sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Beşiktaş Haberleri,Galatasaray’a kötü haber! Emre Akbaba Fenerbahçe maçında yok

Güçlü bir fikstürle döneme başlayacak Galatasaray’da lig için geri sayıma geçilen periyotta şoke eden bir gerçek ortaya çıktı… Harika Lig’in …

Güçlü bir fikstürle döneme başlayacak Galatasaray’da lig için geri sayıma geçilen periyotta şoke eden bir gerçek ortaya çıktı… Harika Lig’in birinci 3 haftasında sırasıyla Gaziantep FK, Başakşehir ve Fenerbahçe ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, ayrıyeten Avrupa Ligi’nde tek karşılaşmalı ön eleme oynayacak. Sabah’ın haberine nazaran; Eylül ayındaki bu kritik 4 imtihanda Galatasaray’ı bir yıldızı yalnız bırakacak: Emre Akbaba. Gruptaki birinci 2 yılında sakatlıktan çok çeken Emre, Galatasaray’daki üçüncü dönemine da kasvetle girdi…



FENERBAHÇE DERBİSİNDE YOK!
24 Temmuz’da Antalya’daki son maçta sağ art adalesini tutarak oyundan çıkan 27 yaşındaki oyuncunun durumu kestirim edilenden önemli çıktı. İki haftadır Florya’da kadrodan farklı olan yıldız oyuncunun eylül ayını kaçırdığı ortaya çıktı. Gaziantep FK, Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarına yetişemeyecek Emre, ekim ayında ekiple çalışmalara başlayacak ve dönüş mühleti iki ayı bulacak.

PLANLAR ALTÜST OLDU
Teknik yönetici Fatih Terim de yeni dönem planlarını Emre Akbaba’sız yapıyor. Deneyimli çalıştırıcı, taktik çalışmalarda değişmeli olarak Emre Kılınç, Feghouli ve Arda’yı 10 numara durumunda deniyor. Morali bozuk olduğu öğrenilen Emre’nin tedavi sürecini bir an evvel tamamlayarak tekrar formasına kavuşmayı istediği belirtildi.


SAKATLIK KABUSU OLDU
G.Saray’a transfer olduktan sonra 28 Eylül 2018’de Erzurumspor maçında ayak tarak kemiği kırılan Emre Akbaba, 129 gün alanlardan uzak kaldı. Deneyimli Futbolcunun 11 Mayıs 2019’da da Rizespor ile deplasmanda oynanan müsabakada bu sefer kaval ve alt adale kemiğinde kırık meydana geldi ve tam 192 gün oynayamadı. Son olarak 24 Temmuz’daki Antalyaspor karşılaşmaında sakatlanan Emre’nin alanlara dönüşü 2 ayı bulacak. Başarılı orta alana Futbolcusu, sarı-kırmızılı kadroda 40 maça çıkıp 9 gol, 5 asistlik performans sergiledi

BİR GÖRÜŞ – LEVENT TÜZEMEN: Fatih Terim’in elinde öteki alternatif var
EmreAkbaba’nın Galatasaray’a çok katkıda bulunacağına inanıyordum. Fakat yaşadığı şanssız sakatlıklar Futbolcu ismine hayal kırıklığı yaratırken Galatasaray’da verimli olmasını da engelledi. Sağlıklı ve istikrarlı bir Emre Akbaba, Fatih Terim’in oyun anlayışında değerli bir yer fiyat. Bu ortada Emre’ye geçmiş olsun diyorum. Fakat o bölgede Terim’in elinde çok Futbolcu var. Derin takımda Emre’nin eksikliğini şimdilik Galatasaray hissetmez. Emre yeterlice güzelleştikten sonra alanlara dönmeli. Zira lig bu sene çok uzun bir maraton olacak, Terim de her Futbolcuya gereksinim duyacak. Emre’yi yaşadığı ayak kırılmasından sonra hayata tabip Yener İnce döndürmüştü. Adale performansının uygun tahlil edilmesi ve Emre’ye nazaran bir çalışma planı uygulanması gerekir.

Akbaba, geride bıraktığımız dönemin son maçı olan Antalya deplasmanında sağ art adalesinden sakatlanıp 4. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

(Fotomac)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.