Beşiktaş’ın yıldızı Josef de Souza’dan transfer itirafı! – Beşiktaş Haberleri

Türkiye’ye geri döndüğü için memnun olduğunu söyleyen Beşiktaş’ın Brezilyalı Futbolcusu Josef de Souza, “Çok yeterli kadromuz var. Döneme güzel bir başlangıç yapmadık lakin kıymetli olan nasıl başladığınız değil ligi nasıl bitirdiğiniz. Sonuçta futbolda şampiyonluklar hatırlanıyor” dedi.

Kara kartal’ın yeni transferi Josef de Souza, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı grubun ilgisinden şad kaldığını belirten de Souza, “Artık çalışma vakti. Bana Beşiktaş’ta gösterilen sevgiyi, ilgiyi alanda bir formda karşılamam lazım. Onun için de çalışmalarımız devam ediyor” sözlerini kullandı.

Brezilyalı oyuncu, geçen dönem formasını giydiği Al-Ahli Kulübü’nün lisansını vermemesi konusundaki soruya, “Bir oyuncununbir kulüple FIFA’lık olduğunda yaşanan olağan bir süreç. Aslında transfer olduğunuz ekibe kendisi lisansı göndermek istemiyor. Burada da FIFA devreye giriyor. Al-Ahli lisansı vermek istemedi, FIFA verdi. Sonuç olarak buradayım” karşılığını verdi.

“EN ÖNEMLİ TEKLİFİ BEŞİKTAŞ VERDİ”

Birçok ekiple transfer periyodunda isminin geçtiğini belirten Souza, “Bütün kulüplerden kelamlı teklifler geldi. Kara kartal’ın teklifi daha ciddiydi ve bu teklifi değerlendirdik” açıklamasını yaptı.

Daha evvel Fenerbahçe’de forma giyen 31 yaşındaki Futbolcu, Beşiktaş’taki beklentiler konusunda, “Ülkemde de büyük kulüplerde oynadım. Bunun için kendimi şanslı ve özel hissediyorum. Brezilya’da ve burada büyük kulüplerde oynadım. Büyük kulüplerde beklenti birebir, şampiyon olmak istiyorlar. Bu çok fazla bir şey değişmiyor” yorumunu yaptı.

“ÖZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUM”

Suudi Arabistan ile Türkiye ortasında idman çalışmalarında metotların farklı olduğunu söyleyen Souza, “Orada oynarken fizik gücümü korumak için özel çalışmalar yapıyordum. Burada da bunu sürdürüyorum. İki haftalık çalışmadan sonra 90 dakika oynayabildim. Bu da güzel durumda olduğumu gösteriyor” dedi.

“İYİ OLURSAM HUSUS ÖNEMSİZ”

Beşiktaş ile 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık mukavele imzalamasına da değinen Brezilyalı Futbolcu, “Benim burada yapmam gereken en uygun performansı göstermek. Beşiktaş’ın koyduğu unsurdu. Güzel olduğum sürece o unsurun çok geçerli olacağını düşünmüyorum” değerlendirmesinde bulundu.

“ÖNEMLİ OLAN LİGİ NASIL BİTİRDİĞİNİZ”

Teknik Yönetici Sergen Yalçın ile yeterli bir bağlantı kurduklarını anlatan Josef de Souza, “Sergen Yalçın, deneyimli bir antrenör. Beşiktaş için neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Grubu bu durumdan nasıl çıkarıp doruğa taşırız ve tepe yarışı içinde tutabiliriz konuşmaları yapıyoruz. Bütün konuşmalarımız bu istikamette. Çok âlâ kadromuz var. Döneme âlâ bir başlangıç yapmadık ancak değerli olan nasıl başladığınız değil ligi nasıl bitirdiğiniz. Sonuçta futbolda şampiyonluklar hatırlanıyor” halinde konuştu.

“TARAFTAR KARA KARTAL’IN BÜYÜK GÜCÜDÜR”

Fenerbahçe forması giydiği periyotta Kara Kartal’a karşı Vodafone Park’ta çok karşılaşmaa çıktığını hatırlatan siyah-beyazlı oyuncu, “Siyah beyazlı taraftar kusursuz bir taraftar. Çok büyük fark oluşturuyorlar. Onların olmaması beni çok üzüyor. Onların ekibe gösterdiği katkıyı çok düzgün bilen oyuncuyum. Ekipteki yeni oyuncular içinde taraftarları en düzgün bilen oyunculardan biriyim” diye konuştu.
maçların tekrar seyircili oynanma durumuna değinen Souza, şunları söyledi:

“Taraftar, Beşiktaş’ın büyük gücüdür. Stada dönme ihtimali olursa Kara kartal’ı itecektir. Diğer gruplara karşı oynarken Beşiktaş’ı izledim. Kadroları 1-0, 2-0, 3-0 geride olsa da Kara kartal’ı desteklemeye devam ettiklerini gördüm. İnanılmaz anlardı. Taraftarlar yine tribünde olursa Kara kartal’ın gücü olacaktır.”

(Fotomac)

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

1 ay Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

2 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

3 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

3 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

5 ay Önce