sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş-Başakşehir maçında flaş tepki! Kriz sonrası öyle bir şey yaptı ki – Beşiktaş Haberleri

Süper Lig’in 9. haftasında Başakşehir’i konuk eden Beşiktaş’ta maçın önüne geçen ve büyük tepki çeken bir olay yaşandı.Geçen sezonun şampiyonu Başakşehir’i konuk eden Beşiktaş’ta yine çok konuşulacak bir olay gerçekleşti.



Süper Lig’in 9. haftasında Medipol Başakşehir’i konuk eden Beşiktaş, rakibi karşısına Gaziantep FK mücadelesine göre 6 farklı isimle çıktı.Siyah-beyazlı takımda 5 oyuncunun yeni tip koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıkmasıyla kadro sıkıntısı yaşayan teknik direktör Sergen Yalçın, kırmızı kart cezalısı Ersin Destanoğlu’nun yerine Utku Yuvakuran’ı kalede görevlendirdi.Valentin Rosier’in yerine savunmanın sağında Dorukhan Toköz forma giyerken, Gaziantep FK maçında sakatlanan Welinton’un yokluğunda ise stoperde Francisco Montero şans buldu. A Milli Takım’ın Hırvatistan ile oynadığı maçın devre arasında yeni tip koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı açıklanan Domagoj Vida’nın yerine ise Necip Uysal, Montero’nun yanında oynadı.

Beşiktaş’ta Oğuzhan Özyakup ise kadroda yer alamazken, bu oyuncunun görevini Bernard Mensah yerine getirmeye çalıştı.Siyah-beyazlı ekipte Fabrice N’Sakala da Oğuzhan gibi kadroya dahil edilmedi. Yalçın, bu oyuncunun savunmanın solundaki görevini ise genç isim Rıdvan Yılmaz’a verdi.

Dorukhan’ın savunmaya geçmesiyle savunmaya dönük orta saha görevini Josef de Souza yerine getirmeye çalıştı.Beşiktaş’ta Gaziantep FK maçında ilk 11’de oynayan Atiba Hutchinson, Vincent Aboubakar, Cyle Larin, Rachid Ghezzal ve Dorukhan Toköz Medipol Başakşehir maçında da forma giydi.Ajdin Hasic de Beşiktaş’ın zorlu maçta kullanamadığı isimlerden biri oldu.

N’Koudou kadroda
Beşiktaş’ta sakatlığı tamamen geçen Georges-Kevin N’Koudou, Medipol Başakşehir maçı için kadroya dahil edildi. Bu sezon sadece UEFA Şampiyonlar Ligi elemesindeki PAOK maçında forma giyebilen ve daha sonra sakatlığından dolayı kadroda yer alamayan N’Koudou, yedek soyundu.

16 yaşındaki Emre Bilgin yedek kaleci
Siyah-beyazlı ekipte yedek kaleci olarak 24 Şubat 2004 doğumlu Emre Bilgin yer aldı. Emre’nin yanı sıra genç oyuncular 19 yaşındaki Erdoğan Kaya, 20 yaşındaki Kartal Kayra Yılmaz ve 17 yaşındaki Serdar Saatçi de yedek soyundu.

Gökhan Töre de yedek
Sakatlığı nedeniyle Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK maçlarında forma giyemeyen Gökhan Töre de yedekler arasında yer aldı.Beşiktaş’ta ayrıca Güven Yalçın, Adem Ljajic ve Atakan Üner yedek soyundu.

Medipol Başakşehir de eksik
Hafta içinde iki oyuncusunun Kovid-19 test sonuçları pozitif çıkan Medipol Başakşehir de eksik isimlerle Beşiktaş maçına çıktı.Turuncu-lacivertli ekipte Mert Günok kadroda yer alamazken, bu ismin yerine kalede Volkan Babacan forma giydi. Medipol Başakşehir’in Gençlerbirliği ile yaptığı maçta ilk 11’de oynayan Carlos Ponck, Beşiktaş karşısında yedek soyundu. Danijel Aleksic ise kadroda yer alamadı. Turuncu-lacivertli ekipte bu oyuncuların yerine Mehmet Topal ile Martin Skrtel ilk 11’de görev aldı.Konuk ekipte Uğur Uçar ve sakatlıkları bulunan Enzo Crivelli ve Junior Caiçara maç kadrosunda bulunmadı.
sevdamizbesiktas

YİNE LJAJIC YİNE OLAY!
Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın’ın yedek bıraktığı Adem Ljajic, maç öncesi ısınma bölümünü elleri cebinde geçirdi. Isınma bölümünde isteksiz tavrı dikkat çeken Sırp futbolcu, elleri montunun cebinde arkadaşlarıyla pas yapmakla yetindi.
sevdamizbesiktas

BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
Adem Ljajic’in isteksiz tavrı sosyal medyada gündem oldu. Siyah-beyazlı taraftarlar, yıldız futbolcuyu eleştirdi.

(Hürriyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.