sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Fenerbahçeve Galatasaray peşindeydi! Aaron Boupendza 8 milyon Euro karşılığında imzayı atıyor… – Sevdamız Beşiktaş

İŞTE BOUPENDZA’NIN YENİ ADRESİ Ve Aaron Boupendza transferi için anlaşma sağlandı. Atakaş Hatayspor, Gabonlu oyuncunun 8 milyon Euro …

İŞTE BOUPENDZA’NIN YENİ ADRESİ



Ve Aaron Boupendza transferi için anlaşma sağlandı. Atakaş Hatayspor, Gabonlu oyuncunun 8 milyon Euro karşılığında transferine izin verdi. Boupendza’nın yeni takımı belli oldu. İşte büyük ses getirecek transferin tüm ayrıntıları…

22 GOLLE DİKKATLERİ ÇEKTİ

Süper Lig’de 2020-2021 sezonuna damga vuran isim Gabonlu golcü Aaron Boupendza oldu. Hatayspor’un 24 yaşındaki golcüsü attığı 22 golle müthiş bir başarı sergilerken tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

FENERBAHÇEVE GALATASARAY TALİP OLDU

Atakaş Hatayspor, Aaron Boupendza için her fırsatta 10 milyon euro talep edildiğini açıklamıştı. Süper Lig’den Galatasaray ve Fenerbahçeolmak üzere yurt dışından da birçok önerialan Gabonlu golcü sezonu Atakaş Hatayspor formasıyla tamamladı.

HATAYSPOR 10 MİLYON EURO İSTEDİ

Devre arası transfer döneminde Boupendza için ilk girişim Galatasaray’dan oldu. Hatayspor da Galatasaray’ın ilgisini doğrulamış fakat transfer Hatayspor’un yüksek bonservis beklentisi sebebiyle gerçekleşememişti. Galatasaray’ın sonrasında Fenerbahçede devreye girmiş fakat Atakaş Hatayspor’un 10 milyon euro istemesi üzerine transfer yatmıştı.

KRASNODAR’IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin sonrasında Rusya Premier Lig takımlarındanKrasnodar, Boupendza için Atakaş Hatayspor ile prensip anlaşmasına varmış hatta Rus temsilcisinin yöneticileri Hatay’a kadar gelip transferin detaylarını konuşmuştu. Aaron Boupendza ise karialternetifiRusya’da devam etmek istemediğini belirterek sezon sonunda transfere karar vereceğini açıklayarak Hatayspor’da kalmıştı.

YENİ TAKIMI ORTAYA ÇIKTI

Atakaş Hatayspor formasıyla Süper Lig’de 2020-2021 sezonunu gol kralı olarak tamamlayan Gabonlu golcünün transferi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Boupendza’nın yeni takımı netleşmeye başlarken transferde ufak detayların konuşulduğu aktarıldı.

ATALANTA GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Gabon basınında yer alan habere göre Aaron Boupendza’ya Galatasaray, Fenerbahçeve Celtic’in sonrasında Atalanta da talip oldu. Gabon Review sitesinin son dakika olarak duyurduğu haberin detayında Atalanta ve Atakaş Hatayspor’un resmi transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı.

8 MİLYON EURO KABUL EDİLDİ

Atalanta’nın Hatayspor’a ilk etapta 8 milyon euroluk teklifte bulunduğu belirtildi. Haberde iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği ve gelecek hafta transferin resmen açıklanmasının beklendiği vurgulandı.

SÖZLEŞMESİNDE ’11 MİLYON EURO’ MADDESİ

Haberde Atakaş Hatayspor’un Boupendza’nın sözleşmesine ’11 milyon euroya serbest kalır’ maddesi koydurttuğu fakat Atalanta ile yapılan görüşmelerde 8 milyon euro talebinin kabul edilebileceği ifade edildi.

HATAYSPOR’UN İNADI KIRILDI

Haberin detayında Atakaş Hatayspor’un Fenerbahçeve Galatasaray’dan 10 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği ifade edilirken Hatayspor’un Boupendza konusunda inadının kırıldığı ve Atalanta’dan gelen 8 milyon euroluk teklifi Oyuncunun da ısrarı sonrasında kabul ettiği ifade edildi.

GABON BASINI: TRANSFER HAFTAYA AÇIKLANACAK

Gabon basınında yer alan son dakika yer alan habere göre Atalanta ve Atakaş Hatayspor’un gelecek hafta Aaron Boupendza transferine noktayı koyacakları ve transferin resmen açıklanacağı okuyuculara aktarıldı.

AVRUPA’DAN BİRÇOK ÖNERİALDI

Süper Lig’de fırtına gibi esen Gabonlu forvet attığı 22 golün yanı sıra etkileyici çalımları ve hızı ile dikkat çekmişti. Fenerbahçeve Galatasaray’ın dışında Avrupa’dan birçok önerialan Boupendza’nın Atalanta’dan gelen önerikarşısında oldukça heyecanlandığı ve Lacivert Siyahlıların teklifini kabul ettiği aktarıldı.

AKINTOLA İDDİASI

Geçtiğimiz günlerde Atalanta’nın Hatayspor’dan Akintola’ya da talip olduğu ve transferde mesafe kat ettiği iddia edilmişti. Atalanta’nın Boupendza ve Akintola ikilisini birden kadrosuna katmayı planladığı ifade ediliyor.

KRALLIK TACINI TAKTI

Aaron Boupendza, Süper Lig’de Antalyaspor deplasmanında ortaya koyduğu müthiş performansla tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve 40 hafta süren Süper Lig’de 22 gol atarak krallık tacını da takmıştı.

NBA Play-off karşılaşmaları naklenizle

(Milliyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.