Son dakika spor haberi: Sergen Yalçın’dan oyunculara uyarı! “İşinize bakın” – Beşiktaş Haberleri

Fenerahçe derbisi sonrası hakem Halil Umut Meler’in, MHK tarafından bu kere de Kasımpaşa maçına atanması hem Beşiktaş topluluğu hem taraftarlar hem de futbol kamuoyunda infial yaratırken, teknik adam Sergen Yalçın işe farklı bir noktadan el koydu. Usta hoca, dönem başından bu yana yaptığı motivasyon konuşmalarının bir benzerini bu kere Halil Umut Meler üzerinden yaptı. Talebelerine gündemdeki tartışmalarla ilgilenmemeleri gerektiğini söyleyen sergen Sergen Sergen Yalçın’ın “Siz Futbolcusunuz, sizin işiniz alanda. Bu çeşit şeylere kulaklarınızı kapatın. Bunlar idarenin işi, sizin işinizse alanda kazanmak” dediği kaydedildi.

FORMAMIZ GÜÇLÜDÜR
Siyah-Beyazlı çalıştırıcının ayrıyeten “Siz oyununu oynadığınız vakit yalnızca rakibi değil, size karşı olan herkesi yenersiniz. Çıkın, futbolunuzu ortaya koyun. Bu ligde sizden daha uygun bir kadro varsa bunu ispat etmeli, ancak en âlâ bizsek biz bunu ispat etmeliyiz” kelamlarıyla oyuncuları motive ettiği gelen haberler ortasında. Başka taraftan üst üste gelen sakatlıklara da değinen usta hocanın “Daha evvel de buna emsal eksiklerimiz oldu. Birileri çıkar oynar. Üstesinden gelip başarılı sonuçlar almıştık, tekrar yaparız. Bu formanın gücünü kimse yabana atmasın” diyerek Futbolcular ortasındaki rekabeti ateşlediği öğrenildi.

DENEYİMİNİZİ GÖSTERİN
sergen Sergen Sergen Yalçın’ın idman sonrası da kimi isimlerle kısa görüşmeler yaptığı bildirildi. sergen Sergen Sergen Yalçın’ın konuştuğu isimlerin de Atiba, Josef ve Larin olduğu öğrenildi. sergen Sergen Sergen Yalçın’ın, Atiba ile Josef’e “Bu tıp kriz durumlarında sizin deneyiminiz çok kıymetli. Hem saha içi hem dışında arkadaşlarınızın moralini yüksek tutun” dediği kaydedildi.

LARIN’DEN GOL KELAMI
Teknik adam Sergen Yalçın, Larin’le yaptığı konuşmada da Kanadalı forvetten beklentisini lisana getirdi. Usta çalıştırıcı “Çok formdasın. Ulusal kadroda da bunu gösterdin. Artık Kasımpaşa karşılaşmasındaüstüne düşen vazifesi yeniden yapmanı istiyorum” derken, Larin’in de gol kelamı verdiği vurgulandı.

(Fotomac)

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

4 hafta Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

1 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

2 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

2 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

4 ay Önce