Abdullah Avcı: Oğuzhan’ın ilk 11’de başlayacağı kesin

Abdullah Avcı: Oğuzhan’ın ilk 11’de başlayacağı kesin

Abdullah Beşiktaş – Slovan Bratislava maçı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Abdullah Avcı ve Ümit Nayir Slovan Bratislava maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi K grubunda kendi evinde Slovan Bratislava ile karşı karşıya gelecek.

Zorlu maç öncesi teknik direktörü Abdullah Avcı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş Slovan Bratislava maçında ilk 11 ile ilgili detaylar veren teknik adam sakatlığı bulunan futbolcuların hakkında da bilgi verdi.
Tecrübeli teknik direktör Abdullah Avcı, Oğuzhan Özyakup’un Slovan Bratislava maçında oynayacağını bildirdi.Ümraniye Nevzat Demir Tesislerinde açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı ;

“Beşiktaş formasının çok alışık olmadığı bir Avrupa süreci yaşadık. Niye bunu yaşadık değil, bunu daha iyi hale getirebiliriz diye düşünüyoruz. Yarın da önümüzde bir fırsat var. Yarın hem Beşiktaş adına kazanmak hem de ülke puanına katkı sağlamak için tüm arzumuz ve isteğimizle, oyun aklımızla saha içinde olacağız.”

Süper Lig’de son haftalarda alınan sonuçların Avrupa Ligi’ne olumlu yansıyacağına inandığını kaydeden Avcı, “Son maçlardaki performansın yarına olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Puan olarak da oyun olarak da iyi şeyler olacağını düşünüyorum. Ligdeki olumlu çıkışı hem kulübümüz hem ülke puanı adına Avrupa’ya da yansıtmak istiyoruz. Maç kazandıkça eleştiri boyutu değişmiyor. Tek farkla kazanıyorsunuz ‘Niye 3-0 değil?’ deniyor. Devamlı bir olumsuz yaklaşım var.” diye konuştu.

“Oğuzhan’ın ilk 11’de başlayacağı kesin”

“Oğuzhan’ın ilk 11’de başlayacağı kesin. Oğuzhan gibi bir oyuncu almak istesek 8-10 milyon euro ödememiz gerekiyor. Yerli, takım kaptanı. Dışarıda bırakamayız. Bir fırsat geldi, sakatlandı. Şimdi fırsatlar yine önüne gelecek. Atiba 37 yaşında ve kasığında bir çekme durumu var. Atiba’yı zaman zaman oynatmadığımıza ilişkin eleştiri alıyoruz ancak sağlığını korumamız gerekiyor. Atiba olmayacak, sakatlığı var. Douglas, Lens sakat. Burak da benim korumamda.”

Beşiktaşlı oyuncu Umut Nayir, Avrupa Ligi’nde oynadıkları maçta hem şanssız olduklarını hem de hatalar yaptıklarını söyledi.

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

4 hafta Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

4 hafta Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

2 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

2 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

2 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

4 ay Önce