sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!

10:52 Galatasaray, dünya devini rezil etti! Tarihi galibiyet sonrası efsane logoyu değiştirdiler

14:25 MANCHESTER UNİTED GALATASARAY MAÇI EXXEN canlı izle 📺 | Manchester United Galatasaray maçı canlı izle – Spor Haberleri



Fenerbahçe Kayserispor Maçı Canlı izle Jestyayın

Fenerbahçe Kayserispor Maçı Canlı izle Bein Sport 1 Bedava Jestyayın Justin TV Ücretsiz Şifresiz Fenerbahçe Kayserispor Yayın Canlı Maç İzle

Süper Lig’de heyecan devam ediyor. 21. hafta kapsamı  maçında Fenerbahçe ile Kayserispor kozlarını paylaşacak. karşılaşma ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor. Fenerbahçe – Kayserispor maçı ile Süper Lig 21. hafta karşılaşmaları sona eriyor. geçen hafta Sivasspor  ile deplasmanda berabere kalan Fenerbahçe,bu hafta evinde  Kayserispor’u konuk ediyor. Ligde Fenerbahçe, 39 puanla 2. sırada yer alırken Kayserispor, 19 puanla 17. sırada yer alıyor. Peki, Fenerbahçe- Kayserispor  karşılaşması ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?



Taraftarlar, Jest Yayın, Taraftarium 24 gibi sitelerden maçı canlı izlemek için araştırmalar yapıyor. Zorlu derbiyi kazanan kim olacak? Fenerbahçe – Kayserispor şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Fenerbahçe – Kayserispor canlı şifresiz yayın bilgileri… .

Fenerbahçe – Kayserispor şifresiz maç yayın bilgileri…

Bu haftaki maçlardan biri de Fenerbahçe – Kayserispor arasındaki mücadele olacak. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe – Kayserispor maçının başlangıç saati TSİ 16:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız.

Fenerbahçe – Kayserispor maçı saat kaçta merak ediliyor. Süper Lig 21. hafta kapanış maçında Fenerbahçe ile Kayserispor, Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, üst sıralara çıkmak ve Beşiktaş arasındaki puan  farkı kapatmak için Kayserispor maçından 3 puanla ayrılmak istiyor. Peki Fenerbahçe – Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe –  Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ülker Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe Kayserispor maçı 25 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Ulusoy yönetecek. Müsabaka Bein Sports ekranlarından canlı izlenebilecek.

Fenerbahçe - Kayserispor maçı canlı izle

Fenerbahçe – Kayserispor maçı canlı izle

FENERBAHÇE- KAYSERİSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LERİ

FENERBAHÇE: Altay, Nazım, Serdar, Sadık, Caner, Ozan, Gustavo, Valencia, Pelkas, Thiam, Samatta

KAYSERİSPOR: Doğan, Kvrzic, Sapunaru, Kolovetsios, Behich, Lennon, Campanharo, Avramovski, Yaw Ackah, Henrique, Kanga

Fenerbahçe’nin Kayserispor’u konuk ettiği son sekiz Süper Lig maçı toplam 34 gole sahne oldu. Sarı-lacivertliler bü müsabakalarda 22 gol atarken, Kayserispor ise buna 12 golle karşılık verdi.

Erol Bulut, Süper Lig kariyerinde mağlup olmadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı rakibi Kayserispor’a karşı 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Bulut’un teknik direktörlük kariyerinde en fazla mağlup ettiği iki rakibinden biri 4 galibiyetle Kayserispor olurken, bir diğeri ise yine 4 galibiyetle MKE Ankaragücü oldu. Sahasında oynadığı son üç Süper Lig karşılaşmasını kazanıp 9 puan alan Fenerbahçe, 2020-21 sezonunda çıktığı ilk altı iç saha karşılaşmasın da 7 puan toplayabilmişti. Sarı-lacivertliler bu sezon öne geçtiği hiç bir maçtan puan kaybetmedi.

Maçı kaçak yollarla izlemeniz halinde başınıza büyük dert geleceğinden bilginiz olsun. Maçı sitemizdende canlı olarak takip edebilirsiniz…

Fenerbahçe – Kayserispor maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play’den de izleyebilmeniz mümkün.

Fenerbahçe – Kayserispor maçı canlı izle Selçuk Sports , Şifresiz Fenerbahçe – Kayserispor İzle, Fenerbahçe – Kayserispor şifresiz canlı izle Justin TV, Fenerbahçe – Kayserispor maçı CANLI izle Taraftarium24, Fenerbahçe – Kayserispor Şifresiz Canlı Izle Justin TV

 

Fenerbahçe Kayserispor izle şifresiz bein sports, Fenerbahçe Kayserispor maçını canlı izle, şifresiz izle, beIN Sports HD 1 izle, donmadan izle, naklen izle, ip tv izle Fenerbahçe Kayserispor futbol maçı canlı izle justin tv, jestyayın şifresiz bein sports 1 canlı maç izle,Fenerbahçe Kayserispor maçı izle , Fenerbahçe Kayserispor maçı canlı izle şifresiz, Fenerbahçe Kayserispor Canlı Anlatım maç kaç kaç? Şifresiz bein sports 1 canlı izle Youtube.

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.