sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!

10:52 Galatasaray, dünya devini rezil etti! Tarihi galibiyet sonrası efsane logoyu değiştirdiler

14:25 MANCHESTER UNİTED GALATASARAY MAÇI EXXEN canlı izle 📺 | Manchester United Galatasaray maçı canlı izle – Spor Haberleri



Dave Goldberg Kimdir ?

David Bruce David Bruce “Dave” Goldberg Hakkında David Bruce “Dave” Goldberg
(02-09-1967)02-09-1967 (yaşı 50)
Şikago, Illinois, ABD İkamet Nuevo Vallarta, Meksika Meslek İş Adamı Aktif Yıllar 1967-2015 Burcu Terazi



Dave Goldberg 2 Ekim 1967’de Illinois – Şikago’da dünyaya gelmiştir. Dave Goldberg zengin bir aileden geldi. 1985 yılında mezun olduğu Blake Okulunda ilk eğitimini alan ünlü girişimci, prestijli Harvard Üniversitesi’ne gitmiş, 1989’da mezun olmuştur. Hukuk alanında kariyer yapmayı düşünen Dave Goldberg daha sonra bunun istediği şey olmadığını düşünerek kararından vazgeçmiştir.

Harvard’tan mezun olduktan hemen sonra Brian ve Co. için danışman olarak kariyer hayatına başlayan ünlü girişimci, iki yıl burada çalıştı ancak daha sonra avukat olmak istemediğine karar verdi. İşten ayrıldıktan sonra danışman olarak Capitol Records’da pazarlama stratejisi ve yeni iş geliştirme direktörü olan Dave Goldberg, pazarlama sektöründe daha önce hiç tecrübesi yoktu, ama müzik için derin bir tutkusu vardı. Capitol Records’ta, satışlarında meteorik bir artışa neden olan yeni ve yenilikçi fikirlerle büyük iş çıkaran ünlü girişimci, Starbucks ve Capitol arasındaki ortaklığın arkasındaki baş stratejistlerden biriydi. Anlaşmanın bir parçası olarak Starbucks mağazalarından önemli miktarda CD sattı. Ortaklık 22 yıl sürdü.

1993’te kendi şirketini kurmak için görevinden ayrılan ünlü girişimci, müzik satışıyla ilgili bazı parlak fikirlerini 1994’te Launch Media’ı kurarak hayata geçirdi. Launch Media, canlı performanslar ve müzik kişiliklerinin röportajları ile aylık bir CD aboneliği olarak başladı. Dave Goldberg’in yarattığı iş modeli, reklamlar yoluyla elde edilen gelir tarafından desteklendi. Daha sonra internet devrimi ile çevrimiçi müzik akışına başlandı ve bunu gerçekleştiren ilk şirketlerden biri haline geldi.

Başarının zirvesinde Launch Media’nın yaklaşık 300 milyon USD değerinde olduğu tahmin ediliyor. Zamanın en büyük internet devi olan Yahoo!’nun ilgisini çeken girişim, 1999’da her iki şirketin hisselerinin de değerinin %90’dan daha azına düşmesine neden olmuştur. Bu, Launch Media’yı önemli ölçüde devalüasyona uğrattı ve Yahoo! nihayet 2001’de şirketi satın aldı.

Yahoo! Launch Media’ı satın aldı, Dave Goldberg de Yahoo!’da bir konuma getirildi. 2007’de şirketten ayrılmadan önce 6 yıldan fazla bir süredir çalışan ünlü girişimci, Yahoo!’dan ayrıldıktan sonra Benchmark adında bir VC firmasında kısa bir süre çalıştı.

2009’da SurveyMonkey’nin CEO’luğuna getirilen Dave Goldberg, 2015’teki zamansız ölümüne kadar bu görevde kaldı. Görev süresince, SurveyMonkey’nin büyümesi olağanüstüydü. Son raporlara göre, şirket 2 milyar dolarlık bir değerlenmeyle 113 milyon gelir elde etti.

Dave Goldberg’in Kişisel Hayatı

Yıllar boyunca birçok başarıya imza atmış ve 1996’da Facebook’daki Baş İşletme Görevlisi ve bir Forbes’un En Güçlü 100 Kadını arasında bulunan Sheryl Sandberg ile tanışmış, çift 2004’te evlenmiştir. İki çocuğu olan çift çoğunlukla Menlo Park, California’da yaşıyorlardı.

1 Mayıs 2015’te, Meksika’daki tatilleri sırasında koşu bandında egzersiz yaparken bir kaza geçiren ünlü girişimci, düşmüş ve çok fazla kan kaybı yaşayarak kafa travması geçirdi. Hastaneye kaldırıldıktan sonra kurtarılamayan ünlü isim, hayatını kaybetmiştir.

Dave Goldberg’i anma töreni 5 Mayıs 2015’te yapıldı ve törene Bono ve Hollywood yıldızı Ben Affleck de katıldı.

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.