Rosier: Burada olmak çılgınlık! – Beşiktaş Haberleri

Beşiktaş’ın yeni transferi Fransız oyuncu Valentin Rosier, siyahbeyazlı grupta forma giymenin çılgınca bir his olduğunu söyledi. Portekiz grubu Sporting Lizbon’dan dönem sonuna kadar kiralık olarak takıma dahil edilen 24 yaşındaki sağ bek, siyah-beyazlı kulübün toplumsal medya hesaplarına açıklamalarda bulundu. Kara Kartal’a transfer olmaktan duyduğu memnunluğu lisana getiren Rosier, “Burada olmak çılgınca bir şey. Bu türlü bir kentte ve kulüpte oynamak benim için hoş bir his olacak” tabirlerini kullandı.

SAVAŞÇI VE SÜRATLIYIM
Siyah-beyazlı kadroda uygun bir performans sergilemek istediğini aktaran Fransız oyuncu, “Savaşçı ve süratli bir Futbolcu olduğumu söyleyebilirim. Oyunu tek istikametiyle oynayan bir özelliğim yok. Hem savunmada hem de hamlede kadro için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş’ın ve taraftarının popülaritesini daha evvelce biliyorum. İnşallah şampiyon oluruz. Elimden geleni yapacağım. Taraftarların stada gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuştu. Rosier, son olarak Türkçe “İnşallah Beşiktaş şampiyon” sözlerini kullandı.

93
Beşiktaş ile G.Birliği Muhteşem Lig’de 93. defa karşı karşıya geliyor. Geride kalan karşılaşmalarda beşiktaş’lılar rın 53 galibiyetine karşılık, kırmızı-siyahlılar 8 defa kazandı, 31 karşılaşma berabere bitti. Ligde Beşiktaş’ın 150 golüne, Başşehir grubu 63 golle karşılık verdi.

17 YABANCI OLDU
Takımında 16 yabancı Futbolcu bulunan ve bunlardan Mirin, Douglas ve Lens’i takım dışı bırakan siyah beyazlılar , son olarak Rosier’i kiralayarak bu sayıyı 17’ye çıkardı. Idaresi transferin son 3 gününde santrfor ve kanat Futbolcusu almayı isterken mevcut yabancılardan 4 yahut 5’i ile yollarını ayırmak zorunda. Aksi durumda futbolcuların kontratları dondurulacak.

ÇEBİ’DEN BEĞENILEN GELDİN ZİYARETİ
Beşiktaş Lideri Ahmet Işık Çebi, siyah-beyazlı futbol kadrosunun yeni transferi Valentin Rosier ile bir ortaya geldi. 24 yaşındaki Futbolcu ile Nevzat Demir Tesisleri’nde buluşan Lider Çebi’nin, Rosier’e “hoş geldin” dediği ve muvaffakiyet dileğinde bulunduğu söz edildi.

(Fotomac)

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

4 hafta Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

1 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

2 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

2 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

4 ay Önce