sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Euroleague yönetimi geri adım attı! Hükmen mağlubiyetler kalktı… – Sevdamız Beşiktaş

Turkish Airlines EuroLeague yönetimi, sezon öncesi Kovid-19 salgını neticesinde yeni bir protokol düzenlemişti. Takımlarda pozitif vaka …

Turkish Airlines EuroLeague yönetimi, sezon öncesi Kovid-19 salgını neticesinde yeni bir protokol düzenlemişti. Takımlarda pozitif vaka sayılarının artmasıyla birlikte protokol kuralları da uygulamaya konmuştu. Buna göre EuroLeague, takımlara sahaya 8 oyuncu çıkaramaması halinde ‘Hükmet mağlubiyet’ kuralı uyguluyordu.



Zenit St Petersburg’un üçüncü ve dördüncü, ASVEL’in ise dördüncü haftada oynayacağı maçlar, COVID-19 vakaları nedeniyle yeterli oyuncu çıkaramamaları sonrası iptal edilmiş ve bu takımlar hükmen mağlup kabul edilmişti.

Son dönemde artan “hükmen mağlubiyet” kararları büyük tartışmalara neden olunca EuroLeague yönetimi hükmen mağlubiyet kararlarında geri adım attı ve oynanamayan maçların ileri bir tarihte yeniden düzenlenmesi için bir planlama yapabileceklerini açıkladı. EuroLeague’den yapılan toplantıda şu ifadeler kullanıldı:

‘İLERİ BİR TARİHE ERTELENECEK’

(…) Turkish Airlines EuroLeague ve 7DAYS EuroCup’taki maçların %90’ı planlandığı şekilde oynanacak olsa da son gelişmeler göz önünde bulundurulduğunda, hem turnuvanın bütünlüğünü hem de takımları korumak adına EuroLeague Basketball, ECA Yönetim Kurulu ve EuroCup Yönetim Kurulu’nun daha önce kabul ettiği bu maddeye, yerel ya da ülkesel otoritelerin uyguladığı seyahat kısıtlamaları nedeniyle oynanamayan söz konusu maçların sonuçları ile ilişkili bir tadil önerecek.

Neticede, COVID-19 vakaları nedeniyle bir karşılaşmada sekiz oyuncu çıkaramayan takımların söz konusu maçları ileri bir tarihe ertelenecek veya belirsiz bir tarihte oynanmak üzere iptal edilecek. Mevcut kurallar (bir karşılaşmanın en fazla üç kez ertelenebilmesi, maçların ertelenmeleri için verilen son tarihler gibi), seyahat kısıtlaması durumları için geçerli olacak.

Bu tadilin kabul edilmesi hâlinde söz konusu değişiklik, bu sebeple oynanmayan maçlar için de geçerli olacak ve Euroleague Basketball CEO’su, şu ana kadar oynanamayan altı maçı ileri bir tarihe erteleyebilecek.

Ek olarak EuroLeague Basketball, yerel ligler, yerel otoriteler, takım içi protokoller de dahil olmak üzere söz konusu durumdan etkilenen takımlar için belirlenen protokolleri gözden geçirecek. EuroLeague ve EuroCup takımları için en uygun uygulamalar, bu takımların sağlık ve güvenliğini azami ölçüde korumak üzere paylaşılacak.”

AYNI KURAL EUROCUP İÇİN DE GEÇERLİ

Mevcut kuralları esnetmek için görüşecek EuroLeague yönetimininde değişiklik kabul edilirse; şu ana kadar sonucu 20-0 kabul edilmiş ve oynanamayan tüm maçlar da dahil ileri bir tarihe ertelenebilecek. Aynı kurallar EuroCup’ta da geçerli olacak. Geçen haftada EuroCup’ta BursaBŞB.’nin Cedevita’yla oynanacağı karşılaşma iptal edilmiş ve temsilcimiz hükmen galip sayılmıştı.

(Sözcü)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.