sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



GALATASARAY – PSV EINDHOVEN CANLI MAÇ IZLE MATBET TV ŞIFRESIZ LINKLER

 GALATASARAY – PSV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu kura çekimi yapıldı. Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu kura çekimi yapıldı. Galatasaray Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile eşleşti. Galatasaray – PSV Eindhoven arasındaki ilk mücadele Hollanda’da oynanacak. Galatasaray sahasındaavantajlı skoru alarak ikinci karşılaşma öncesi avantaj sağlamak istiyor.
GALATASARAY – PSV MAÇI NAKLEN İZLE
PSV Eindhoven – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
PSV Eindhoven’a karşı ilk karşılaşma 20 veya 21 Temmuz’da deplasmanda, rövanş maçı ise 27 veya 28 Temmuz’da İstanbul’da oynanacak.
UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. ön eleme turundan başlayacak Galatasaray’ın rakibi Hollanda ekibi PSV Eindhoven oldu. Taraftarlar ise sonucun belli olmasından sonra karşılaşma tarihine odaklandı. Galatasaray ilk maçı rakibiyle sahasındaoynayacak. Avantajlı skorla dönerek ikinci mücadelede avantaj sağlamak istiyor.
GALATASARAY – PSV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu kura çekimi yapıldı. Galatasaray Hollanda ekibi PSV Eindhoven ile eşleşti. Galatasaray – PSV Eindhoven arasındaki ilk mücadele Hollanda’da oynanacak. PSV Eindhoven’a karşı ilk karşılaşma 20 veya 21 Temmuz’da deplasmanda, rövanş maçı ise 27 veya 28 Temmuz’da İstanbul’da oynanacak. Karşılaşmanın saati ve yayıncısı ise henüz belli oldu.
PSV Eindhoven ile ilgili son bilgiler
Olası rakiplerden olan Hollanda temsilcisi, ligini 88 puanlı şampiyon Ajax’ın sonrasında 72 puanla ikinci sırada bitirdi. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Granada, PAOK ve Omonia takımlarının arasında 12 puanla lider turlayan Eindhoven, son 32 turunda Olympiakos’a elendi. Oynadığı 45 mücadelede 27 golü bulunan Donyell Malen, takımın en skorer ismi olarak göze çarpıyor. Maçlarını 35 bin kişi kapasiteli Phillips Stadyumu’nda top koşturupkırmızı beyazlı ekibin teknik adamlüğünü Roger Schmidt yapıyor.
PSV Eindhoven – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta Peki, PSV Eindhoven – Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar ve karşılaşmanın naklenskor takibi fanatik.com.trde… Galatasaray PSV maçı ne zaman, saat kaçta? GS PSV maçı GS PSV maçı hangi kanalda yayınlanacak? 2020-2021 sezonunda ligde 2. olarak Şampiyonlar Ligi’ne 2’nci ön eleme turundan katılmaya hak Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman saat kaçta …SPOR Şampiyonlar Ligi Galatasaray PSV hangi kanalda? Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi belli oldu. Çekilen kura sonucu Galatasaray – PSV maçı ne zaman? Galatasaray – PSV Galatasaray – PSV maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak belli mi? UEFA Şampiyonlar Ligi’ne 2. ön eleme turundan başlayacak GS-PSV maçı ne zaman 2021? Galatasaray – PSV Eindhoven Galatasaray – PSV Eindhoven maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi İkinci Ön Eleme Turu kura çekimi yapıldı. Galatasaray .Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman, şifresiz hangi Galatasaray PSV Eindhoven maçı Bein Sports ekranlarından ve İdman TV kanalından şifresiz olarak naklenyayınlancak. Galatasaray’ın gruplara … PSV Galatasaray maçı ne zaman? 2021 Şampiyonlar Ligi 2
PSV GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA? Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu PSV Galatasay maçı 20-21 Temmuz’da Galatasaray – PSV maçı ne zaman? Galatasaray – PSV Galatasaray – PSV maçı hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak, tarih belli oldu mu? Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki …

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.