sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Akrep Burcu Özellikleri

Akrep Burcu özelliklerini tam anlamıyla biliyor musun?

Su elementinden olan Akrep burcu duygularla ve içten bilmekle ilgilidir. Aynı zamanda sabit olduğu için de dayanıklılık üzerine yoğunlaşmış bir burçtur. En derinlerdeki gerçekle ilgilenir. Genel olarak “niye” sorusunu çok sorarak daha da derine inmek ister. Casuslar, araştırmacılar, dedektifler ve arkeologlar Akrep ile sembolize edilebilir.
Hayatta kendi gücünün yetmediği bir şeyleri yapmak için etrafındaki kişilerle güçlerini birleştirebilir. Psikolojik anlamda da Akrep burcu dönüşümü simgeler. Bu dönüşümün en önemli kaynağı, Akrep’in aslolan gerçeğe ulaşma çabası olarak adlandırılabilir. Akrep, her şeyin bir sonunun olduğu bilinciyle başka kişileri kendi yollarına bırakarak tutkularını kontrol edebilir.Bir şeyin iç yüzünü bildiğinde ve iradeli olduğunda kendini duygusal anlamda güvende hisseder. Yaşadığı bir olay karşısında refleks olarak duygularını saklı tutmaya ve karşısındakini kontrol etmeye çalışarak güç savaşı yapabilir.
İnsanları duygusal olarak kontrol ederek iradesiz yönlerini tespit eder ve ihtiyaçlarını karşılayarak onları kendine bağımlı hale getirmek isteyebilir. Kafasına herhangi bir konuyu takma ve o konuyu kendi içinde saplantı haline getirme özelliği üstü kapalı olan birçok konunun açığa çıkmasına yardım eder.Akrep burcu, ihtiyaçlarının üstünü örtebilir. Kıskançlık, nefret ve tutku gibi duyguları çok yoğun yaşayabilir fakat bu duygularını dışarıya yansıtmadan kendi içinde yaşamayı tercih eder. Hayatı boyunca büyük bir kaybetme korkusu taşır. Bu yüzden her şeyi denetlemek ve kontrol altında tutmak ister. Bu duygulara bağlı olarak da ailesiyle ilişkilerini hiçbir zaman kesmek istemez.Akrep burcunun ilişki kurma tarzı sahiplenici, yoğun ve tutku doludur. Cinsel dürtüsü çok güçlüdür. Her türlü deneyimin sonuna kadar gitmek isteyebilir.
Bu kadar aşırıya bağlılık ve gücü kontrol isteği, onun gerçek sevgiyi yaşamasını kısıtlayabilir. Hayata karşı ve ikili ilişkilerine karşı güvensizlik duygusunu yoğun yaşayabilir. Bu yüzden acı çekmek istemediği için çevresindeki insanları ve ilişkilerini kontrol altında tutmak ister. İlişkilerinde oldukça intikamcı bir duygu yüklenebilir. Bir yandan sevdiğiyle bir bütün olmak isterken, bir yandan bu durumdan çok korkabilir ve uç duyguları bu şekilde yaşayabilir. Onun ilişkisinin bitmesi, (ayrılma) ona bir ölüm kadar ağır gelebilir. İlişkilerinde yüzeysellikle yetinmek istemez ve karşısındakinin en derinine sızarak orayı hissetmek ister. Yaşadıklarını kolay kolay unutmaz ve yaşadığı yoğun intikam duygusunu kolayca harekete geçirebilir.

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.