sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Galatasaray Göztepe maçı canlı izle – GS Maçı izle

Süper Lig’de Fatih Karagümrük deplasmanından 2-1’lik yenilgiyle ayrılan Galatasaray, hafta içi maçında Göztepe’yi konuk ediyor.Sarı-Kırmızılı takım Göztepe maçını kazanarak Karagümrük mağlubiyetini unutmak istiyor.Göztepe ise deplasmanda kazanmak peşinde. Peki, Galatasaray – Göztepe maçı hangi kanalda, saat kaçta?



Galatasaray  Göztepe şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Galatasaray  Göztepe canlı yayın bilgileri… .Bu haftaki maçlardan biri de Galatasaray  Göztepe arasındaki mücadele olacak.  Hafta sonu  oynanacak Galatasaray  Göztepe maçının başlangıç saati TSİ 16:00olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk’ün abonelerine özeldir. Bein Sports izlemek, Bein Sports şifresiz izleyebilmek ve Bein Sports canlı yayın izlemek için abonelik zorunludur. Dolayısıyla bu maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir.

Galatasaray – Göztepe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

22 Aralık Salı günü Türk Telekom Stadı’nda oynanacak Galatasaray – Göztepe maçı saat 19.00‘da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY’IN MUHTEMEL 11

Okan Kocuk, Linnes, Donk, Luyindama, Saracchi, Taylan Antalyalı, Emre Kılınç, Feghouli, Oğulcan Çağlayan, Emre Akbaba, Diagne

Takımın başında Levent Şahin yer alacak

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, takımının başında maça çıkamayacak. Ligin 13. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile yapılan ve 2-1 kaybedilen maçta doğrudan kırmızı kart gören Terim, tedbiri nedeniyle müsabakada takımını yönetemeyecek. Tecrübeli teknik adamın yerine yedek kulübesinde yönetim yardımcı antrenörlerden Levent Şahin’de olacak.

Galatasaray’da 6 eksik

Sarı-kırmızılı ekipte 6 futbolcu, Göztepe’ye karşı sahaya çıkamayacak. Galatasaray’da sakatlıkları bulunan ve takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren Ryan Babel ile Radamel Falcao, Göztepe’ye karşı da oynayamayacak. İsmi açıklanmayan üç futbolcu da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıkması nedeniyle izolasyon sürecinde olduğu için görev alamayacak.

Galatasaray - Göztepe maçı

Galatasaray – Göztepe maçı

Galatasaray  Göztepe maçı şifresiz canlı izlemek mümkün mü?

Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Digitürk’teki maç yayınlarının uydudan izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesine sahiptir ve maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

Fakat internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı kuruluşları zarara uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin çözülüp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir.

İnternetten canlı maç yayını yapan internet siteleri, kötü görüntü kalitesi ile maçı 4-5 dakikaya varan gecikmelerle internete aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla karşılaşabilir, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da yüz yüze gelebilirsiniz.

Fenerbahçe Beşiktaş, Selçuksports izle , Justin TV, Jestyayın, Fİİsports TV, netspor, taraftarium24, TrGoas, sopcast, trgoals, taraftarium, Stadium24, acestream gibi bazı platformlarda canlı maç yayınları yer almakta. Ancak okuyucularımıza korsan medyalardan canlı yayın takip etmelerini önermiyoruz.

Maçı kaçak yollarla izlemeniz halinde başınıza büyük dert geleceğinden bilginiz olsun. Maçı sitemizdende canlı olarak takip edebilirsiniz…

Galatasaray  Göztepe maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play’den de izleyebilmeniz mümkün.

 

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.