sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Son dakika Fenerbahçe haberleri – Fenerbahçe’de beklemeyen gelişme! Ayrılığı böyle duyurdular, yeni adresi – Sevdamız Beşiktaş

Yaz transfer döneminde 18, Ocak ayı transfer döneminde 4 transfer yapan Fenerbahçeşampiyonluk yolunda en büyük rakibi Beşiktaş ile arasındaki …

Yaz transfer döneminde 18, Ocak ayı transfer döneminde 4 transfer yapan Fenerbahçeşampiyonluk yolunda en büyük rakibi Beşiktaş ile arasındaki kapatmanın yolunu arıyor.



EVİNDE RAHAT KAZANDI

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçesahasında Gaziantep FK’yı konuk etti. İkinci yarıda bulduğu gollerle rakibini deviren sarı lacivertliler puanını 66’ya çıkardı ve lider Kara kartal’ın sonrasında 2. sırada.

ÜSTÜN OYUN PLANI

Teknik adam Erol Bulut’un ayrılmasından sonra A Takım Teknik sorumlusu görevine getirilen Emre Belözoğlu kafasındaki oyun planını bu mücadelede sahaya yansıtmaya başladı. Büyük bir üstünlük sağlayan sarı lacivertliler %63 – %37 topla oynama ile maçı sonlandırdı.

AYRILIK KAPIDA

Süper Lig’in sonu yaklaşırken Fenerbahçe’de transfer listeleri hazırlanırken ayrılacak isimlerde belli oldu. Bu sezon büyük umutlarla transfer olan ancak istenilen performansı gösteremeyen yıldızlar ya kiralanacak ya da transfer olacak.

ÖMER FARUK RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe’de sözleşmesi sona erecek olan Ömer Faruk Beyaz’ın geleceği merak konusuydu. Sarı lacivetlilerin bugün yaptığı toplantıda “Oyuncumuz Ömer Faruk Beyaz, Almanya’nın VfB Stuttgart kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Sezon sonu kulübümüzle sözleşmesi sona erecek olan Ömer Faruk Beyaz’a bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz” denildi.

GOLCÜLER GİDİYOR

Yeni sezonda golcü transferi yapacak olan Fenerbahçe’de Cisse, Karagümrük’e kiralık gönderilen Kemal Ademi ile kesinlikle yollar ayrılacak. Samatta’nın geleceği ise sezon sonunda belli olacak.

ŞOK EDEN SAKATLIK

Fenerbahçe’de yaz transfer döneminin en bomba transferlerinden biri olan Arjantinli yıldız Diego Perotti sezon çok bir başlangıç yapmıştı. Yıldız futbolcu sezonun ilk yarısında Beşiktaş derbisinde sakatlanıp oyunu yarıda bırakmıştı. Perotti’nin sakatlığının 3-8 ay arası olduğu açıklanmıştı.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Tedavi sürecinin sonrasında Samandıra’da bireysel antrenmanları sürdüren futbolcununsahalara dönüş zamanı henüz net değil. 32 yaşındaki kanat oyuncusuyla ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. Arjantin basını Perotti’nin yeni takımını duyurdu.

ARJANTİN YOLCUSU

Sakatlığı sebebiyleuzun süredir forma giyemeyen Diego Perotti’nin sezon sonunda Fenerbahçeile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Arjantin basınına göre yıldız futbolcununyeni durağı Boca Juniors olabilir. Diego Perotti 2014 yılında kısa bir dönem Boca formasıyla görev yapmıştı.

NOVAK DÜŞÜŞTE

Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’da gösterdiği başarı ile Filip Novak bedelsiz olarak Fenerbahçe’ye imza atmıştı. Novak sezon başında yaşadığı sakatlık ve koronavirüs sebebiyledüşüş yaşamış, formayı Caner Erkin’e kaptırmıştı.

AYRILIK İDDİASI

Bu sezon istenilen performansı göstermeyen Filip Novak için Çek basınında bomba bir iddia gündeme geldi. Yıldız oyuncuyu, ülkesinin en önemli takımlarından biri olan Slavia Prag istiyor.

16 MÜCADELEDE 1 GOL

KarialternetifiZlin’de başlayan Novak, Jablonec ve Midtjylland’ın sonrasında Trabzonspor’a transfer olmuştu. Sezon başında Fenerbahçe’ye gelen Çek oyuncu, çıktığı 15 mücadelede 1 gol kaydetti. Sol bek mevkisinde forma giyen 30 yaşındaki deneyimli yıldızın sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2023’te sona erecek.

10 Bin TL’ye varan hoş geldin bonusu Misli.com’da

(Milliyet)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.