sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Erol Bulut’tan Mesut Özil ve şampiyonluk sözleri – FenerbahçeHaberleri

Erol bulut, Anadolu takımlarının büyük takımlara karşı fazla defansif oynadıklarını söyledi. Bulut yeni transfer Mesut Özil için, “Oyun sistemimiz onun üzerine olacak” dedi.

A Spor’a konuşan Erol Bulut, sezon başında defansif anlamda sıkıntılar yaşadıklarını söylerken, ” Fenerbahçe’de baktığımızda evet 22 gol yemişiz. Bence biraz fazla gol yedik. Defans anlayışını ligin başında tam istediğimiz anlamda gerçekleştiremiyorduk. Son haftalarda daha istediğimiz doğrultuda gidiyor. Malatya’da oynattığım futbol, Alanya’da oynattığım futbol, Fenerbahçe’de oynatmak istediğim futbol arasında farklılıklar var. Elinizdeki malzemeye göre de hareket etmeniz gerekiyor. Üç takımda da başta defans anlamında önem veriyoruz” dedi.



“Oyunumuza bakıldığında hücumda 4-3-3’e dönüyor. 6 numaramız hücuma fayda için öne sürüyoruz” ifadelerini kullanan Bulut, “Tek ön liberomuzla oyun kurmaya çalışıyoruz. Büyük takımların yediği goller bu geçiş oyunları. Anadolu takımları genelde 6-3-1’le oynuyorlar. Kalenin önüne otobüs çekiyorlar. Önde baskı yapıp topu hızlı kazanıp kaleye gitmeyi düşündük. Ancak bu hızlı gitmedi. İstediğimizi oturtamadık. Başka bir felsefeye girdik. Topu rakibe verip, topa göre pozisyon alıp, rakibi sıkıştırıp, topu kanarak o şekilde kaleye gitmek istedik. O iyi bir görüntü çizdi. 6 karşılaşmaın 5’ini kazandık bu felsefeyle. Kalemizde daha az pozisyon veriyoruz. Bu bize daha yatkın bir sistem oldu. Bu demek değil ki önümüzdeki maçları böyle oynayacağız” açıklamasını yaptı.

“MESUT DÜNYANIN EN İYİ 10 NUMARALARI SIRALAMASINDA İLK 10 İÇİNDE”
Mesut Özil’in transferi konusunda ise Erol Bulut, “Mesut’un kalitesini konuşmaya gerek yok. Benim gözümde dünyanın gelmiş geçmiş ilk 10’daki en iyi 10 numaraları arasında. Karakteri düzgün bir kardeşimiz. En kısa dönemde oturup konuşacağız. Telefonda kısa bir görüşmem oldu. Bizim oyun felsefemize Mesut büyük fayda sağlayacaktır. Takım arkadaşları ona yardımcı olacaktır. O da hücumculara yardımcı olacaktır. Birbirini anlayan Oyuncular olduğunda daha kolay oluyor. Futbol zekası üst düzeyde olmalı. Hangi ayağı güçlü, hangi ayağına atmam gerekiyor, koşu yoluna atmam gerekiyor… Bunlar önemli.

“ONUN ÜZERİNE OYUN SİSTEMİMİZİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Mesut geldi evet. Sezon başında takımda olmadı. Komple bir sistemi değiştirmek zor olacaktır. Mesut şu andaki sistemimiz üzerinde yerini en iyi şekilde alacaktır. Etrafında top koşturuptakım arkadaşlarının ona yardımcı olması gerekiyor. Mesut 3-4 Oyuncuyu bağlayacaktır. Onun üzerine oyun sistemimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

“-Takım savunmasına yeterli katkısı olmuyor- yorumların için ne diyeceksin?” sorusuna ise FenerbahçeTeknik Direktörü Erol Bulut, “Mesut 10-15 gün karantina sebebiyleantrenman yapmadı. Zaten ön çalışması olacak. Antrenmanlarını yapacak. 1 hafta 10 günde belli bir seviyeye gelecektir. En kısa dönemde aramazdı olmasını istiyoruz. Onu oynatmak için getirdik. Bize ve takım arkadaşlarına katkısı olsun diye getirdik. Mesut’a geçmişte İngiltere ve Almanya’da yapılan yanlışlar oldu. O da güzel cevabı Fenerbahçe’de, sahada takım arkadaşlarıyla bile verecektir.” yanıtını verdi.

Sportif Direktör Emre Belözoğlu için ise Erol Bulut, “Emre ile hiçbir zaman aramızda sorun olmadı. Onun ve benim sunduğum oyuncular oldu. İstişare ediyoruz. Hatalarımız zaman zaman oluyor. Daha iyisini yapabilir miydik? Kolay değil. Hem Emre, hem Fenerbahçehem de bizim için kolay değil. Herkes net bilsin ki Fenerbahçe için en iyisini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

(ntvspor)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.