sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş – Rio Ave maçı canlı izle | BJK – Rio Ave canlı izle

Tek maç üzerinden oynanacak maçta nefesler tutulacak. Maçı takip etmek isteyen futbolseverler ise maçın hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağı merak ediyor,

Beşiktaş – Rio Ave maçı canlı izle | BJK – Rio Ave canlı izle . Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz’in Rio Ave takımıyla karşı karşıya gelecek. Avrupa mücadelesine UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda başlayan ve Yunanistan temsilcisi PAOK’a deplasmanda 3-1 mağlup olan Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde ilerlemek için yarınki karşılaşmaya çıkacak. Sergen Yalçın yönetiminde Şampiyonlar Ligi ön eleme  mücadelesinde PAOK’a mağlup olmaktan kurtulamayan siyah beyazlılar UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmanın hesaplarını yapıyor.



Sezona aldığı Trabzonspor galibiyeti ile başlayan Beşiktaş bu hafta sonu oynadığı Antalyaspor karşılaşmasından 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Ligin ardından rotayı Avrupa Ligi’ne çeviren kartal maç gününü beklemeye başladı. Siyah beyazlıların Rio Ave’yi konuk edeceği mücadele salgın hastalık nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Beşiktaş – Rio Ave maçı canlı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz’in Rio Ave takımıyla karşı karşıya gelecek. Beşiktaş – Rio Ave  maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda olacak sorularının yanıtı sosyal medyada futbol severler tarafından araştırılıyor. Beşiktaş – Rio Ave  maçı canlı izlenebilecek mi? İşte canlı izle linki ve maç hakkındaki detaylar…

Beşiktaş – Rio Ave  maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden Beşiktaş – Rio Ave  maçı Canlı İzle‘ aramalarını yapmaya başladı. Beşiktaş – Rio Ave  maçı canlı ile bu akşam   karşı karşıya geliyor. Zorlu maçı canlı izlemek isteyen sporseverler için canlı yayın bağlantısı haberimizde. Bu  haftasında iki güçlü takım  karşı karşıya geliyor.

Karşılaşmayı   izlemek isteyen taraftarlar ise ‘Beşiktaş – Rio Ave  canlı izle’ aramalarını şimdiden  yapmaya başlayarak Bein Sports canlı yayını nasıl izleyeceğini araştırmakta.  Bu yazımızda berimizden Bein Sports canlı yayın izleme linkine ve Beşiktaş – Rio Ave  maçına ulaşabilirler.  Peki Beşiktaş – Rio Ave  maçı izlemek için ne yaplamlı ?

Beşiktaş – Rio Ave  maçını canlı yayınlayan yabancı kanalların listesi Bu günki haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. İki katık için önem taşıyan bu maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar  Beşiktaş – Rio Ave  maçının saat kaçta başlayacağı ve internet üzerinden nasıl canlı olarak izleyeceklerini araştırmakta.

Beşiktaş – Rio Ave maçı canlı izle

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz’in Rio Ave takımıyla karşı karşıya gelecek. Avrupa mücadelesine UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda başlayan ve Yunanistan temsilcisi PAOK’a deplasmanda 3-1 mağlup olan Beşiktaş, Avrupa Ligi’nde ilerlemek için yarınki karşılaşmaya çıkacak. Rio Ave ise 2. ön eleme turunda Bosna Hersek’in Borac takımını deplasmanda 2-0 yenerek adını 3. ön eleme turuna yazdırmıştı.

Beşiktaş – Rio Ave maçı canlı yayın

Vodafone Park’taki karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve D-Smart 20. Kanal‘dan canlı yayınlanacak. Mücadeleyi Alman hakem Daniel Siebert yönetecek. Siebert’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jan Seidel ve Rafael Foltyn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alman Florian Badstübner olacak.

BEŞİKTAŞ – RIO AVE MAÇININ İDDAA ORANLARINI GÖRMEK İÇİN HEMEN TIKLAYIN

Tek maç üzerinden oynanacak karşılaşmada üstünlük sağlayacak ekip, play-off turuna yükselecek. Koronavirüs salgını nedeniyle UEFA’nın aldığı karar gereği bu sezon eleme turları tek maç üzerinden oynanıyor. Turu atlayacak takım play-off’ta İtalya’nın Milan ve Norveç’in Bodo Glimt takımları arasındaki eşleşmeyi geçen tarafla İstanbul’da karşılaşacak.

Kazanan play-off turuna yükselecek

Süper Lig’deki Trabzonspor maçı öncesi yapılan yeni tip koronavirüs testinin sonucu pozitif çıkan Sergen Yalçın, yarınki karşılaşmada yer alamayacak. Son test sonucu negatif çıkan Yalçın, karantina sürecinden dolayı ligdeki Trabzonspor ve Fraport TAV Antalyaspor maçlarında takımının başında yer alamamıştı. N’Koudou ve Oğuzhan Özyakup takımla çalışmalara başladı

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları geçen Georges-Kevin N’Koudou ve Oğuzhan Özyakup, takımla çalışmalara başladı. Hazırlık maçında sakatlanan N’Koudou, Trabzonspor ve Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmalarında görev alamamıştı. Trabzonspor mücadelesinde aynı durumu yaşayan Oğuzhan ise Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında yer alamamıştı.

BEŞİKTAŞ’IN MUHTEMEL 11’İ:

Ersin, Lens, Vida, Wellington, Nsakala, Boyd, Atiba, Oğuzhan, Dorukhan, Llajic, Larin

Beşiktaş’ın Rio Ave maçı öncesinde yaptığı son çalışmayı DHA olarak CANLI yayınlamaktayız.

Beşiktaş’ın Rio Ave maçı öncesinde yaptığı son çalışmayı DHA olarak CANLI yayınlamaktayız.

BEŞİKTAŞ RİO AVE MAÇI NE ZAMAN?

24 Eylül 2020 Perşembe günü oynanacak olan maç Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak.

BEŞİKTAŞ RİO VE MAÇI HANGİ KANALDA?

Mücadelenin yayıncı kuruluşu ise Spor Smart olacak.

Temsilcimiz Beşiktaş’ın sahaya çıkacağı mücadeleyi Alman Futbol Federasyonundan Daniel Siebert yönetecek. Siebert’in yardımcılıklarını Jan Seidel ve Rafael Foltyn yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini Florian Badstübner yapacak.

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.