Mehmet Demirkol’dan Rıdvan Dilmen’e: Sen kimsin – Sevdamız Beşiktaş

Spor yorumcuları, Süper Lig’in 16. haftasında oynanan Kayserispor-Beşiktaş karşılaşmaında verilen penaltı kararlarını tartışmaya devam ediyor.

Pozisyon hakkında konuşan Mehmet Demirkol, bir dönem NTV Spor’da beraber çalıştığı Rıdvan Dilmen hakkında ağır sözler sarf etti.

“BEN OLSAM VERMEZDİM”

karşılaşma sonu değerlendirmelerde bulunan Dilmen, “Beşiktaş, Kayseri’den çok daha iyi bir takım. Kayseri belki de kazanacak bir şey yapmadı ama… Yahu Cüneyt (Çakır) sana ne ya… Penaltı olduğuna inanırsın da tamam. İlki ‘Ararsan bulursun’ penaltısı. İkincisi de ‘Aradılar bulamadılar’ penaltısı… Sen, son dakikada top öbür tarafa gitmiş niye çağırıyorsun hakemi? Burada Fırsat Aydınus’a bir şey diyemiyorum. Ben sana bir şey söyleyeyim mi, iki penaltıyı da Kara kartal’ın aleyhine vermezler. Niyetleri iyi değil. Bu hakemler kuralları daha iyi biliyor bizden fakat biliyorlar… ‘Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe’nin lehine verirsem devam ederim’ diye düşünüyorlar. Beşiktaşlı dostlarım bana kızabilirler. Daha önce de Sarı-lacivertliler kızmıştı ama benim fikrim bu. Birinci penaltıyı vermem. İkinciye hiç bulaşmam bile… FIFA hakemleri bunları vermez. Başka bir şey olsa belki kötü hakemler verir.” demişti.

“SERDAR TATLI’YI YOLLAMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Sözlerine devam eden Dilmen, “Fırat Aydınus da galiba hakemliğe devam etmek istiyor. Lobisi de var sanırım. Sizin hesabınız ne? Bugün Kayserili Oyuncu, Beşiktaşlı oyuncuyu sakatlamak için giriyor bugün… Tırnağına gelse kırmızı kart ya! Cüneyt Çakır bilmiyor mu bunun kırmızı olduğunu? Niye çağırmıyor? Serdar Tatlı’yı da yollayacaklar oradan… Sen ne kadar iyi niyetli olursan ol! Urfa yolları gözüktü… Beşiktaş yener, şampiyon da olur. Ben Denizli’de yenmesine rağmen Fenerbahçe’nin, Fenerbahçekarşısında Başakşehir’in mağdur edildiğini gördüm ve söyledim. Sen Cüneyt Çakır olarak niye çağırıyorsun?” ifadelerini kullanmıştı.

DEMİRKOL’DAN DİLMEN’E: SEN KİMSİN?

Socrates’in YouTube kanalında Dilmen’in bu sözlerini eleştiren Demirkol ise, “Serdar Tatlı’nın altını oyuyorlar, ben olsaydım vermezdim’ dediğin zaman başka bir şey ortaya çıkıyor. Ben vermezdim diyorsun ama sen zaten hakem değilsin, oynadığın da 2 sezon top zaten (sık sık sakatlanmasından bahsediyor). Şunu diyebiliyorsun, ‘ben vermem’ ya sen kimsin? Ne ara taktın FIFA kokartını? Daha kuralı bilmiyorsun ki. İki penaltı da doğru bir kere. Hakem verdiyse doğrudur, öyle pozisyonlar çünkü. İkinci penaltı ligde 5 defa verildi. Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmaında verildi en son. Serdar Tatlı demiş ki bu penaltıları verin.” dedi.

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

1 ay Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

1 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

3 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

3 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

5 ay Önce