sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Fenerbahçe Slovacko maçını şifresiz veren yabancı kanallar!

FenerbahçeSlovacko maçını şifresiz veren yabancı kanallar!UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe, Çek Cumhuriyeti ekibi FC …

FenerbahçeSlovacko maçını şifresiz veren yabancı kanallar!

UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe, Çek Cumhuriyeti ekibi FC Slovacko ile kozlarını paylaşacak. Bu sebeple binlerce futbol tutkunu müsabakanın yayın programını araştırıyor. Peki, FenerbahçeSlovacko maçını şifresiz veren kanallar belli oldu mu? İşte, UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turu müsabakasını internetten seyretme yöntemleri…

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. Eleme turunda Dinamo Kiev’e mağlup olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi’nden devam eden Fenerbahçe, Slovacko ile sahaya çıkacak. Bu karşılaşmaların ilki 4 Ağustos Perşembe günü Ülker Arena’da, ikincisi de 11 Ağustos’ta Çekya’da düzenlenecek. Bu sebeple binlerce futbolsever müsabakanın yayıncısını araştırıyor. Peki, FenerbahçeSlovacko maçını şifresiz veren yabancı kanallar hangileri? İşte, yabancı ve yerli yayıncıların listesi…

FENERBAHÇESLOVACKO MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN YABANCI KANALLAR!



UEFA’nın resmi internet sitesinde yer alan yayıncı bilgisine göre, FenerbahçeSlovacko maçını ekrana getirecek kanallar şu şekilde listelendi:

  • Canal 11 Portugal HD
  • CT Sport Czech HD

Listede her iki kanalın da şifresiz yayın yapacağı fakat yayının ülke bazında geçerli olacağı belirtildi.

Diğer taraftan UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da EXXEN’de yayınlanacak.

2023-2024 sezonuna kadar karşılaşmalar bu uygulama üzerinden takip edilecek. EXXEN hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için aşağıdaki haberi okuyabilirsiniz.

Fenerbahçeile Slovacko arasındaki UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme turunun ilk ayağı 4 Ağustos Perşembe günü 20.00’de başlayacak. Bu karşılaşma Ülker Stadyumu’nda organize edilecek. Karşılaşma saatinde kentteki hava sıcaklığının 27 derece olması ve yağışsız geçmesi bekleniyor.

 Fenerbahçe Slovácko maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden  Fenerbahçe Slovácko maçı Canlı İzle‘ aramalarını yapmaya başladı. Fenerbahçe Slovácko maçı canlı ile bu akşam   karşı karşıya geliyor. Zorlu maçı canlı izlemek isteyen sporseverler için canlı yayın bağlantısı haberimizde. Bu  haftasında iki güçlü takım  karşı karşıya geliyor.

Karşılaşmayı   izlemek isteyen taraftarlar ise ‘ Fenerbahçe Slovácko canlı izle’ aramalarını şimdiden  yapmaya başlayarak Exxen platformundan canlı yayını nasıl izleyeceğini araştırmakta.  Bu yazımızda berimizden Exxen platformundan canlı yayın izleme linkine ve  Fenerbahçe Slovácko maçına ulaşabilirler.  Peki  Fenerbahçe Slovácko maçı izlemek için ne yaplamlı ?

 Fenerbahçe Slovácko maçını canlı yayınlayan yabancı kanalların listesi Bu günki haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. İki katık için önem taşıyan bu maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar   Fenerbahçe Slovácko maçının saat kaçta başlayacağı ve internet üzerinden nasıl canlı olarak izleyeceklerini araştırmakta.

 Fenerbahçe Slovácko maçı şifresiz canlı izlemek mümkün mü?

Ancak internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar Exxen‘deki maç yayınlarının uydudan izinsiz bir şekilde internete aktarılması şeklinde gerçekleşmektedir. Bu yayınları yapan internet siteleri, kötü yayın kalitesine sahiptir ve maçı 5 dakikaya varan gecikmelerle aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla, kimlik dolandırıcılığı, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da karşı karşıya kalabilirsiniz.

 

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.