sevdamız beşiktaş
Spor Haberleri
SON DAKİKA

22:43 Beşiktaş – Galatasaray Canlı İzle! – BJK – GS Derbisi Canlı

13:27 Galatasaray – Sparta Prag maçı CANLI İZLE – GS Prag maçı izle

19:27 Ankaragücü Galatasaray maçı CANLI – Galatasaray- Ankaragücü maçını canlı izle

19:23 Galatasaray – Manchester United maçı canlı yayın – Galatasaray – Manchester izle

23:13 BAYERN MÜNİH – GALATASARAY MAÇI CANLI YAYIN – Bayern Münih Galatasaray maçı CANLI İZLE

10:35 GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI CANLI İZLE| Galatasaray Bayern Münih canlı izle – Spor Haberleri

10:34 Galatasaray- Bayern Münih maçını şifresiz veren kanalların listesi – Spor Haberleri

10:31 GALATASARAY BEŞİKTAŞ CANLI İZLE | GS – Galatasay Beşiktaş maçı canlı izle derbi ücretsiz izle – Spor Haberleri

14:24 Galatasaray’a Hakim Ziyech müjdesi! – Spor Haberleri

18:46 ANTALYASPOR GALATASARAY CANLI İZLE | Antalyaspor – Galatasaray maçı canlı yayın izle – Spor Haberleri

17:56 Victor Nelsson’la ilgili flaş iddia! Menajerine… – Spor Haberleri

17:56 UEFA kulüpler sıralaması güncellendi! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor… – Spor Haberleri

17:56 Flaş Mauro Icardi gelişmesi! Inter’e transferi… – Spor Haberleri

10:52 Şampiyonlar Ligi’ndeki dev zafer sonrası Galatasaraylılara olay gönderme Bunlar nasıl sözler Kerem!

10:52 Galatasaray, dünya devini rezil etti! Tarihi galibiyet sonrası efsane logoyu değiştirdiler

14:25 MANCHESTER UNİTED GALATASARAY MAÇI EXXEN canlı izle 📺 | Manchester United Galatasaray maçı canlı izle – Spor Haberleri



PAOK – Beşiktaş şifresiz canlı veren yabancı kanallar (PAOK – BJK şifresiz)

Karşılaşmayı   izlemek isteyen taraftarlar ise ‘PAOK - Beşiktaş canlı izle’ aramalarını şimdiden  yapmaya başlayarak Bein Sports canlı yayını nasıl izleyeceğini araştırmakta.  Bu yazımızda berimizden Bein Sports canlı yayın izleme linkine ve PAOK - Beşiktaş maçına ulaşabilirler.  Peki  PAOK - Beşiktaş maçı izlemek için ne yaplamlı ?

Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda PAOK ile eşleşti. Peki maç ne zaman oynanacak? Saati belli mi? Maç hangi kanaldan yayınlanacak? Taraftarlar bu maçı canlı izlemek için şifresiz yayına arayışında. İşte detaylar….

PAOK Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak ?



Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Yunanistan temsilcisi PAOK ile deplasmanda karşılaşacak. Selanik’te yapılacak karşılaşma 25 ya da 26 Ağustos’ta oynanacak.

PAOK – Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Karşılaşmanın hangi kanaldan yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Ancak mücadelenin BeIN Sports tarafından yayınlanması bekleniyor.

PAOK, geçtiğimiz sezon Yunanistan Ligi’ni şampiyon Olympiakos’un 7 puan gerisinde 2. sırada tamamlamıştı. Bir önceki sezon ise 39 sene sonra şampiyonluk sevinci yaşamış ancak Şampiyonlar Ligi play-off turunda Ajax’a elenip turnuvaya katılamamıştı. İki sezon önce şampiyon olan PAOK, namağlup bir şekilde şampiyonluğa ulaşmış ve kulüp tarihinin en başarılı sezonlarından birine imza atmıştı.

PAOK – Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda olacak sorularının yanıtı sosyal medyada futbol severler tarafından araştırılıyor. PAOK – Beşiktaş maçı canlı izlenebilecek mi? İşte canlı izle linki ve maç hakkındaki detaylar…

PAOK – Beşiktaş maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar internet üzerinden PAOK – Beşiktaş maçı Canlı İzle‘ aramalarını yapmaya başladı. PAOK – Beşiktaş maçı canlı ile 26 Ağustos’ta iki takımkarşı karşıya geliyor. Zorlu maçı canlı izlemek isteyen taraftarlar için canlı yayın bağlantısı haberimizde.

PAOK Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak? PAOK Beşiktaş maçı hangi kanalda?

Temsilcimiz Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 2. tur eleme maçında Yunanistan ekibi PAOK ile eşleşti. Corona virüsü sebebiyle karşılaşma tek maç üzerinden yapılacak ve seyircisiz oynanacak mücadelede ev sahibi PAOK olacak.

Süper Lig’de sezonu üçüncü tamamlayan ve Trabzonspor’un aldığı ceza sonrası Şampiyonlar Ligi’ne katılmak için ön eleme oynamaya hak kazanan Beşiktaş, yapılan kurada PAOK ile eşleşti. İşte POAK Beşiktaş maçı ile ilgili son gelişmeler…

PAOK – Beşiktaş maçı canlı izle şifresiz bedava yayın Bein Sports 1 izle

Karşılaşmayı   izlemek isteyen taraftarlar ise ‘PAOK – Beşiktaş canlı izle’ aramalarını şimdiden  yapmaya başlayarak Bein Sports canlı yayını nasıl izleyeceğini araştırmakta.  Bu yazımızda berimizden Bein Sports canlı yayın izleme linkine ve PAOK – Beşiktaş maçına ulaşabilirler.  Peki  PAOK – Beşiktaş maçı izlemek için ne yaplamlı ?

PAOK – Beşiktaş maçını canlı yayınlayan yabancı kanalların listesi Bu günki haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. İki katık için önem taşıyan bu maçı kaçırmak istemeyen taraftarlar  PAOK – Beşiktaş maçının saat kaçta başlayacağı ve internet üzerinden nasıl canlı olarak izleyeceklerini araştırmakta.

PAOK – Beşiktaş  maçı nasıl canlı izlenir? İşte maç linki…

Taraftarlar, bu maçı canlı izlemek için şifresiz bedava yayın arayışında. Peki, Taraftarium24 PAOK – Beşiktaş maçı canlı yayınlayacak mı? İki takım da 3 puan peşinde! Taraftarium24 PAOK – Beşiktaş  maçı şifresiz bedava Bein izlemek için bilgiler haberimizin içinde…

PAOK – Beşiktaş şifresiz canlı veren yabancı kanalların listesi

26 Ağustos’ta oynanacak olan PAOK – Beşiktaş  maçını  İtalya’dan Sky Calcio 2, İngiltere’den Sky Sports 1, Portekiz’den Sport TV1, Güney Afrika’dan SupérSport 3, Yunan Nova Sports 3, Romanya’dan Digi Sport 1, Sırbistan’dan Aréna Sport 4, Fransa’dan béIN Sports FR, Rusya’dan NTV Plus Futbol 2, Polonya’dan C+ Family, Arnavutluk’tan HD SupérSport 4 HD, Avusturya’dan SRF Zwéi, İsrail’den TVé La 1 5 SPORT, Almanya’dan HD Sky Sport 5, Güney Amerika’da béIN Sports 1 ve Brezilya’dan Sports TV yayınlayacak. Az Tv, İdman Tv ise mücadeleyi canlı olarak yayınlamayacak.

 

 

Beşiktaş Haberleri, Beşiktaş transfer haberleri , Beşiktaş Puan Durumu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.