Galatasaray’ın rakibi Neftçi Bakü! 17 Eylül’de tek maç üzerinden oynanacak – Beşiktaş Haberleri

Galatasaray’ın, UEFA Avrupa Lig’i 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakibi belli oldu. İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA merkezinde dün çekilen kura sonucu Sarı- Kırmızılılar, Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile eşleşti. Mücadele, 17 Eylül’de Azerbaycan’da tek karşılaşma üzerinden oynanacak. maçda 90 dakika beraberlikle sona ererse uzatmalara geçilecek. Yine eşitlik bozulmazsa seri penaltı atışları yapılacak.

Neftçi Bakü’yü Azeri teknik adam Fizuli Mammadov çalıştırıyor. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün takımı olan Neftçi, geçtiğimiz sezon korona virüs nedeniyle iptal edilen Azerbaycan Ligi’ni Karabağ’ın arkasında 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda topladığı 37 puanla 2nci sırada tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeye hak kazandı. Kadro değeri 7.6 milyon Euro Neftçi Bakü’nün bu seneki kadrosunun toplam değeri 7 milyon 600 bin Euro. Takımın en değerli Futbolcusu ise kaptan Emin Makhmudov. Makhmudov’un değeri 900 bin Euro olarak dikkat çekiyor.

Neftçi, yaz transfer döneminde kadrosuna Sabir Bougrine, Thallyson, Yusuf Lawal, Rener ve Dzhabir Amirli’yi dahil etti. Sol bek Anton Kryvotsiuk’un değeri 800 bin Euro ve kaleci Salahat Agayev’in de 700 bin Euro piyasa değeri bulunuyor. Azerbaycan temsilcisi karşılaşmalarını 11 bin kapasiteli Bakcell Arena’da oynuyor.

MİNİ YORUM – Ferid Qarazade (Azerbaycan)

Monrose’a dikkat!

Neftçi, geçen yıl ligi Karabağ’ın sonrasında 2nci sırada tamamladı. Kulüpten geçen sezonki kadrosundan bir çok oyuncu takımdan ayrıldı ve Bakü temsilcisi yeni bir takımla devam ediyor. Hatlar arası anlaşma ve takım oyunu iyi seviyede değil. Takımın şu an için en iyi 3Futbolcusu olarak kaptan; Emin Mahmudov, Sabir Bougrine ve Steeven Joseph- Monrose’un olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Monrose, kanatlarda Galatasaray için tehlike yaratabilir. karşılaşma, 11 bin taraftar kapasitesine sahip Bakcell Arena’da oynancak. Stadın zemininin durumu çok iyi. Üç büyükler Türkiye futbolu için neyse Neftçi de Azerbaycan için öyle. Keyifli bir maç bizi bekliyor.

(Fanatik)

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

3 hafta Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

4 hafta Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

2 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

2 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

2 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

4 ay Önce