sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Dünyanın Sporunu S Sport Plus’ta İzleyin!

Aralarında Premier Lig, NBA, F1, Bundesliga, UFC, NFL ve Moto GP’nin de yer aldığı dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını yayınlayan S …

Aralarında Premier Lig, NBA, F1, Bundesliga, UFC, NFL ve Moto GP’nin de yer aldığı dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını yayınlayan S Sport Plus Eylül ayında sporseverlerin kaçırmak istemeyeceği bir kampanya başlattı. Kampanya döneminde S Sport Plus’ın zengin spor içeriğinin tamamı 1 ay boyunca sadece 9,99 TL’ye izlenebilecek.



Sporseverler ssportplus.com üzerinden “ILKAY999” kodunu kullanarak başlatacakları üyeliklerde ilk ay sadece 9,99TL ödeyerek S Sport Plus’ın zengin içeriğinden faydalanabilecekler.

Dünyanın en değerli liglerinde yeni sezon heyecanı!

Spor organizasyonları birer birer yeni sezonlarına başlarken sporseverler de ligleri, karşılaşmaları ve yarışları heyecanla bekliyor. Futbolseverlerin soluksuz takip ettiği liglerden İngiltere Premier Ligi 12 Eylül’de 2020-21 sezonuna başlarken, Alman Ligi Bundesliga ise 18 Eylül’de sahaya çıkıyor.

Amerikan Futbol Ligi NFL ise uzun süre aradan sonra sevenleriyle canlı yayında S Sport Plus üzerinden buluşacak. 1-15 Ekim tarihleri arasında NBA finalleri heyecanı yaşanırken, motor sporları tutkunları için de F1 ve Moto GP yarışları yılsonuna kadar devam edecek. Sporseverler izlemek istedikleri maç ya da yarış programını istedikleri yerde S Sport Plus’ın çoklu ekran teknolojisiyle izleyebilecek.

Farklı spor branşlarında her ay 300 saatin üzerinde canlı yayın

Kullanıcılar “Tekrar İzle” özelliği sayesinde kaçırdıkları maçın tamamını, maç biter bitmez yeniden izleyebiliyorlar. “Önemli Anlar” özelliği ile kullanıcılar isterlerse maçın tamamının tekrarını ya da doğrudan maçların kritik anlarına gidip, kaçırdıkları maçın özetine ulaşabiliyorlar. Farklı spor branşlarında her ay 300 saatin üzerinde canlı yayın gerçekleştiren S Sport Plus’ta, ”çoklu izleme” özelliğiyle 4 farklı canlı yayın, aynı ekran üzerinden kullanıcılar tarafından izlenebiliyor. Böylelikle hafta sonları aynı saatte yayınlanan maçları bir arada izleyebilmek kullanıcılara önemli bir konfor sağlıyor.

S Sport Plus ile bir maçtan diğer maç yayına, istedikleri an istedikleri cihazda geçip, telefon, tablet, PC ya da TV cihazları üzerinden yayınları izleyebiliyorlar. S Sport Plus’ın görüntü kalitesi üyelerin internet hızına göre anlık olarak optimize olup kesintisiz izleme zevki sağlıyor.

Covid-19 salgını nedeniyle spor müsabakalarına verilen arada, S Sport Plus, üyelerinin artan içerik taleplerine, platforma dahil ettiği aksiyondan, maceraya, komediden bilim kurguya, gişe rekortmeni, bol ödüllü filmlerle yanıt veriyor. S Sport Plus böylelikle kullanıcılara spor keyfinin yanında film keyfini de sunuyor. LG Smart TV, Apple TV, Android TV ve Google Chromecast üzerinden de kullanıcılarına erişim imkanı sağlayan S Sport Plus önümüzdeki aylarda diğer Smart TV çözümleriyle daha geniş bir kullanıcı kitlesine yayınlarını geniş ekranda izleme fırsatı sunacak. Extreme sporlardan yelkene, rodeodan su sporlarına kadar pek çok alternatif branş ve spor belgesellerini üyelerine sunan S Sport Plus tüm sporseverleri sporun zenginliğini yaşamaya davet ediyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.