan, Salih, Can, Rıdvan, Batshuayi

Yedekler: Mert Günok, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Berkay Vardar, Demir Ege Tıknaz, Emirhan Delibaş

Ajax-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Johan Cruyff Arena’da oynanacak Ajax-Beşiktaş maçını Fransa Futbol Federasyonu’ndan Benoit Bastien yönetecek. Bugün TSİ 19.45’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak doksan dakikanın naklenskor takibi haberimizde olacak.

Beşiktaş’ta tüm yük Batshuayi’nin sırtında

Ajax deplasmanına birçok eksikle çıkan Beşiktaş’ta tüm yük, Batshuayi’nin sırtında olacak. Belçikalı golcü, hücum hattında ağırlığını karşılaşma boyu hissettirip takımını taşımaya çalışacak. Geri bölgeden yeterli desteği alamazsa bireysel yeteneklerini kullanmaktan başka çaresi yok.

Haller’e dikkat!

Fransız golcü, bu sezon 9 mücadelede rakip fileleri 9 kez sarstı. Şampiyonlar Ligi’nde Sporting karşısında elde ettikleri 5-1’lik farklı zafere 4 gollük fayda yaptı. Beşiktaş savunması, Haller’e karşı dikkatli olmak zorunda. 27 yaşındaki oyuncu, boş alan bulduğu an savunmada kırmızı alarm çalar!

Beşiktaş’ta sakatlık kâbusu

Süper Lig ’de oynadıkları Altay karşılaşmasında birçok eksikle çıkması sebebiyle İzmir deplasmanından eli boş dönen Beşiktaş , Hollanda ekibiyle yapacağı karşılaşma öncesinde de büyük sıkıntı yaşıyor. Sakatlıkları süren; Welinton, Domagoj Vida, Atiba Hutchinson, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Necip Uysal, Rachid Ghezzal, Kevin N’Koudou, Alex Teixeira ve Cyle Larin ile Kovid-19 pozitif olan Javier Montero ve Şampiyonlar Ligi listesinde yer almayan Güven Yalçın, kadroya dahil edilmedi.

Kara Kara Kara Beşiktaş’da hedef 14. zafer!

Beşiktaş, Ajax karşılaşmasıyla Şampiyonlar Ligi’nde 46. mücadelesini yapacak. Avrupa’nın en büyük futbol organizasyonunda 8. kez mücadele eden takım, yaptığı 45 mücadelede rakiplerine 13 kez üstünlük kurdu. 9 mücadelede berabere kalan Beşiktaş, 23 mücadelede ise stattanyenilgiyleayrıldı. Sergen Yalçın’ın öğrencileri, bu akşam 14. zafer peşinde olacak. Şampiyonlar Ligi’nde rakip filelere 44 gol bırakan Siyah-Beyazlı takım , kalesinde ise 85 gol gördü.

Rakip Ajax’la 5. kapışma!

Siyah-Beyazlı ekip, bugünkü rakibi Ajax ile daha önce iki kez eşleşti. İlk olarak 1966-67 sezonunda o zamanki adıyla Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası 1. turunda Ajax’ın karşısına çıkan Siyah-Beyazlı takım , deplasmandaki ilk maçı 2-0, İstanbul’daki rövanşı da 2-1 kaybetti. Beşiktaş, UEFA Kupa Galipleri Kupası’nda Ajax ile 1993-1994 sezonunda bir kez daha eşleşti. 2. tur ilk karşılaşmasındarakibine sahasında2-1 mağlup olan takım, evindeki mücadeleyi 4-0 yitirdi.

Ajax, son yılların en formda dönemini yaşıyor

Kara kartal’ın rakibi Ajax, son yılların en formda dönemini yaşıyor. Kendi ligi ve Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı 8 mücadelede 7 galibiyet 1 beraberlik alan Amsterdam ekibi, bu maçlarda toplam 35 gol atıp, sadece 2 gol yedi. Şampiyonlar Ligi’nde ilk mücadelede sahasındaSporting Lizbon’u 5-1 yenen Ajax, ligde de farklı galibiyetler alıyor. Lizbon maçından 3 gün sonra Eredivisie’de Cambuur’u 9-0 gibi çok farklı bir skorla geçen Hollanda ekibi, peşinden Fortuna Sittard’a 5 gol attı. Kırmızı beyazlılar son lig karşılaşmasındada Groningen’i 3-0’la geçti. Ajax bu sezon oynadığı 8 karşılaşmanın 4’ünde 5 gol, birinde de 9 gol attı.

Sergen Yalçın liderliğinde Avrupa’da 4. maç

Beşiktaş, teknik adam Sergen Yalçın liderliğinde Avrupa kupalarında 4 mücadelesine çıkacak. Siyah-beyazlı takım, Yalçın’ın teknik adamlüğünde geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PAOK’a 3-1 mağlup oldu. Söz konusu sezonda UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda ise Portekiz ekibi Rio Ave ile karşılaştı. Tek karşılaşma üzerinden İstanbul’da oynanan mücadelede rakibiyle normal ve uzatma süresini 1-1 berabere tamamlayan Beşiktaş, penaltı atışlarında 4-2 geride kalarak organizasyondan elendi. Beşiktaş, Sergen Yalçın liderliğinde UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ise bu sezon yenilgiyle başladı. Siyah-beyazlı takım, C Grubu ilk karşılaşmasındaAlmanya temsilcisi Borussia Dortmund’a İstanbul’da 2-1 yenildi.

Son dönemde sahasındasıkıntılı

Beşiktaş, Avrupa’daki deplasman karşılaşmasındaise son dönemde galibiyet alamamanın sıkıntısını yaşıyor. Siyah-beyazlı takım, Avrupa’daki son 9 dış saha maçının sadece birini kazanabildi. 2018-2019 sezonunda Avrupa Ligi’nde Sarpsborg’u Norveç’te 3-2 mağlup eden Beşiktaş, diğer 8 dış saha karşılaşmasında 2 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Söz konusu maçlarda rakip fileleri 10 kez havalandırabilen siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 22 gol gördü.

Beşiktaş, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Yunan temsilcisi PAOK ile sahasındaoynadığı mücadelede n da 3-1 yenilgiyleayrıldı. Siyah-beyazlı takım, Ajax karşılaşmasıyla Avrupa kupalarında 113. kez deplasman mücadelesine çıkacak.

Siyah-beyazlı takım, dış sahadaki 112 mücadelede n 27’sini kazandı. Rakiplerine konuk olduğu 21 maçtan beraberlikle ayrılan siyah-beyazlı takım, 64 müsabakada ise yenildi. Dış sahada 128 kez rakip fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 212 gol gördü.

(Fanatik)

Kartal haberleri

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.