Beşiktaş’ta Ahmet Nur Nur Çebi – Sergen Yalçın zirvesinin detayları belli oldu! Kadro dışı… – Sevdamız Beşiktaş

BİLAL MEŞE – SKORER ÖZEL

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig’de üst üste kötü sonuçlar alan Beşiktaş’ta teknik adam Sergen Yalçın ile yol ayrımına gelinmişti. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Nur Çebi ve Sergen Yalçın dün akşam saatlerinde bir toplantı gerçekleştirdi. Yapılan zirvenin sonrasında ‘devam’ kararı alındı. Kritik zirvenin detaylarına MİLLİYET ulaştı. İşte Ahmet Nur Nur Çebi – Sergen Yalçın zirvesinin ayrıntıları…

‘NSAKALA CAMİAYA SAYGISIZLIK YAPTI’

Beşiktaş’ta Fabrice NSakala kadro dışı bırakılmıştı. Sergen Yalçın, Giresunspor maçının sonrasında kadro dışı bırakılma gerekçesi olarak “NSakala, Beşiktaş camiasına ve futbolcu arkadaşlarına saygısızlık yaptı” açıklamasını yaptı.

GÖKHAN VE OĞUZHAN İDDİASI

Üst üste alınan yenilgilerin sonrasında performanslarıyla hayal kırıklığı yaratan Gökhan Töre ve Oğuzhan’ın kadro dışı bırakılacağı ileri sürülmüştü.

KADRO DIŞI TALEBİ OLMADI

Ancak zirvede deneyimli teknik adamın kadro dışı talebi olmadığı belirtildi. Yönetici Emre Kocadağ yaptığı toplantıda “Kadro dışı konuları hocamızın inisiyatifindedir. Hocamızdan bu yönde bir talep gelmedi. Hocamız görevine konsantre olacak, içinde bulunduğumuz bu girdaptan bizi kurtaracak. Kolay bir durum değil. Hocamız da üzüntülü. Kendisine güveniyoruz. Başkanımız desteğini iletti” dedi.

ASBAŞKAN KOCADAĞ AÇIKLADI

Kocadağ ayrıca, “Sezon başında oluşturulan kadro ve hedeflerimiz itibariyle istediğimiz yerde olmadığımız kesin. Başkanımız ve hocamızla bir değerlendirme toplantısı yaptık. Bu başarısız gidişatın sebepleri nedir, bunu tersine çevirmek için neler yapabiliriz, hocamız önümüzdeki süreçte neler yapacak diye konuştuk. Hocamız kendisine ve takıma güvendiğini söyledi. Başkanımızın da zaten güveni var. Beşiktaş düştüğü yerden kalkacak güce sahiptir” dedi.

GÖRÜŞME 1 SAAT SÜRDÜ

Ahmet Nur Nur Çebi ile Giresunspor’a 4-0 yenildikleri maçtan sonra yaptığı toplantıda takımın kötü gidişatına bir türlü çözüm bulamadığını ifade eden Sergen Yalçın arasındaki görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

‘BEN DEVAM ETMEK İSTİYORUM’

İstifa edeceği ileri sürülen Sergen Yalçın’ın toplantının başında, “Ben devam etmek istiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Başkan Nur Çebi de kendisine ve takımına güvendiğini söyleyen siyah-beyazlı hocaya destek verdi.

‘SEN İSTEDİĞİN KADAR DA YANINDA DURACAĞIM’

Nur Çebi’nin, “Şimdiye kadar hep yanında oldum ve sana güvendim. Sen istediğin kadar da yanında duracağım. Benim ne başka bir düşüncem ne de B planım var. Bunlar aramızı açmak isteyen kötü niyetli kişilerin uydurmaları. Takımı düzlüğe çıkaracağına inanıyorsan görevine devam et, buyur dene o zaman” diye konuştuğu bildirildi.

SAKATLIKLAR VE ŞANSSIZLIKTAN YAKINDI

Sergen Yalçın’ın toplantıda üst üste yaşanan sakatlıklar ve şanssızlığın başarısızlıkta ciddi payı bulunduğunu dile getirdiği aktarıldı.

BAŞKAN NUR ÇEBİ HAK VERDİ

Ahmet Nur Nur Çebi’nin birçok noktada Yalçın’a hak verdiği ve ikilinin önümüzdeki günlerde daha sık bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacakları da kaydedildi.

(Milliyet)

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

1 ay Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

1 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

3 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

3 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

5 ay Önce