sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!

10:52 Galatasaray, dünya devini rezil etti! Tarihi galibiyet sonrası efsane logoyu değiştirdiler

14:25 MANCHESTER UNİTED GALATASARAY MAÇI EXXEN canlı izle 📺 | Manchester United Galatasaray maçı canlı izle – Spor Haberleri



Stefano Okaka resmen açıkladı

Stefano Okaka resmen açıkladı

Udinese‘nin Watford‘dan kadrosuna kattığı Nijerya asıllı İtalyan golcü Stefano Okaka, Çizme basınına verdiği röportajda gündeme bomba gibi düşen bir transfer itirafında bulundu.



Söz konusu süreçle ilgili yaptığı açıklamada “Beşiktaş’a neredeyse evet demiştim. Önerdikleri kontrat son derece cazipti.” ifadelerini kullanan yıldız futbolcu, “İtalya’da yalnızca Udinese’de forma giyebilirdim ve transferin son gününde de eski takımıma geri döndüm. Beni sıcak karşılamaları ve gösterdikleri sevgi çok hoşuma gitti. Udinese’de sembol olmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

Stefano Okaka kimdir?

 

Stefano Chuka Okaka (d. 9 Ağustos 1989, Castiglion del Lago), Nijerya kökenli İtalyan futbolcudur.

Roma alt yapısından yetişen Okaka, henüz 16 yaşında iken Roma A takımı ile maçlara çıkmış ve dikkat çekmiştir. Santrfor mevkinde oynamaktadır. 2007 yılında Serie B takımlarından Modena ile anlaşmıştır. Okaka, Premier League takımlarından Watford’da forma giymektedir.

Stefano Okaka kimdir

29 Eylül 2005’te, 16 yaşındayken, 51 gün, UEFA Kupası’ndaki ilk takımıyla Aris’e karşı oynayarak ilk çıkışını yaptı . Böylece, bir İtalyan takımı için uluslararası bir yarışmada ilk kez karşılaşan en genç futbolcu oldu.  Okaka , 8 Aralık 2005’te Napoli’ye karşı Coppa Italia maçında ilk resmi golünü attı, orta sahadan gelen güçlü bir koşuş ve kalecinin solundaki son vuruşla kaleci, müsabakada en genç golcü oldu. 16 yaş, 121 gün. O, onun yapılmış Serie A karşı çizmek uzakta 1-1, 16 yıl ve 125 günlük yaşta, 18 Aralık 2005 tarihinde, aynı ay içinde kulüp ile ilkSampdoria .  O, onun ilk olmay kıdemli takımı için çeşitli daha görünüşe yaptı Serie A üzerinde maçı 3-1 kazandı üç Roman hedeflerin son, Eylül 2006, 17, dokuz ay sonra golü Siena sadece Francesco Totti’nin yerine geçtikten sonra 17. doğum gününden 38 gün sonra . Ayrıca , o ay UEFA Şampiyonlar Ligi’nde daha sonra , 27 Eylül’de, 17 yaşında, 49 günlük Valencia’da 2 – 1 deplasman kaybıyla başladı .

Daha sonra ilk takım deneyimini kazanmak için 2007–08 sezonunda Serie B taraf Modena’ya ödünç verildi . Stefano Okaka, Modena’da oldukça iyi bir sezon geçirdi ve 33 maçta yedi kez skor aldı.

Romanlara döndükten sonra, 30 Haziran 2012 tarihine kadar devam eden yeni bir sözleşme imzaladı. Bir parçası olarak, ilk iki mevsimde yıllık 0,6 milyon Avro brüt maaş kazandı ve ardından 0,7 milyon Avro ile 0,9 milyon Avro oldu . Ayrıca , Ocak-Haziran 2009 tarihleri arasında Serie B’deki Brescia’da altı aylık bir kredi kullandı ve 16 maçta iki gol attı.

Ağustos 2009’da, Roma ile ilk golünü kıta yarışmalarında attı, son gol Gent’in 7–1 sonuçlarında atılması , 2009–10 UEFA Avrupa Ligi üçüncü eleme turunun ikinci ayağında Gent’in yenilgisiydi . Yine Avrupa Ligi’nde Roma’nın CSKA Sofya’ya karşı kazandığı 2-0 ve Roma’nın Fulham’a karşı kazandığı 2-1’lik maçı tekrar attı. Roma ile olan son hedefi Siena’ya karşı 88. dakikada galip geldi.

1 Şubat 2010’da sezon sonuna kadar borçlu Fulham’a katıldı. Fulham için ilk maçında 3 Şubat 2010’da Portsmouth’a karşı 1-0 galibiyet yaptı . Kulübün ilk golünü 14 Şubat 2010’da evinde 5. turda düzenlenen FA Cup’ta Notts County’ye attı .  4 Nisan 2010 tarihinde kulüp için Wigan Athletic karşısında ilk lig golünü attı . Fulham’ın 2010 UEFA Avrupa Ligi Finaline katılması için kupalarla bağlandı .

Ocak 2011’de borçlu Bari’ye taşındı . Orada, Lecce karşısında ilk golünü 1-0 kazandı. Bu oyunda o ve Kamil Glik , Bari için ilk maçlarını işaretler. O sezon Bari için bir gol daha attı. Stefano Okaka ,30. turda sakatlık geçirdi ve sezonun geri kalanını özledi.

Ağustos 2011’de Okaka, imza imzalamak istemediği iddia edilen bir eğitim oturumundan sonra Roman taraftarlar tarafından saldırıya uğradı.

Sezonun ilk yarısında Romanlar için tek bir görünüm sergilemedikten sonra, 22 Ocak 2012 tarihinde, sezonun sonuna kadar Borma’ya Parma’ya katıldı .  İlk Parma hedefini 7 Mart 2012’de, 2 – 2’de Fiorentina’ya karşı açılan golü attı. İkinci hedefini 21 Nisan’da Cesena karşısında buldu. Dört gün sonra Palermo’yla üçüncü oldu.
Kaynak: fanatik.com.tr

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.