Beşiktaş yeni teknik direktörü İstanbul’a getiriyor! Prensipte anlaştı, işte alacağı rakam – Sevdamız Beşiktaş

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının sonrasında yeni teknik adam arayışında sona gelindi. Siyah-beyazlı yönetim genç teknik adam ile prensipte anlaşırken bugün İstanbul’a gelebileceği konuşuluyor. Teknik adamındirektörü Beşiktaş’tan alacağı ücret belli oldu.

DERBİ ÇALIŞMASI

Yukatel Kayserispor’u yenerek kara bulutları dağıtan Beşiktaş bir günlük iznin sonrasında Fenerbahçederbisinin hazırlıklarını sürdürdü. Siyah-beyazlı oyuncular, Teknik Sorumlu Önder Karaveli liderliğinde gerçekleşen antrenmanda, ısınma ve istasyon koşularından sonra açma-germe çalışmaları yaptı. Çeşitli pas çalışmaları ile devam eden idman, dört takım halinde yarı sahada oynanan turnuva maçları ve şut çalışmasıyla tamamlandı. Siyah-beyazlı takım bugün gerçekleştireceği çalışmayla derbi mesaisine devam edecek.

PINHEIRO’YU TÜRKİYE’YE DAVET ETTİ

Sergen Yalçın ile yolları ayırdıktan sonra hoca arayışlarına başlayan ve yabancı teknik adamları ön plana çıkararak, Bruno Pinheiro’da karar kılan Beşiktaş Yönetimi, Portekizli çalıştırıcıyı Türkiye’ye davet etti.

BUGÜN İSTANBUL’A GELEBİLİR

Pinheiro’nun bugün İstanbul’a gelebileceği öğrenildi. Vodafone Park’ta pazartesi günü gerçekleşen toplantıda tüm yöneticileri dinleyerek görüşlerini alan Başkan Nur Nur Çebi’nin sadece yeni bir dönemin başlamasını değil, yeni bir futbol yönetim anlayışının kulübe gelmesini istediği için Bruno Pinheiro ismine onay verdiği belirlendi.

RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALAYACAK

Başkan Nur Çebi ve yönetimin artık yeni bir ekol oluşturulması için Portekizli teknik adam üzerinde fikir birliğine vardığı ifade edildi. Estoril kulübünden çıkış işlemlerini bizzat yürüten Bruno Pinheiro’nun en geç birkaç gün içerisinde İstanbul’a gelerek resmi anlaşma imzalayacağı kaydedildi.

ÖNERİ600 BİN EURO

Portekiz basını, Sİyah beyazlı takım’ın Pinheiro’ya yaptığı teklifin yıllık 600 bin euro olduğunu yazdı. A Bola’da yer alan haberde, beşiktaş’lılar rın, Pinheiro’ya 1.5 yıllık anlaşma ve senelik 600 bin euro önerdiği aktarıldı.

SERBEST KALMA MADDESİ 350 BİN EURO

Estoril ile ayrılık görüşmelerini sürdüren Pinheiro’nun çıkış maddesindeki rakamın 350 bin euro olduğu ancak Portekiz ekibinin daha yüksek bir tazminat kazanmaya çalıştığı da kaydedildi.

ÖNDER KARAVELİ, PINHEIRO’NUN EKİBİNDE OLACAK

Sİyah beyazlı takım’ın pazar günü oynanacak Fenerbahçederbisine Önder Karaveli liderliğinde çıkması bekleniyor. Siyah-beyazlı futbolcuların güvenini ve sevgisini kazanan Karaveli’nin, Bruno Pinheiro’nun ekibinde yer almasına da kesin gözüyle bakılıyor.

YÖNETİM İSTİYOR

Beşiktaş Yönetimi, hem kiraya verilmiş futbolcuların takibi hem de altyapıdaki yetenekli genç futbolcuların A takımla olan bağlantılarını düzenlemek için Önder Karaveli’nin teknik ekipte yer almasını istiyor.

ÖZEL ANALİZLER YAPTI

Bu arada 1.5 yıllık anlaşma sağlanan Bruno Pinheiro’nun bir süredir Beşiktaş’la ilgili özel analizler yaptığı ve takımla ilgili bilgi topladığı vurgulandı.

YÖNETİM UZUN SÜREDİR TAKİP EDİYOR

Siyah-beyazlı yönetim, geçen yıl 1. lige taşıdığı Estoril’le bu sezon da başarıyı yakalayan deneyimli teknik adama çok inanıyor ve uzun süredir takip ediyor.

(Milliyet)

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

1 ay Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

1 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

3 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

3 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

5 ay Önce