Beşiktaş’ta yeni hedef Göztepe – Beşiktaş Haberleri

Muhteşem Lig’de evvelki gün Fatih Karagümrük’ü 4-1’lik skorla devirmeyi başaran Siyah-Beyazlılar, çıkışına devam etmişti. Bu sonuçla ligdeki yenilmezlik serisini üst üste 8 maçya çıkaran Kara Kartal, 7 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 22 puanla yoluna emin adımlarla devam ediyor. Arka arda aldığı başarılı sonuçların sonrasında 20. hafta sonunda ligdeki puanını 41’e yükselten Kara Kara Kara Kara Beşiktaş’da tepe yarışındaki Fenerbahçe’nin haftayı beraberlikle kapatması sonrasında keyifler daha da alternetifigeldi. En yakın takipçisi olan Kanarya’nın 2 puan önüne yerleşen Beşiktaş, yarın akşam Göztepe’yle oynayacakları uğraştan de zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Rıdvan’dan büyük çıkış…

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Sergen Yalçın’ın grubun başına gelmesinin sonrasında kıymetli bir çıkış yakalayan Siyah-Beyazlılar, geçen dönem elde ettikleri tesirli imgeyi bu döneme da birebir oranda yansıtmayı başardı. Bu dönem bilhassa ferdî Futbolcu performanslarında epey gelişim izlenen Kara Kara Kara Kara Beşiktaş’da, Cyle Larin, 22 maç sonunda attığı 15 golle grubun en çok ön plana çıkan ismi pozisyonunda… Evvelki günkü Karagümrük uğraşını boş geçmeyip golünü atan bir öbür yıldız Vincent Aboubakar da bu dönem 15 lig maçsında10 sayıya ulaşarak yıldızını parlattı. Atayerli Olimpiyat Stadı’ndaki oyunda 2 gol kaydeden Bernard Mensah da değerli bir çıkışa imza atarken 2 maçtır asist yapan Rıdvan Yılmaz’ın her geçen gün yükselen form grafiği de teknik takımı mutlu ediyor.

Küçük yorum

Formda ve adil!

Beşiktaş, şu anda ligin pas suratını en yüksek dozajda yapan ve savunulması en güç futbolunu oynuyor. Forvetlerin ön alan baskısı çok başarılı, stoperlerinin pas kalitesi çok yüksek. İki ay öncesine kadar kellesi istenen (!) Sergen Yalçın da açık orta ligin en formda teknik adamü. Rakip tahlilleri çok başarılı, oyuncu kümesi idaresi çok adil. Welinton cezalıyken çok güzel iki müsabaka geçiren Montero’yu kesmiyor, ağır maç trafiğinde kimseyi küstürmüyor. Şayet Beşiktaş İdaresi; Lens, Mirin, Douglas üzere maaş yüklerinden kurtulur ve Hulk transferini de bitirebilirse hem alanda hem masada işleri daha da kolaylaşır. Hulk gelirse büyük fark yaratır, Beşiktaş’a inanılmaz bir güç ve şut katkısı sağlar.

Serkan Akcan

(Fanatik)

Kartal haberleri

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

1 ay Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

1 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

3 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

3 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

5 ay Önce