Beşiktaş’ta Sergen Yalçın’dan Fenerbahçe taktiği: 90 dakika durmak yok – Beşiktaş Haberleri

Muhteşem Lig’de geçen hafta takımda birçok eksik bulunmasına karşın Başakşehir’i 3- 2’lik skorla deviren Siyah-Beyazlılar’da teknik adam Sergen Yalçın, bu akşamki bir öteki şiddetli gayret olan Fenerbahçe karşısında da zafere ulaşmayı hedefliyor. Dev müsabakaya hafta boyunca oyuncularını itinayla hazırlayan Yalçın, Başakşehir müsabakasından örnekler vererek 3 puanı getirecek formülü belirledi. Başaralı teknik adamın, Başakşehir müsabakasının birinci 70 dakikalık kısmında rakibi hamle futboluyla boğup kalan 20 dakikalık kısımda ise oyundan düşmelerinin sonrasında 2 gol yemelerini hatırlattığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin skor ne olursa olsun kısıtlı müddette bile olsa tehlike yaratabileceğini göz önünde bulundurarak öğrencilerinden 90 dakika boyunca en uygun halde çaba etmelerini istediği belirtildi.

Rosier de atağa çıkacak

Kadıköy’deki uğraşa tekrar atak futboluyla başlayacak olan Sergen Yalçın, bu doğrultuda forvet sınırında vazife yapacak Cyle Larin ve Vincent Aboubakar’a durum üretmek için planını oluşturdu. Buna nazaran sık sık rakip ceza alanı içi ve etrafında yer alacak olan ikiliye, kanatlardan Rachid Ghezzal ve geriden de Atiba Hutchinson, yapacağı bindirmelerle takviye verecek. Sağ koridordan sık sık ileri çıkacak olan Valentin Rosier de rakip ceza alanına yapacağı ortalarıyla ekip arkadaşlarına gol konumu yaratmaya çalışacak.

Derbide Erol Bulut’un önünde

Teknik adam olarak Fenerbahçe karşısındaki 10. gayretine çıkacak olan Sergen Yalçın, daha evvel 9 uğraşta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet almıştı. Hocalık mesleğinde Erol Bulut’a rakip olduğu 3 karşılaşmatan 1’er galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle ayrılan Yalçın, Futbolculuk mesleğinde ise Bulut’un çok önünde bulunuyor. Sergen Yalçın ile Erol Bulut oyunculuk periyotlarında 10 sefer farklı kadrolarda birbirlerine karşı oynadılar. Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla ise 5 defa rakip oldular. Bu 5 derbide Erol Bulut, hiç galibiyet görmedi, Sergen Yalçın’lı Kartal 3 galibiyet, 2 beraberlik yaşadı.

Sergen Yalçın Fene’e karşı ne yaptı?

O G B M A Y

İç saha 7 3 1 3 9 10

Dış saha 2 – – 2 2 6

Toplam 9 3 1 5 11 16

(Fanatik)

Kartal haberleri

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

1 ay Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

2 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

3 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

3 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

5 ay Önce