Dilay Kemer’in yürek burkan hikayesi! ‘Tatsız bir durum var galiba…

Yaklaşık 6 yıldır FB TV’de çalışan, sürekli gülümseyen yüzü ve iyi yüreğiyle herkesin sevgisini kazanan Dilay Kemer’in ölümü büyük üzüntü yarattı.

‘TATSIZ BiR DURUM VAR GALiBA’

Dilay Kemer, 2018 yılında sunduğu bir haber bülteni sonrasında kendisini çok yorgun ve halsiz hissettiğini belirterek, “Beslenmeme çok dikkat ediyorum, vitamin takviyesi alıyorum gene de bu yorgunluğum geçmiyor” diyerek, doktora muayene olmak için 1 saatliğine FB TV yöneticilerinden izin almıştı.

Gittiği hastaneden yaklaşık bir saat sonra telefon eden Dilay, “Bir saat demiştim ama sanıyorum işim biraz uzayacak. Tahliller yaptırmam gerekiyor” dedi.

Bir süre tekrar telefon açan Dilay, “Doktorların surat ifadelerini hiç beğenmedim, sanıyorum tatsız bir durum var ve beni hemen yatırıyorlar” demiş ve o günden sonra sonra bir daha işine dönemeyip tedavi görmüştü.

Hasta yatağından sürekli FB TV’deki arkadaşlarına umut dolu mesajlar atan Dilay Kemer, sosyal medya hesabından da sık sık kanser hastalığına yönelik farkındalık yaratacak paylaşımlar yapmıştı.

KOSTAS SLOUKAS’IN DUYGULANDIRAN JESTİ

Dilay’ın Kostas Sloukas hayranı olduğunu bilen mesai arkadaşları Yunan basketbolcuya bir video çekip moral olması için göndermişti. Dilay’ın durumundan etkilenen Sloukas, ayrıca talihsiz sunucunun hastanedeki odasına çiçek yollamıştı. Dilay görüntünün ardından gelen bu çiçekle çok mutlu olmuş ve sevincini ailesi ile arkadaşlarıyla paylaşmıştı.

MAZBATA TÖRENİNE DAMGA VURMUŞTU

İki yılı aşkın süredir kanser tedavisi gören Dilay Kemer akıllarda Ali Koç’un başkanlığı kazandıktan sonra düzenlenen mazbata törenindeki sunumuyla yer edinmişti. Törendeki konuşması coşkulu taraftarların alkışlarıyla sık sık kesilen genç spiker, daha sonra ağzını her açışında alkışlarla karşılaşmış ve bu güzellik dakikalarca sürmüştü.
1988’de Antalya’da doğan Dilay Kemer, Yeditepe Üniversitesi Fransızca Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü bitirdikten sonra 2 yıl spikerlik eğitimi almış ve 2014’te FB TV’de çalışmaya başlamıştı. Dilay Kemer’in cenazesi yarın Antalya’da toprağa verilecek.

(Hürriyet)

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

1 ay Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

2 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

3 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

3 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

5 ay Önce