sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Son dakika spor haberi: Spor yazarları Beşiktaş-Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi – Beşiktaş Haberleri

TURGAY DEMİR – AVERAJ ŞART! Beşiktaş mağlup olunca arkasından Fenerbahçeyakalar diyorduk öyle olmadı Kartal, Aslan’a yakalandı… Beşiktaşlı …



TURGAY DEMİR – AVERAJ ŞART!

Beşiktaş mağlup olunca arkasından Fenerbahçeyakalar diyorduk öyle olmadı Kartal, Aslan’a yakalandı… Beşiktaşlı oyuncular en basit hareketleri yapamazken üzerine ayağına top yakışan Adem Ljajic de sakatlanınca oyun yapmak zorlaştı… Karagümrük ilk şutunda golü bulurken, Ghezzal’ın beraberlik golü ile Beşiktaş tüm gücüyle yüklenmeye başladı…

Bu baskı sırasında pozisyon bulmakta zorlanan beşiktaş’lılar r bir duran topta, N’Sakala’nın uyuması sonucu savunma arkasına adam kaçırdılar ve tabela tekrar değişti… Elbette herkes birbirinden haber alıyor ve kulaklara fısıldanıyor; Fenerbahçemağlup, G.Saray galip, haydi biraz gayret… Diğer sahalarda da durum tam tersi… Böyle bir günde soğukkanlı olmak ve yapabileceğinin en iyisini yapmak şart… Aksi halde panikatak gibi davranırsanız kolayı zorlaştırırsınız… Beşiktaşlı futbolcuların hali biraz böyleydi…

Santrfor eksikliğinde bir kahraman çıkarmanız gerekir, önceki haftalarda bu görevi başarıyla üstlenen Larin dün aynı şeyi yapamadı… Arkadan gelen Josef, Mensah ve diğerleri de büyük ve değerli bir adım atmayı başaramadılar… Beşiktaş karşılaşmaı kazanmış olsa çok büyük ihtimalle şampiyonluk garanti gibi olacaktı… Şimdi işler sarpa sardı.

En gerideki Galatasaray hayal bile edemeyeceği bir hafta yaşadı ve iki rakibi kaybederken kazandı… Terim böyle bir şansı Milli Takım’da yaşamıştı… Bir insanda ancak bu kadar şans olur. Ne diyelim, şansı bol olsun. Şimdi Kara Kartal’a düşen önümüzdeki hafta, bunca emek verdiği şampiyonluğu kazanmaktır… G.Saray averaj konusunda iyidir, önümüzdeki hafta Malatya karşılaşmasındaaradaki iki gollük farkı kapatabilirler. Yani Kara Kartal’a, Göztepe karşısında galibiyet yetmez. Benden söylemesi.

SİNAN VARDAR- PANİK VE RIZA!

Beşiktaş dün baskılı başladı maça… İstekli hava dakikalar geçtikçe yerini gerginliğe bıraktı. 90 dakika boyunca saha içi ve yedek kulübesindeki endişe gözlerden ve tavırlardan belli oluyordu. Böyle maçlarda beyinlerin ayaklara hüküm vermesi zordur, hatta imkansızdır. Siyah-beyazlı takım ilk yarının son dakikasına kadar pozisyon bulamazken kalesinde biri gol olmak üzere iki önemli pozisyon yaşadı. Karagümrük ise her zamanki karşılaşmaın dışına çıkarak kontra ataklarla gol aradı.

Ghezzal’e barikat kurup, taktiklerinde çok da başarılı oldular. Deplasman ekibi kazanmaya gelmişti ve istediğini 10 kişi ile aldı. Ljjajic’in ilk yarıda sakatlanması büyük bir şanssızlıktı belki ama Mensah; Kartal’a hava kattı. Necip her şeyini ortaya koyup arkadaşlarını ateşlemeye çalıştı. Onun yenilgiye kızıp formasını yırtması isyandı.

İkinci yarının başlamasıyla birlikte sihirbaz Ghezzal barikattan kurtulup sazı yine eline aldı ve harika bir gole imza attı. İşin tuhaf tarafı beraberlik fena bir skor değildi ama Beşiktaş 3 puan ararken acemice bir gol yedi ve şampiyonluğu ateşe attı. Hakem Ali Palabıyık gördüğünü çaldı, fena yönetmedi. Bu takım kısıtlı kadrosuyla çok iyi yerlere geldi ve şampiyonluğu hak etti. Şimdi inanın ne olacak bilemiyorum ama tek bildiğim dün Rıza Çalımbaylı Sivasspor, Fenerbahçe’yi sahasındayenmesiydi şampiyonluk yandı, bitip, kül olmuştu.

O yüzden şampiyonluk gelecekse Atom Karınca Rıza’nın da büyük katkısı olacak. Sivasspor’un dünkü onurlu mücadelesi Çalımbay’a saygısızlık eden sosyal medya trollerinin kulağına küpe olsun. G.Saray, Malatya’ya kaç gol atar, Beşiktaş Göztepe’yi kaç farklı skorla yener? Sorular… Sorular… Umarım 1993’teki gibi şaibe dolu bitiş olmaz. Olursa futbolumuz yara alır.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.