Tolga Zengin’den Ersin ve Uğurcan yorumu,Kartal haberleri

Futbol mesleğinde hem Trabzonspor birebir vakitte Beşiktaş forması giyen Tolga Güçlü, beIN Sports’ta dev karşılaşmaı kıymetlendirdi.

İşte Güçlü’nün yorumları:

“Trabzonspor’da Sosa, Novak, Pereira halinde isimlerin olması fazlaca değişik bir imaj oluşturuyor. Gole kadar değişik bir Trabzonspor var. Golden sonrasında ise diğer. Geçen yılki pas oyununu oynamaya çalıştı Trabzonspor. Sörloth yoktu ve durumlara giremedi. Lakin golden sonrasında yüksek top atmaya başladılar. Sörloth elinde yok. Ekuban’ı geriye top attığında kullanabilirsin.

“Beşiktaş’ta sonradan giren Futbolcular etkiliydi”

Trabzonspor’da orta saha geride kaldı. Beşiktaş’ta oyuna sonradan giren oyuncular da tesirliydi. Lens’in durumu meçhuldü ama skoru çevirebilecek oyunculardan bir tanesiydi. Bu galibiyet kim bilir onun ismine da uygun olabilir. 

Ersin ve Uğurcan değerlendirmesi

Ersin yan toplarda güzeldi. Atılan şutlarda da düzgündü. Üzücü bir tabanda düzgün atılımlar yapmış oldu. Islatsan balçık olacak bir taban. Tamamımız kusur yapıyoruz. Kusur olacaksa kazanılan maçlarda olacak ki fazla değerliye mal olmasın. Ceza alanı haricinde kaleci sana bırak dese bile stoperin de vurması lazım. Kaleci dese bile sondan bundan evvelki Futbolcu vurmalı. Kalecinin tabiatında olan bir şey. Yanlışlar olabilir. Uğurcan da kötü karşılaşmalar oynayabilir. Uğurcan için de şanssız bir karşılaşmatı. Uğurcan’ın 3 golde de yapabileceği fazlaca bir şey yoktu.

“Beşiktaş baskıyı kırınca muteber oynadı”

Sİyah beyazlı takım’ın defansı âlâ bir imaj çizdi. Trabzonspor’un oyun başlangıcında baskısı vardı. Baskı kırılınca ve gol erişince Beşiktaş daha muteber oynamaya başladı. oyuncular ne kadar kaliteli olursa olsun, galibiyet aktörleri fazlaca daha güzel noktaya getiriyor. Ortam da daha eğlenceli oluyor. Daha dönemin başı. Trabzonspor’da Sörloth gidecekse ki o denli ki görünüyor… Ekibe fazlaca acil adapte olabilecek bir forvete ihtiyaç var. Stoper mevkisinde bir ihtiyaçları var. Bir de bir 10 numaraya gereksinim var. Önde düzgün oyuncular var lakin yaratıcılık fazlaca değişik bir nokta. Futbolcular fazlaca birbirine benzeyen oyuncular. İçlerinde en yaratıcı olanı Guilherme. Lakin ondan da mutlu değiller.

‘Kara kartal’ın forvete gereksinimi var’

Sİyah beyazlı takım’ın da forvete muhtaçlığı var. Beşiktaş’ta ne olursa olsun emek harcamalar yapılmıştır. Alternatifleri vardır. 1-2 hafta içerisinde açıklanabilir. Geçirme de kolay iş değil. Beşiktaş sağ beke Futbolcu alabilir. Yıllardır Necip oynuyor sağ bek. Ljajic’i kazanabilirlerse o da bir transferdir. Bir kanat oyuncusu alınabilir alternatif olarak. Ljajic de sağ açıkta oynayabiliyor. Beşiktaş için işler birazcık daha planlı. Bence daha kolay geçireceklerdir bu periyodu.”

(Fanatik)

Yakın zamanda Gönderilenler

Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, yarın Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı için…

4 hafta Önce

Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

Aslanlar , ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet…

1 ay Önce

Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

Futbol tutkunları bu heyecan dolu derbiyi sabırsızlıkla bekliyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri…

2 ay Önce

Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

Eşleşmenin ilk maçını temsilcimiz 3-2 kazanmıştı. İşte rövanş maçının detayları... Galatasaray  16 turu play-off ilk…

2 ay Önce

Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

Trendyol Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Galatasaray, Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Eryaman Stadyumu'nda…

3 ay Önce

Galatasaray – Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Süper Kupa canlı yayın

Galatasaray - Fenerbahçe maçı canlı izle | GS FB Türkiye Süper Kupa finali canlı yayın…

4 ay Önce