sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:31 Galatasaray Fenerbahçe canlı yayın – GS – FB Süper Kupa canlı yayın

15:15 Galatasaray – Hatayspor maçı canlı izle | CANLI İZLE Galatasaray Hatay izle

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!



Sırbistan – Türkiye maçı canlı yayın (Türkiye maçı canlı izle) Türkiye Sırbistan canlı – Beşiktaş Haberleri

A Ulusal Futbol Grubumuz, UEFA Uluslar B Ligi 3. Küme 2nci maçında deplasmanda Sırbistan ile karşı karşıya geliyor. Birinci karşılaşmada Sivas’ta …

A Ulusal Futbol Grubumuz, UEFA Uluslar B Ligi 3. Küme 2nci maçında deplasmanda Sırbistan ile karşı karşıya geliyor. Birinci karşılaşmada Sivas’ta Macaristan’a 1-0 kaybeden ve turnuvaya makûs başlayan ulusallar, Sırbistan’ı devirip yeni bir başlangıç yapmak istiyor. İkinci maçlar öncesinde Türkiye ve Sırbistan’ın puanı bulunmuyor. Üçer puanı bulunan gruplardan Rusya averajla önder, Macaristan ise 2nci sırada yer alıyor.



İtalyan takımı Hellas Verona’da forma giyen ve ulusal kadroya çağrılan Mert Çetin, sağ ayak tabanındaki sorun nedeniyle Macaristan maçı öncesinde takımdan çıkartılmıştı. Macaristan maçı sonrasında da kasığından sorun ya şayan Mert Hakan Yandaş, Sırbistan’a götürülmedi. Güçlü çaba öncesinde 2 Futbolcumuz dışında eksiğimiz bulunmuyor.

 

 

Sırbistan – Türkiye birinci 11’ler:

Sırbistan: Rajkovic, Milenkovic, Maksimovic, Pavlovic, Kolarov, Gudelj, Radonjic, Lazovic, Kostic, Tadic, Mitrovic

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Çağlar Söyüncü, Hasan Ali Kaldırım, Mahmut Tekdemir, Ozan Tufan, Orkun Kökçü, Yusuf Yazıcı, Kenan Karaman, Enes Ünal

Sırbistan – Türkiye hangi kanalda?

Rajko Mitic Stadı’nda TSİ 21.4beş’te başlayan maçı Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov yönetiyor. TRT 1’den şifresiz olarak yayınlanan 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi haberimizde.

Şenol Güneş’ten revizyon kararı

Euro 2020 elemelerinde oynadığımız futbolla tüm dünyanın dikkatini çekmiş ve takdir kazanmıştık. Geniş bir Futbolcu kümesine sahip oluşumuz nedeniyle her ismi kullanmaya çalışan teknik yönetici Şenol Güneş, Macaristan karşısında da Mert Hakan, Emre Kılınç, Mert Müldür ve Ahmed Kutucu üzere isimleri 11’de alana sürdü. Lakin beklenmedik yenilgi sonrasında deneyimli hoca, Sırbistan karşısına farklı bir takım ile çıkmaya karar verdi.

‘Yarışa devam etmek istiyoruz’

Sırbistan karşılaşmaı öncesinde teknik yöneticimiz Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi. Macaristan karşısında oynanan oyunun karşılığını alamadıklarını söyleyen deneyimli hoca, “Daha âlâ olacağını düşünüyorum. Kimileri sakatlıktan yeni geldi, uzun sakatlık sonrası dönüş yapan var, bir tanesi 90 dakika birinci defa oynadı. Sıhhat sorunu yok lakin üst üste oynarsa ne olur? Macaristan karşılaşmaı oyun olarak da sonuç olarak da berbat bir izlenim bıraktı. Bizim oyuncularımız da kadromuz da bu değil. A Ulusal Takım’a çağrılan her Futbolcu o ekibin direkt Futbolcusu olmalıdır. Gördüğümüz yalnızca eksiklerimiz oldu. Artılarımız, gerçek örneklerimiz çok azdı” dedi.

‘İyi performans bekliyorum’

Sırbistan’ın güçlü bir grup olduğunu lisana getiren kurt hoca, “Son karşılaşmada oyuna ve durumlara bakarsak tesirli oynadılar fakat attığı gollerle Rusya karşılaşmaı 3-1 aldı. Macaristan bize sürpriz yapmış oldu, Rusya galibiyet beklerken zorlandı ancak kazandı. Yarın (bugün) kazanmak isteyeceğiz. Yarışa devam etmek istiyoruz. Sonra 4 maçımız kalıyor. Koşullar ne olursa olsun birinci maça da kazanmak için alana çıktık. Yarın (bugün) hem oyun hem de oyuncularımızın performansı uygun olsun istiyorum” diye konuştu.

Korona tedbirleri çok yüksek

Kritik müsabaka Sırbistan’ın başşehri Belgrad’da oynanıyor. Yetkililer uğraş öncesinde koronavirüs pandemisi nedeniyle çok sıkı tedbirler aldı. Müsabakanın oynandığı stat ve ekiplerin konaklayacağı otellerin her bir metrekaresi itinayla dezenfekte edildi. Pandemiden ötürü medyaya da çok az kota verildiği öğrenildi. Hem Sırbistan hem de Türk medyasından sırf birkaç gazeteci müsabakayı stattan takip edebiliyor.

A Ulusal Futbol Ekibimiz beş80. kere alana çıkacak

A Ulusal Futbol Kadromuz, Sırbistan ile oynadığı UEFA Uluslar B Ligi 3. Küme maçıyla beş80. kere alana çıktı. Ay- yıldızlılar, 97 yıllık tarihinde 308’i resmi, 271 özel beş79 maçda biri hükmen olmak üzere 221 galibiyet aldı, 13beş kere berabere kaldı, 223 sefer de rakiplerine yenildi.

Ulusal Kadromuz bu maçlarda üçü hükmen galibiyetten olmak üzere toplam 763 gol atarken kalesinde 824 gol gördü. Millîlerimiz bugüne kadar 88 farklı ülke ulusal kadrosuyla çaba etti. Ulusallar, beş79 müsabakanın 498’ini Avrupa, 32’sini Asya, 23’ünü Amerika, 23’ünü Afrika, 3’ünü de Okyanusya temsilcileriyle yaptı.

 

(Fanatik)

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.