Denizlispor Fenerbahçe maçı hangi kanalda

Denizlispor – Fenerbahçe maçı  saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig – 8 haftasında  Denizlispor Fenerbahçe maçı oynanacak. Sporseverler ise Denizlispor Fenerbahçe maçı hangi kanalda merak etmekte. Peki, Denizlispor Fenerbahçe maçı canlı izleme linki var mı?

Denizlispor Fenerbahçe    maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda olacak sorularının yanıtı sosyal medyada futbol severler tarafından araştırılıyor. Denizlispor kendi evinde Fenerbahçe‘yi  konuk edecek.Denizlispor Fenerbahçe  maçı canlı izlenebilecek mi? İşte canlı izle linki ve maç hakkındaki detaylar…

Denizlispor Fenerbahçe maçı süper Lig – 8 üst sıraları yakından ilgilendiren mücadeleler arasında yer alıyor. Bu güne kadar 50 kez karşı karşıya gelen takımların karşılaşmasında 34 kez Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrılırken 6 müsabaka da Denizlispor’un galibiyeti ile sona erdi.

Fenerbahçe 2 haftadır kazanamıyor

Denizlispor’un rakibi Fenerbahçe ise son 2 haftada oynadığı maçlardab sadece 1 puan alabildi. Milli araya sahasında aldığı Antalyaspor yenilgisi ile giren sarı lacivertliler, 9 yıl sonra yeniden geldiği Denizli’den 3 puanla dönmeyi hedefliyor.

Denizlispor – Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 19.00‘da başlayacak karşılaşmayı, hakem Fırat Aydınus yönetecek. beIN SPORTS HD1′den canlı yayınlanacak.

[fvplayer id=”5″]

Karşılaşmayı   izlemek isteyen taraftarlar ise ‘Denizlispor Fenerbahçe canlı izle’ aramalarını şimdiden  yapmaya başlayarak Bein Sports canlı yayını nasıl izleyeceğini araştırmakta.  Bu yazımızda berimizden Bein Sports canlı yayın izleme linkine ve Denizlispor Fenerbahçe maçına ulaşabilirler.  Peki Denizlispor Fenerbahçe maçı izlemek için ne yaplamlı?

Denizlispor Fenerbahçe  maçını canlı yayınlayan yabancı kanalların listesi Bu günki haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. İki katık için önem taşıyan bu maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar  Denizlispor Fenerbahçe maçının saat kaçta başlayacağı ve internet üzerinden nasıl canlı olarak izleyeceklerini araştırmakta.

 

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

4 hafta Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

1 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

2 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

2 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

4 ay Önce